Nokia x3 kullananlar buraya paylaşalım x3ü tanıtalım soralım öğrenelim.

Sponsorlu Bağlantılar

helphakan

helphakan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia x3 kullananlar buraya paylaşalım x3ü tanıtalım soralım öğrenelim.
[sıze=4]sizce x3 güzel bir telefon mu? Güzelse hangi yönleri? Alacaklara fırsatlar nerelerde.[/sıze]

--------------- Ekleme ---------------

Kayseride ki arkadaşlar x3 en ucuz olduğu ve kvk olan yerler hakkında bilgi verebilirim bilğim kadarıyla...!

• Beğen
Tepkiler: djlkr ve kral sagocu

20 mayıslı

20 mayıslı

Üye
ben x3 kullanıyorum 2 ay oldu alalı ama memnunum en azından samsunglardaki gibi kızağında sorun çıkmadı :D

tentirdiyot

Üye
suya düştü.kuruladım 2 haftadır kullanıyorum hala bişey olmadı :D inşallah olmaz

visviva77

Üye
ben alalı 1 ay oluyor hiçbir problem çıkarmadı fakat bekleme süresi az gibi 200 saat yazıyor hepsiburada'da..bana 2 gün gidiyor..

Rz4

Rz4

Üye
Bende X3 kullanıcısıyım Nokia ' a da suana kadar en iyi müzik çalan 3 telefon gördüm biri 5800 , X6 ve X3-00 :)

BOB_FARUK

Üye
6233 ile X2 de en iyi müzik çalan telefonlar :) ben 6233 kullanıcısıydım X2 ye geçtim.. :) 5800 , X6 ve X3-00 telefonlarıda iyi müzik çalar :) ama şuan bu teller arasında en son çıkan X2 dir :) X2nin müzik performansı süper diyebilirim :)

Mrtkst

Mrtkst

Üye
x3'ün en güzel özelliklerinden biri de kulaklıksız radyo çalmasıdır.diğerlerinde var mı bilmiyom.

justclaws

Üye
:nono:bi kere şu an nokianın en yüksek ve en iyi ses veren telefonu 5130 her türlü telefonla da denedim geçiyor n95 n70 n73 x3 x2 5800 dahil denedim hepsinden kat kat fazla ses veriyor :oke:

trabzon61spor

trabzon61spor

Üye
saçma sapan konuşmayın x3 nokianın ençok ses çıkartan telefonu hoparlörleri ayarsızdır o ayrı bişey ki onu herkes ayarlayamaz ayrıca inanılmaz güçlü hoparlörleri var benimki ayarlı 2+1 pc hoparlörlerimin neredeyse 3de1i kadar ses çıkartıyor inanılmazda net sesi var !!!!!!!!!!!

Rz4

Rz4

Üye
saçma sapan konuşmayın x3 nokianın ençok ses çıkartan telefonu hoparlörleri ayarsızdır o ayrı bişey ki onu herkes ayarlayamaz ayrıca inanılmaz güçlü hoparlörleri var benimki ayarlı 2+1 pc hoparlörlerimin neredeyse 3de1i kadar ses çıkartıyor inanılmazda net sesi var !!!!!!!!!!!

Evet yüksek ve net ses çıkarıyor. :evet:

:nono:bi kere şu an nokianın en yüksek ve en iyi ses veren telefonu 5130 her türlü telefonla da denedim geçiyor n95 n70 n73 x3 x2 5800 dahil denedim hepsinden kat kat fazla ses veriyor :oke:

Kendi görüşümü söylemiştim herkez sorun yaptı,tabi sanada karışamam buda senin kendi görüşün ama yüksek ses isteyenler gidip müzik seti alsınlar :evet:
+ 5130 da ses yüksek çıkıyor ama net değil :bigstar:

habip_128

habip_128

Üye
5130 mu :D x3 daha fazla ses veriyorrr

fearberkay

Üye
x3 alan pişman olmaz .

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bende x3 kullanıyorum x2 almıştım onu kardeşimde verdim kendime x3 aldım super birşey ya bende katkı olarak x3 ile çekilmiş bir fotoğraf koyayım fotoğraf kalitesini merak edenlere

Geçen Gün Fırtınada yıkılan deremizi X3 ile cektim gayet güzel çekiyor değilmi

qarizmatugrul

qarizmatugrul

Üye
Arkadaşlar bne bişey sormak istiyorum.bendede x3 cihazı var fakat çoklu mesaj göndermeyi bilmiyorum.çok ihtiyacı var gerçekten yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler... :)

eclipse860

Üye
x3 tam anlamıyla mükemmel bir cihaz işletim olarak da tasarım olarakda 1 kaç eksi yönleride var flaş 3g ve görüntülü konusma bunlarıda zaten bu fiyata almak mümkün değil bu para en güzel expres music bu

OndeatD

OndeatD

Üye
x3 (kullanmayı bilene) mükemmel bir telefon resmi 1.3 mp kamerası olan telefondada çekersin bende bir aralar 6230i vardı ve mükemmel resim çekiyodu neyse biz konumuza dönelim x3 x3 x3 internette (sitesine göre) hızı mükemmel denebilecek kadar iyi ama şunu söyleyebilirim kızağı kapattıktan sonra tuşları kitlemeyi unutma rezil olma sonra bide kılıfsız kullanma yarı nazık bir telefon ama saglam 2 metreye yakın yükseklikten düştü hala ilk günki gibi çalışıyo sesini yükseltip yanında verilen hoparlöre bagladıgında mükemmel net ve yüksek ses elde edersin tavsiye ederim:oke:

--------------- Ekleme ---------------

bende x3 kullanıyorum x2 almıştım onu kardeşimde verdim kendime x3 aldım super birşey ya bende katkı olarak x3 ile çekilmiş bir fotoğraf koyayım fotoğraf kalitesini merak edenlere

Geçen Gün Fırtınada yıkılan deremizi X3 ile cektim gayet güzel çekiyor değilmi

senin ayarlar 2.0 mp de haberin olsun

furcytiger

Üye
arkadaşlar bendede x3 var ama ses yükseltmeyi bilmiyom onu nasıl yapacam

gfbtiti

gfbtiti

Üye
5130 sesi yüksek ama kaliteli deyil x3 sesi ne çok yüksek nede çok kısık ortası ve sesi daha kalieli

Üst Alt