Nokia X3 Kızak-Kapak-Tuş Takımı Tamiratı

Sponsorlu Bağlantılar

SilverLion

SilverLion

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X3 Kızak-Kapak-Tuş Takımı Tamiratı
Arkadaşlar merhaba benim bir nokia x3 telefonum vardı kavgada çok büyük oranda hasar gördü Allah ne verdiyse dedik bela verdi başımıza.:ağlarım:

Öncelikle ekran ve hoparlörde sorun yok, telefon açılıyor. Telefonun yön, açma-kapama tuşlarının bulunduğu tuş takımı fırladı bulamadım. ön-arka kapağın değişmesi gerek, kızak açılırken zorlanıyor yani kızak mekanizmasının da yerine oturtulması lazım. Ayrıca SIM kartı taktığım yerin koruyucu kapağı da kayıp. Şu an SIM kartı bataryaya bastırarak okutuyorum telefona. Elimi çekip kapağı takar takmaz şebeke sıfır. Bunları yaptırmak bana kaça mal olur, bildiğim kadarıyla SIM kartların koruyucu kapakları telefon kapağı gibi satılmıyor. Bütün bunları yaptırmak bana ne kadara mal olur?

OğuzcanAbi

Üye
servise wer telfonun fiyatı kadar da para wer sıfır gibi yaparlar

hacı naptın öncelikle hoşgeldin bi telefoncuya göster bakmaya para almıolar nasıl olsa biz bi fiyat weremeyiz

Perfect!

Üye
geçmiş olsun
kesin bi fiyat veremem ama daha garantisi vardır onun servisle konuş tamamı olmasa bence bi kısmı servisten çıkabilir
en fazla 100 tl ye patlar sana bence

SilverLion

SilverLion

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim halil09 o zaman yarın bir göstereyim ben :)

OğuzcanAbi

Üye
100 mü ucuz gibi geldi bana telefon baştan yaratılacak

Why Always Me

Why Always Me

Üye
yok abi 100 e zor ya anladığım kadarıyla hasar büyük azımsanacak kadar deil en azından

OğuzcanAbi

Üye
katılıyorum çin malı kaçak felan parça takarsa 50 ye de yapar

Why Always Me

Why Always Me

Üye
o telefonlada kavgaya girilmezki be kardeşim madem yeni almışsın özen gösterseydin yaşanmamış olurdu bunlar. minimum 100 tl gider açıkçası .

SilverLion

SilverLion

Üye
    Konu Sahibi
yok zizitolga yeni alınmadı . bi de mevzu bir anda patlak verdi. bi yere bırakacak zamanım da olmadı ki :(

OğuzcanAbi

Üye
ee sordun mu telefoncuya

SilverLion

SilverLion

Üye
    Konu Sahibi
Why Always Me

Why Always Me

Üye
geçmiş olsun kardeş

SilverLion

SilverLion

Üye
    Konu Sahibi
sonunda yaptırdım 80 liraya arkadaşa.

OğuzcanAbi

Üye
hayırlı olsun forumdan gitcen mi telefon yapıldı die?

Why Always Me

Why Always Me

Üye
bırakılırmı bu forum yaa :D :D

SilverLion

SilverLion

Üye
    Konu Sahibi
yok burdayım artık bi yere gitmiyorum :)

OğuzcanAbi

Üye
hadi inş hoşgeldin o zaman

aerdem42

Üye
en asa 85

Falcon1903

Üye
dostum telefonu resmen paramparça etmişssin o telefonu yaptrsn bile eskisi gibi olmz kesinlikletlefon çok büyük hasar görmş

Üst Alt