Nokia X2 Nasıl bir telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia X2 Nasıl bir telefon

• ÇOK GÜZEL

Kullanılan: 54 44.6%
  • İYİ

Kullanılan: 33 27.3%
  • FENA DEĞİL

Kullanılan: 21 17.4%
  • KÖTÜ

Kullanılan: 13 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    121

matador_07

Üye
arkadaslar allah rızası ıcın yardım turkcell wap ayarlarını yapamıorm musterı hızmetlerını aradm daha yq dıolar sız face gırebılıons nasıl yapıcaz ....sımdıden tskrler

jeshogh

jeshogh

Üye
Telefonun x2 mi ? internet ayarlarına gr wap gprs yap olur...

matador_07

Üye
eed kardesm ya dun aldım telı nete gırınce paket werıye basvurun dıo bı basamak basamak solemsn ayarları ya zahmt olmassa..

--------------- Ekleme ---------------

yokmu yardım etcek yaw ...

canumut38

Üye
tek eksiği kutuda usb kablo olmaması telefonu aldığım terde usb kablosuna 70 tl dediler ama baska yerden 20 tlye aldım.

rockker35

Üye
matador adlı üye müzük çalara gir
-media oynatıcı filan yazıyo seçeneklere gir indirmelere gir ordan adrese git e tıkla oraya http//:0.facebook.com
adresine gir. girdikten sonra kaydetmek içinde açılan sayfada seçeneklere tıkla web servislerine ekle de kayıteder. girmek istediğin zaman müzik çalardan girersin :)

ücretsiz girersin tabi benm söylediğim şekilde facebook

matador_07

Üye
gene paket verıye basvurun yazıo

sevdacicegim34

Üye
mrb bende x2 aldım 1 haftaoldu ama sarjı 1bucuk gun falan gıdıyo msjlasıyorum sadece oyun muzık falan dınlemıyorum.demıssınızkı sarjı cok gıdıyo sızın kacgun gıdıyo artı hıcbırsey yapmıyormusunuz busekıl sarjı cok gıder

Ben Nokia 6233 kullanıcısıyım... 6233 den X2 ye geçtim.. Ve X2 gerçekten mükemmel bir telefon. Batarya ömrü gerçekten beni şaşırttı. Kamerası da çok güzel. ve ileriki güncelemmeler ile telefona dahada renk geleceğini söyleyebilirim. mp3 çalma olayına gelince Gerçekten güzel çift hoparlörü var ve kulaklık deneymi mükemmel. Ekranı 2.2" ve tuş takımı ile Mesaj yazmak çok rahat ve güzel :) Kulaklık takmadan radyo dinleme özelliğide çok güzel. ve 16 gb kadar hafıza kartı desteği var arkadaşlar. Ben 8 gb aldım kullanıyorum ve hafza kartımda 100 mb boş yer var, telefonda menulerde gezerken takılma yok. Ben Çok memnunum. Video kayıt kalitesi çok güzel. Flaşını kısa yol tuşu ile fener olarak kullanabiliyorsunuz. Resim çekerken resim efektleri kullanabiliyorsunuz. Hoşuma giden yanı çektiğimiz resimler üzerinde gelişmiş photshop yapma olayı var. herhangi bir resmi düzenle dediğimizde 12 farklı resim efekti.. resin netleştirme. oto aydınlatma ve konstrant olayı. oto renk ayarı var, resim üzerinde komik şekiller oluşturma ve daha neler neler :) Ortamdan dolayı çektiğimiz resim kötü bile olsa. hemen resmi düzenle deyip netleştirip güzelleştirebiliyoruz. resme hafif HDr bile uyguluyo ve resmin orjinal boyutunda kayıt yapabiliyorsunuz :) Telefon çok hafif ve cepte telefonun olduğunu bile hissetmiyorsunuz :) Ben telefondan çok memnunum :) Tam bi müzik resim telefonu. Resim ve müzik konusunda isteklerinizin ötesini karşılayacak bir tel arkadaşlar... bu arada Türkiye deki satış içeriği paketinde (nokia x2, Bl-4c batarya, AC-3 şarj cihazı, Nokia Stereo Kulaklık WH-205, nokianın sitesinde yazmayan 2gb hafıza kartı) Hafıza kartını siteye niye yazmamışlar bilmiyorum ama telefonun içinde takılı 2gb hafıza kartı hediye geliyor. Nokia 2gb hafıza kartı hediye etmesi güzel birşey :) ama içinden çıkmayan tek parça Bağlantı Kablosu CA-101D oda sadece çinde satılanlarda çıkıyormuş... Telefon gerçekten alınmaya değer :)
sarjı kacgun gıdıyo benım 2gun bılegıtmıyor

Dragon_159

Üye
Selam Ben Aldım 3-4 Saat Oldu Teslim Alalı Telefon Çook Güzel

Hele Hele Ses Dehşet

Kameraya Gelince Bnce Süper Bazıları Kötü Diyor Ama Bnce Başınızn Altına Yastik Edin Kötü Çekmeisn Sebebi Kamranın Önünden Kağıdını Çıkartın Net Çkerek Çıkarsan Bulanır Ve Nok Ta Nokta Çıkar

Usb Kablosu Çıkmadı Nokia Nın Sitesindede Sadece Çinde Diyor Sizde Çıktımı.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
bu telefonun ekran çözünürlüğü düşük ama genede iyi ;)

sevdacicegim34

Üye
Ben Nokia 6233 kullanıcısıyım... 6233 den X2 ye geçtim.. Ve X2 gerçekten mükemmel bir telefon. Batarya ömrü gerçekten beni şaşırttı. Kamerası da çok güzel. ve ileriki güncelemmeler ile telefona dahada renk geleceğini söyleyebilirim. mp3 çalma olayına gelince Gerçekten güzel çift hoparlörü var ve kulaklık deneymi mükemmel. Ekranı 2.2" ve tuş takımı ile Mesaj yazmak çok rahat ve güzel :) Kulaklık takmadan radyo dinleme özelliğide çok güzel. ve 16 gb kadar hafıza kartı desteği var arkadaşlar. Ben 8 gb aldım kullanıyorum ve hafza kartımda 100 mb boş yer var, telefonda menulerde gezerken takılma yok. Ben Çok memnunum. Video kayıt kalitesi çok güzel. Flaşını kısa yol tuşu ile fener olarak kullanabiliyorsunuz. Resim çekerken resim efektleri kullanabiliyorsunuz. Hoşuma giden yanı çektiğimiz resimler üzerinde gelişmiş photshop yapma olayı var. herhangi bir resmi düzenle dediğimizde 12 farklı resim efekti.. resin netleştirme. oto aydınlatma ve konstrant olayı. oto renk ayarı var, resim üzerinde komik şekiller oluşturma ve daha neler neler :) Ortamdan dolayı çektiğimiz resim kötü bile olsa. hemen resmi düzenle deyip netleştirip güzelleştirebiliyoruz. resme hafif HDr bile uyguluyo ve resmin orjinal boyutunda kayıt yapabiliyorsunuz :) Telefon çok hafif ve cepte telefonun olduğunu bile hissetmiyorsunuz :) Ben telefondan çok memnunum :) Tam bi müzik resim telefonu. Resim ve müzik konusunda isteklerinizin ötesini karşılayacak bir tel arkadaşlar... bu arada Türkiye deki satış içeriği paketinde (nokia x2, Bl-4c batarya, AC-3 şarj cihazı, Nokia Stereo Kulaklık WH-205, nokianın sitesinde yazmayan 2gb hafıza kartı) Hafıza kartını siteye niye yazmamışlar bilmiyorum ama telefonun içinde takılı 2gb hafıza kartı hediye geliyor. Nokia 2gb hafıza kartı hediye etmesi güzel birşey :) ama içinden çıkmayan tek parça Bağlantı Kablosu CA-101D oda sadece çinde satılanlarda çıkıyormuş... Telefon gerçekten alınmaya değer :)
kacgun gıdıyo sarjı x2nın benım 2gun bıle gıtmyor

beyfendi26

Üye
bende de x2 var güzel telefon sesi çok iyi kamerası 5 megapiksel gibi değil ama idare eder tek sorunu şarjı çok az gidiyor bazen 1günde iki defa şarj ettiğim oldu ve ben telefonu teknik srvise gönderdim umarım şarj sorununu çözerler

benim x2 nin da sarjı çok az gidiyor bataryalarmı sorunlu telefonmu yoksa sarjı bu kadar mı gidiyor

asedor

Üye
Sırf 4 hoparlör ve kamerası için aldım telefonu.tasarımı çok şık.tuşları kullanışlı, parmakları yormuyor.2 gblık hafıza kartı içinde geliyor.diğer taraftan;

-Ekran parlaklığı çok fazla.rahatsız edecek şekilde.s40 olduğu için parlaklık ayarı yapılamıyor.ben çareyi donuk renkli bir tema indirerek buldum.en uygunu 6300 da olan "noir" teması :)

-Telefonun sol tarafında ses ayarı tuşları, sağ tarafında ise medya oynatıcı için ileri/dur/geri tuşları bulunuyor.ses ayarı sadece bu yandaki tuşlarla oluyor.Müzik dinlerken ses ayarı yapacağınız zaman diğer taraftaki ileri/dur/geri tuşlarına da yanlışlıkla basabiliyorsunz.

-Mesajlar bölümünde yazdığınız metni arşivleme özelliği yok.yalnızca gelen mesajları arşivleyebiliyorsunuz.

Bir de hafıza kartın içinde "imgcache" diye bir dosya var.dosyanın içindekileri açamıyorsunuz, tlf desteklemiyor.silseniz bile tekrar geliyor.ne işe yarıyor anlamadım :)

oguz yasar

oguz yasar

Üye
ben teli bugun aldım inceledim.donmasorunu yok kamerası fotoyu cektiğim anda iyi değil ama fotoyu işledikten sora süper oluyo kulaklıktada bi sorun yok ilerki güncelemelerle daha iyi olacaktır benim telin versiyonu 4.80

m5c4

m5c4

Üye
Tip olarak baktığımızda ön taraf pek şık değil ama arka taraf çok güzel tasarlanmış!
Özellik olarak 5.0Mp kamera ama flaşı yanınca çok aydınlatıyor ve resimi bozuyor!
Birde fotoğraf işlemesi çok uzun sürüyor!

SympHonicaLis

SympHonicaLis

Üye
oldukca rahat bır telefon kamerası ve ses kalıtesı cok guzel ekım 2010'da aldım fıyatına gore oldukca kalıtelı bır model

S_t_o_r_M

Üye
bence al cok sade bir telefon şıklığa ve güzelliğine önem vermiyorsan dış görünüş le ilgili x2 al derim

hangman2088

Üye
video süresi 5 sn onu nasıl uzatacagız...

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Alma sakın,telefon göründüğü kadar hoş değil.görme problemi olanlar için üretilmiş bir telefon sanırım :) koskocaman yazılar var.hoş değil bence

süper nova

süper nova

Üye
bildiğim kadarıyla x2 de autofocus(otomatik netleştirme) yok o yüzden 5 mp kamera hiç bir anlam ifade etmiyor :P:

cafcas

cafcas

Üye
Nokia x2 almadan once şu siteye bakmanızı tavsiye ederim. X2 için site kurmuşlar yorumlar, programlar falan var