Nokia 2700C Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dadanga054

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 2700C Yardım
ARkadaşlar merhaba cep telefonum cebimdeyken sıcaklardan dolayı biraz fazla terledim.Telefonumun sim kartı ve bataryası söküktü.kartı diğer telefonuma takmıştım.işim bittiğinde tekrar kullanmak üzere sim kartı ve bataryayı taktım takarken hafiften nemlenen telefonu yüzeysel sildim ve telefonu açmaya çalıştım.hiç tepki yoktu bataryayı söktüm ve tekrar taktım bu sefer açılıyor fakat pin kodunu girmiyordu.yani hiç bir tuş basmıyordu.bende 10-15 kere batarayayı söküp çıkardım hepsindede böyle yaptı.Şimdi servise verdim telefonu ve garantiye yollamışlar anladığım kadarıyla üst servis olan istanbula gitmiş telefon.Bu kullanıcı hatasımı ? Herhangi bir ücret benden talep edebilirlermi.?Ayrıca sorun nedir.? Cahil cahil gitmeyim servise tuşlar neden basmıyor ?
Şimdiden herkese teşekkürler.İyi günler.

backwater

backwater

Üye
nemlendiğinden dolayı tuşlar basmıyor olabilir,ya kurutmayı deneseydin ya da kurumasını bekleseydin düzelebilirdi

dadanga054

Üye
    Konu Sahibi
pirinç kavanoznun içinde bir gece durdu.ama 3-4 gün sonra aynı şeyi tekrarlayınca gönderdim.

dadanga054

Üye
    Konu Sahibi
up up up.

telefon istanbula gitmiş ciddi bir sorun olabilirmi acaba tuş takımı olsaydı çoktan elime geçmişti telefon 3 gün oldu.Garanti kapsamındamı yapılıyor yoksa ücret talep edeceklermi.

bountykiller

bountykiller

Üye
25 tl üstü ücrt taleplrni sana sormadan yapmazlar. Ya entgrede yada tuş bordunda sorun vardır. Kullancı hatası olabilir. Kullancı hatsı çıkarsa düzgn bir tekfncuda 25 30 tl ye tamir ettrirsin sorunun kalmz. (3 gün çok kısa bir süre . Formt atmaları için bile 3 gün bekletiyrlar)

dadanga054

Üye
    Konu Sahibi
Eğer benden ücret talep edeceklerse işinin ehli bir telefonucya götürüp aynı paraya daha kısa sürede yaptırabilirm diye düşünmüştüm.25Tl ise sorun yok.Hem kullanıcı hatası değilki adı üstünde cep telefonu cebimde duruyor ben onu suya düşürmedimki bir kaç kez içini ıslak mendille temizledim.Neyse Bekleyip göreceğim.Teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt