Nokia X2 Nasıl bir telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia X2 Nasıl bir telefon

• ÇOK GÜZEL

Kullanılan: 54 44.6%
  • İYİ

Kullanılan: 33 27.3%
  • FENA DEĞİL

Kullanılan: 21 17.4%
  • KÖTÜ

Kullanılan: 13 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    121
Elektr0

Elektr0

Üye
ben kullanmaktayım X2 yi. ses kalitesi çok iyi dışardan 4 hoparlörü var gibi görünüyor.resimlerde de belli oluyor ama 2 tanesi ses yolu olabilir içerisini bilmiyorum..telefonu hızlı kullanmamak lazım donuyor ve kapanmış gibi yapıyor tekrar açılıyor. kamerada eksiklik var en önemlisi de auto focus yok. led flaş el feneride oluyor '' * '' tuşuna uzun basınca açılıyor. radyo taliteside Mp3 çalarla aynı sanki çok net ve sesi de iyi kulaklık takmaya da gerek yok. baglantı yönünden çok çok eksiklikleri var .. biliyorsunuz zaten 3G ve wifi yok... telefon tam bir müzik telefonu... diyebiliriz..

cafcas

cafcas

Üye
SAKIN ALMAYIN! BEN ALDIĞIMA ÇOK PİŞMANIM.
NEDEN Mİ?

1.KONUŞURKEN KENDİ SESİNİZİ DUYUYORSUNUZ.
2.KONUŞURKEN SES ÇOK AZ GELİYOR, KULAĞINIZA İYİCE YASLAMAZSANIZ SES NET GELMİYOR.
3.KAMERASI 5 MP DEĞİL, KARDEŞİMİN 2MP TELİYLE KARŞILAŞTIRDIM NETLİK OLARAK ONDAN ÇOK AZ İYİ.
4.KULAKLIĞI İĞRENÇ.UCUNDA LASTİKLER VAR KULAĞINIZIN İÇİNE OTURUYOR. HAVA ALMAYACAK ŞEKİLDE BİR SÜRE SONRA BUNALTI VERMEYE BAŞLIYOR. SÜREKLİ KULAKLIKLA KONUŞANLAR BENİ ANLARLAR.
5.SYMBİAN ÖZELLİĞİ YOK HİÇBİR ŞEY YÜKLEYEMİYORSUNUZ.
6.TUŞ KİLİDİNDEYKEN BİLE TUŞLARA DOKUNURSANIZ EKRAN IŞIĞI YANMAYA BAŞLIYOR CEBİNİZDE TAŞIRSANIZ ŞARZI EN FAZLA BİR İKİ GÜN GİDER.
7.PLASTİK KALİTESİ ÇOK KÖTÜ ARKA KAPAK BİR İKİ AYDA ELİNİZDE KESİN KALIR. 5-6 AYA KALMAZ DIŞ KAPAĞINI YENİLEMEK ZORUNDA KALIRSINIZ. TELEFON DİĞER NOKIA'LAR GİBİ YILLARCA KULLANILABİLECEK BİR TELEFON DEĞİL.
8.ŞARJI TAM 2 GÜN GİDİYOR
9. SONUÇ OLARAK NOKIA GÖZÜMDEN DÜŞTÜ.

AHA BU SİTEDE YORUMLAR VAR:

Elektr0

Elektr0

Üye
kulaklık kulaçiçi oldugu için öle ama haklısın ben kullanamadım başımdönüyor kullanılacak bişi degil insanın dengesini bozuyor... bende müzik dinliyorum şarj 3 gün gitti bataryayı en az 10 saat sarj ediyorum... bendeki sorun dahada kötü telefon ile herhangi bir şey yaparken telefon aniden donuyor sinir ediyor beni kapayıp tekrar açmak gerekiyor günde en az 5 defa kapa aç yapıyorum.SESi gene önceki yorumlarımdada belirtigim gibi çok iyi. kamerasına gelince 5Mp kamera gerçek ten var . Bu nerden belli olur baskı boyutları vardır.. örnek veriyorum . 3Mp kamera da 2048X1536 çözünürlük vardır... 5Mp kamerada 2592x1944 çözünürlük vardır. kaliteli foto çekme olayı kameranın çözünürlügü ile alakalı degildir. 5Mp baskı boyutudur.3Mp le göre 5Mp le daha büyük resim çekersin...kaliteli foto çekmek için Ev degeri autofocus ıso degerleri Flaş destegi Vb gibi özelliklerle kaliteli foto çekilir.. eger yanlışım varsa belirtin düzeltelim arkadaşlar...:)

cafcas

cafcas

Üye
ARKADAŞLAR İYİ VEYA KÖTÜ ALDIK BİR KERE DÖNÜŞ YOK. ONUN İÇİN VAR OLAN PROBLEMLERİ ÇÖZMEYE ÇALIŞALIM. BULDUĞUMUZ PÜF NOKTALARINI BİRBİRİMİZLE PAYLAŞALIM.

ÖNCE BULDUĞUM ŞEYLER:

1. NOKİA X2'NİN GİZLİ KODLARI

Telefonunuzun ömrünü falan da gösteriyor.

2. TELEFONUNUZUN BATARYASINI ÇIKARIN VE ARKASINDA HANGİ ÜLKE YAPIMI OLDUĞUNA BAKIN EĞER FİLLANDİYA VEYA HUNGARY ( MACARİSTAN) YAPIMIYSA KALİTELİ ÇIKIYOR. BENİMKİ ROMANYA MALI

ŞİMDİ SORULARIM

1. MÜZİK DİNLEMİYORUM, TELEFONLA OYNAMIYORUM, HER GÜN 1 SAAT KADAR TELLE KONUŞUYORUM AMA ŞARJIM 3 GÜN GİDİYOR. NOKİANIN SİTESİNDE BU TEL İÇİN KONUŞMA SÜRESİ 13,5 SAAT BEKLEME SÜRESİ 26 GÜN DEMİŞ. BEN 3 GÜNDE EN FAZLA 3 SAAT KONUŞUYORUM ŞARJ NASIL HEMEN BİTİYOR. SERVİSE GÖSTEREYİM Mİ? YOKSA SİZİNKİLER DE Mİ ÖYLE?

2. TELEFON TUŞ KİLİDİNDEYKEN HERHANGİ BİR TUŞA BASINCA IŞIK YANIYOR DİGER NOKİA TELLERİMDE BÖYLE DEĞİLDİ BU SORUNU ÇÖZEBİLEN VAR MI?

3. ÇOKLU ALARM PROGRAMI ARADIM BULAMADIM. BU TELEFON İÇİN JAVA OLAN BİR ALARM PROGRAMI VAR MI?

4.KULAKLIĞA SES AZ GELİYOR VE KULAKLIKSIZ KONUŞURKEN SESİM YANKI YAPIYOR. BU DURUMLARI ÇÖZEBİLEN VEYA BİR TAVSİYEDE BULUNACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN YAZACAKLARI ECEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Elektr0

Elektr0

Üye
benimkide romanya malı . seninkindede sıklıkla donmalar ve kapanmalar gibi olumsuz bir durum var mı benimki şuan için kendisinden nefret ettirdi...gözümden bir düştü tam düştü. biraz yavaş kullanmak gerekiyor hızlı kullanmamaya çalışıyom.. sarj olayına gelince geceleri telefonu açık bırakma ve her sarj edişinde 10 saat sarjda dursun telefon.(kardeş telefon ile fazla temas yapma beyin hücrelerini seviyorsan kulaklık kullan.)sadece konuşmak için aldıysan telefon sana göre degil... konuşmak sarjı en çok kullanan faktördür...dedigin programı bilmiyorum.. bende tşk ederim...

cafcas

cafcas

Üye
benimkide romanya malı . Seninkindede sıklıkla donmalar ve kapanmalar gibi olumsuz bir durum var mı benimki şuan için kendisinden nefret ettirdi...gözümden bir düştü tam düştü. Biraz yavaş kullanmak gerekiyor hızlı kullanmamaya çalışıyom.. Sarj olayına gelince geceleri telefonu açık bırakma ve her sarj edişinde 10 saat sarjda dursun telefon.(kardeş telefon ile fazla temas yapma beyin hücrelerini seviyorsan kulaklık kullan.)sadece konuşmak için aldıysan telefon sana göre degil... Konuşmak sarjı en çok kullanan faktördür...dedigin programı bilmiyorum.. Bende tşk ederim...

kardeşim cevabın için teşekkürler. Benim telefonda donma falan olmuyor çok hızlı fakat temasını değiştirdiğimde bütün ayarlar, fabrika ayarlarına dönüyor. Yeniden zil sesini ,mesaj sesini falan seçmek zorunda kalıyorum. şarj meselesine gelince nokia 13,5 saat konuşma süresi diyerek bizi kandırıyor demekki

lord akif

Üye
ben 2 gün önce aldım tuşları çok rahat ve ses yapmıo hmde hç çok rahat :)

----------Eklendi @ 20:00:14 ---------- Yazıldı @ 19:51:49 ----------

yaa ben bulamadım müzik çaları :( bide video süresi nası uztıoz bende yeni aldım da bi zahmet cevp verebilirmisiniz :)

muhammetgumus

muhammetgumus

Üye
bence tipten kaybediyor bende almayı düşünüyorum ses kamera için tam bir genç telefonu ama şarz konusunda bilgi verirseniz sevinirim ben karamanda 300 e alabilirim nasıl

asiboy378

Üye
sesi cok guzel kullanımı cok seri donma falan yok kamerası 5 değil ama 3.2 mp af lilerle aynı onerırım, ama benımkının sarjı 30 saat gidiyr sizde nasıl garantıye goturmelımıyım alalı 1 hafta oldu

Jrcan1

Jrcan1

Üye
SAKIN ALMAYIN! BEN ALDIĞIMA ÇOK PİŞMANIM.
NEDEN Mİ?

1.KONUŞURKEN KENDİ SESİNİZİ DUYUYORSUNUZ.
2.KONUŞURKEN SES ÇOK AZ GELİYOR, KULAĞINIZA İYİCE YASLAMAZSANIZ SES NET GELMİYOR.
3.KAMERASI 5 MP DEĞİL, KARDEŞİMİN 2MP TELİYLE KARŞILAŞTIRDIM NETLİK OLARAK ONDAN ÇOK AZ İYİ.
4.KULAKLIĞI İĞRENÇ.UCUNDA LASTİKLER VAR KULAĞINIZIN İÇİNE OTURUYOR. HAVA ALMAYACAK ŞEKİLDE BİR SÜRE SONRA BUNALTI VERMEYE BAŞLIYOR. SÜREKLİ KULAKLIKLA KONUŞANLAR BENİ ANLARLAR.
5.SYMBİAN ÖZELLİĞİ YOK HİÇBİR ŞEY YÜKLEYEMİYORSUNUZ.
6.TUŞ KİLİDİNDEYKEN BİLE TUŞLARA DOKUNURSANIZ EKRAN IŞIĞI YANMAYA BAŞLIYOR CEBİNİZDE TAŞIRSANIZ ŞARZI EN FAZLA BİR İKİ GÜN GİDER.
7.PLASTİK KALİTESİ ÇOK KÖTÜ ARKA KAPAK BİR İKİ AYDA ELİNİZDE KESİN KALIR. 5-6 AYA KALMAZ DIŞ KAPAĞINI YENİLEMEK ZORUNDA KALIRSINIZ. TELEFON DİĞER NOKIA'LAR GİBİ YILLARCA KULLANILABİLECEK BİR TELEFON DEĞİL.
8.ŞARJI TAM 2 GÜN GİDİYOR
9. SONUÇ OLARAK NOKIA GÖZÜMDEN DÜŞTÜ.

AHA BU SİTEDE YORUMLAR VAR:

İyice saçmalamışsın sen.Telefon 5Mp kamerası var.Şarjı daha uzun.Tüm bu yazdığın şeylerin tam tersi :ah
Bu siteyede inanma Nokia x2 ne ya? :D

djzeki9

djzeki9

Üye
Bl-4c pil 2 sene sonra 1 konuşma yap hemen şarz bitiyor 6300 kullandıgı aynı pil