Nokia X2 Nasıl bir telefon

Sponsorlu Bağlantılar

• ÇOK GÜZEL

Kullanılan: 54 44.6%
  • İYİ

Kullanılan: 33 27.3%
  • FENA DEĞİL

Kullanılan: 21 17.4%
  • KÖTÜ

Kullanılan: 13 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    121
gemlikua96

gemlikua96

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X2 sizce nasıl bir telefon?

futbol123

futbol123

Üye
fena değil ama o fiyata 3gli telefon alınır

filozof77

filozof77

Üye
ben ce e63 daha iyi gibi fiyat performans açısından... kamera ve ses için x2 daha öne çıkıyo tabii.. kullanma şeklinize bağlı...

BOB_FARUK

Üye
Ben Nokia 6233 kullanıcısıyım... 6233 den X2 ye geçtim.. Ve X2 gerçekten mükemmel bir telefon. Batarya ömrü gerçekten beni şaşırttı. Kamerası da çok güzel. ve ileriki güncelemmeler ile telefona dahada renk geleceğini söyleyebilirim. mp3 çalma olayına gelince Gerçekten güzel çift hoparlörü var ve kulaklık deneymi mükemmel. Ekranı 2.2" ve tuş takımı ile Mesaj yazmak çok rahat ve güzel :) Kulaklık takmadan radyo dinleme özelliğide çok güzel. ve 16 gb kadar hafıza kartı desteği var arkadaşlar. Ben 8 gb aldım kullanıyorum ve hafza kartımda 100 mb boş yer var, telefonda menulerde gezerken takılma yok. Ben Çok memnunum. Video kayıt kalitesi çok güzel. Flaşını kısa yol tuşu ile fener olarak kullanabiliyorsunuz. Resim çekerken resim efektleri kullanabiliyorsunuz. Hoşuma giden yanı çektiğimiz resimler üzerinde gelişmiş photshop yapma olayı var. herhangi bir resmi düzenle dediğimizde 12 farklı resim efekti.. resin netleştirme. oto aydınlatma ve konstrant olayı. oto renk ayarı var, resim üzerinde komik şekiller oluşturma ve daha neler neler :) Ortamdan dolayı çektiğimiz resim kötü bile olsa. hemen resmi düzenle deyip netleştirip güzelleştirebiliyoruz. resme hafif HDr bile uyguluyo ve resmin orjinal boyutunda kayıt yapabiliyorsunuz :) Telefon çok hafif ve cepte telefonun olduğunu bile hissetmiyorsunuz :) Ben telefondan çok memnunum :) Tam bi müzik resim telefonu. Resim ve müzik konusunda isteklerinizin ötesini karşılayacak bir tel arkadaşlar... bu arada Türkiye deki satış içeriği paketinde (nokia x2, Bl-4c batarya, AC-3 şarj cihazı, Nokia Stereo Kulaklık WH-205, nokianın sitesinde yazmayan 2gb hafıza kartı) Hafıza kartını siteye niye yazmamışlar bilmiyorum ama telefonun içinde takılı 2gb hafıza kartı hediye geliyor. Nokia 2gb hafıza kartı hediye etmesi güzel birşey :) ama içinden çıkmayan tek parça Bağlantı Kablosu CA-101D oda sadece çinde satılanlarda çıkıyormuş... Telefon gerçekten alınmaya değer :)

fbbartin

Üye
bu telefonu alalı 2 hafta oldu fakat kulaklıkla ilgili bir problem war tel kulaklıgı gormuo aldıgım yere götürdüm baska kulaklık baska tel denendi onlarda isin icinden cıkamadı bir kac gundur tel aldıgım yerde. acaba bir bilginiz war mı yani acaba telefonun özelliklerinden birinimi etkinlestirmem gerekiyor.. bilgi werirseniz sewinirim..

BOB_FARUK

Üye
Valla kardeş senin problem ilginç bir problem.Ben teli aldım ve ilk kulaklığı taktığımda düzgünce tanıdı ve çalıştı. 3 çeşit problemden kaynaklanır.. yaa kulaklık sorunlu, yaa telefonun kulaklık girişinde bi sorun olabilir yada yazılımsal sorun olabilir. Yinede sana bir öneride bulunayim. telefona kulaklıı taktığında telefon ayarlarından aksesuar ayarlarına gir. ordan kulaklık yazısı varsa onu seç... olmadı telefonu fabrika ayarlarına al. bi dene bakim inşallah düzelir kardeş.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Telefon almaya gittigimde X2 ve X3 yan yana duruyordu.
İkiside 327 TL idi.
X2 5Megapixel Wifi 3G yok.ekran ufak gibi X3 e göre.
X3 ekran Guzel ama 3.2 Megapixel wifi 3G yok Kızaklı
sonuc ben Nokia C3 aldım.
E72 den daha Sık Güzel Özellik olarak E63 denginde ama ondan daha hızlı ve wifi 2 megapixel kameralı

Marchegiani

Marchegiani

Üye
3G olsaydı harika bir telefon olurdu.

kaan7878

kaan7878

Üye
herkes tutturmuş 3g diye ya sanki bana kullanıorsunuz interenet için evden giriyosunuz görüüntülü konuşma zaten ayrı bi saçmalık

telefon gayet güzel ama aklımda takılan iki soru var ektan üzetindeki batarya ve şebeke simgeleri çok büyük onlar küçültüle biliyormu ( sırf bu yüzden telefondan vaz geçebilim) ve tuş takımı msj yazarken çok ses yapiyormu

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Valla kardeş senin problem ilginç bir problem.Ben teli aldım ve ilk kulaklığı taktığımda düzgünce tanıdı ve çalıştı. 3 çeşit problemden kaynaklanır.. yaa kulaklık sorunlu, yaa telefonun kulaklık girişinde bi sorun olabilir yada yazılımsal sorun olabilir. Yinede sana bir öneride bulunayim. telefona kulaklıı taktığında telefon ayarlarından aksesuar ayarlarına gir. ordan kulaklık yazısı varsa onu seç... olmadı telefonu fabrika ayarlarına al. bi dene bakim inşallah düzelir kardeş.

merhaba. Benım bır arkadasta var X2, yenı aldı da, telefonda bazen takılma oluyor. Cıhaz cok kasılınca oluyor. özellıkle vıdeo cekerken bazen donup kalıyor, sonra mecbur kapatıp acıyoruz. Yazılımını kontrol ettom 4.80 en guncelı sanırım. Sorun nedır sızce? Aynı durumla karsılasan var mı? Garantıye vermelı mıyım sızce? Ne kadar surede gerı gelır kı?

rockker35

Üye
arkadaşlar merhaba.bende bugün x2 aldım ama pek memnun kaldığım söylenemez.facebook girince kntr gidiyor.sonra kamerası 3.2 gibi çekim yapıyor.flaşlı da aynı flaşsız zaten daha kötü :S bazı arkadaşlar kamömerasını met etmş ama bnce iyi değil.pişman olur gibiyim.video kaydı 5 sn sürüyo bu nasıl uzatılabilir yardımcı olurmusunuz? ya da düzelir mi? ve ücretsiz nasıl faebook kullanabilirim :S cvp verirsenz teşekkürler

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
kardesimdede var fena telefon değil.Tip bakımından cok kötü ama kamerası ii.Bana kalırsa 5230-5250 e63 gibi tellere göz at derim.

rockker35

Üye
video kayıt süresini düzelttm ama facebook işini hala yapamadım.bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi??

kemal_917

Üye
video kayıt süresini düzelttm ama facebook işini hala yapamadım.bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi??

kardeşim bendede x2 var

müzük çalara gir
-indirmeler
-adrese git e gel
-çıkan yere h t t p://0.facebook.c o m yaz
-tmm de
ücretsiz facebook a girersin:)

rockker35

Üye
kemal kardeş sağolasın :))

--------------- Ekleme ---------------

ya birde uygun tema bulacağım bildiğiniz bir site var mı? (çok mu soru sordum :D)

rockker35

Üye
arkadaşlar ana menüde fotoğraflar uygulaması varya ordan fotoğraflarım adlı dosyaya girince çoğu resmi çift gösteriyor ve ordan çıktıktan sonra hafıza kartında 'imgcache' adlı klasör oluşuyor.bunun hakkında bir fikri filan olna varsa neye yaradığını bilen varsa yorum yaparsa sevnrim.teşekkürler..

jeshogh

jeshogh

Üye
Eksik yönleri wifi-3g :(((

maxirabit

maxirabit

Üye
kablosuz agı bulamayan telefon bu devirde işe yaramaz