Telefon Tavsiyesi Nokia x1-00 mı x1-01 mi? [Şarj süresine göre arıyorum]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia x1-00 mı x1-01 mi? [Şarj süresine göre arıyorum]
Şarjı uzun giden bu telefonlardan x1-00'ı çift sim kart desteklememesi üzerine almak istedim. Çünkü çift sim kart bana gerekmiyor. Fakat bulunduğum ilçede sadece 1 adet varmış onuda satmışlar :d: .

Nokia x1-00'ı bende internetten almak istedim. Şarj bekleme süresi kimi sitede 61 gün kimi sitede 43 gün kiminde ise 17 gün yazıyor.

Acaba x1-00 ile x1-01 arasında bekleme süresi farkı var mı? Bu iki telefonuda kullanan var mı? En azından x1-00 hakkında bekleme süresini bilmek istiyorum.

yar1948

Üye
x1-01 aldım..berbat ..yurtdışında 50 dolar..hiç bir özelliği yok..bluetooth yok,usb bağlantısı yok..mp3 çalar var hızlı sarması yok.sadece parça atlıyosun...çin telefonları daha iyidir..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hmm. Alma diyorsan almam. Fakat ucuz ve şarjı uzun giden tek telefon. Bana da müzik + şarj yetiyor hatta fazla bile.

yar1948

Üye
lg ngx 200 ..daha önce kullandım 1500 mah lık bataryası ver..şarjı bunlardan uzundu..en azından usb bağlantısı,tarayıcısı var..

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]00 ile 01 arasında fark yok. Sadece kullanılan bölgeye göre değişiyor. Yani 00 abd de kullanılan telefon. 01 ise avrupa da kullanılıyor. şarj süresine gelince internette yazanları boşver kullanmadan anlaşılmaz.ben de almayı düşünüyorum 2 hattım boşta kaldı[/SIZE][/COLOR]

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkürler. x1-00 aldım 2. sim kart ihtiyacım yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt