nokia nın ilk çift hatlı modeli x1-01 türkiye de...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
    Konu Sahibi
nokia nın ilk çift hatlı modeli x1-01 türkiye de...
cihaz duyurulduğundan beri takip ediyordum.nokia nın türkiye sitesinde dün itibariyle gözükmeye başladı..

hepsi burada da 198 tl den satışta...bence çok satacak derim

dj eşref

Üye
bu telefonda hıc bır şey yokkı ne işe yarar ben olsam almam verdıgım paraya yazık 198 TL :) 1 yada 2 ay sonra bu telefonun 2.cı eli 20 TL olur......ben bu NOKIA ya sasıyorum yaaa telefon yapmasına yapıyon adam akıllı 1 telefon yapsan olmaz mı?hıc begenmedıgım markalar bıle (SAMSUNG/SIMENS/HTC/TRIDENT)nokıa yı gectı bu gıdıste 1 yıl yada 2 yıl sonra nokıa yı hıc kımse almaz acılen bır cozum bulsunlar.,

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Müzik telefonu çok bisey beklememek lazım.Bir marka her sınıftan ürün çıkarabilmeli bence.
Batarya ne ayak 1320 mAh 43 gün bekleme süresi var :oke:

Burak

Üye
bataryası güzelmiş

-Emre

-Emre

Üye
Ben artık nokiadan güzel bi telefon beklemiyorum ya...

PureFood

PureFood

Üye
Müzik için şahane bir telefon ne bekliyorsunuz bangır bangır ses verecek o telefon.
Xpress Music hayranları için kaçınılmaz :aha:
Hemde düşük bütçeler için inannılmaz güzel 16 GB SD desteği de var, daha ne olsun...

EKLEME ;
Oha bu ne 43 gün bekleme süresi, 36 saat müzik çalma, 20 tane tema, +çift sim kart, bence inanılmaz.

EKLEME 2 :

Yalnız Bluetooth yok ! Ne iş :hmmm

EKLEME 3 :

USB Bağlantısı da yok oha Nokia naptın sen neyle atıcaz müzikleri biz :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
fatih54102

fatih54102

Üye
oha git samsung al daha iyi.

Ocean258

Ocean258

Üye
200 tl yı cope atmak bence.. ne gereksız bı telefondur..bole telefon nıe cıkarıyor bunlar amacları ne ya? her modellerı ayrı bı alem..

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
Bluetooth yok mu :)

tutkuozlenen

Üye
Malzemeden çalıyorlar kesin nokiada çalışan bir bayburtlu var :D

mstf_l

mstf_l

Üye
bence gayet mantıklı benim bir arkadasım var adam 300 kusur liraya gitti samsungun 3g li modelini aldı adam sadece muzik dinliyo bide cok telefonla konusuyo internet oyun falan hic ama hic oynamıyo telefonda 2 gb hafıza kartında kasıyor onun gibiler icin mantıklı

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
Diğer smartphone'ları gibiyse bu da parayı çöpe atmak gibi olur ama bir denemek görmek lazım.

McCeNe

Üye
çift hat kullananlar için ideal. şarj süresi de iyi. ama pek gençlere hitap etmiyor gibi. artık devir android işletim sistemli smartphone devri. talep bu yönde.

xserhatx

xserhatx

Üye
HAHA ne tipsiz bi telfondur ya bu :D
ulan nokia bissürü dokunmatik ekran telefonlar çıkarıyon
wifi blutus ne ararsan var o kadar telefonun üstüne bu gidiyomu hiç :D d

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
HAHA ne tipsiz bi telfondur ya bu :D
ulan nokia bissürü dokunmatik ekran telefonlar çıkarıyon
wifi blutus ne ararsan var o kadar telefonun üstüne bu gidiyomu hiç :D d

aynen ya bunu alacağıma 3310 alırım daha iyi :ehe:ehe:ehe

umut681

umut681

Üye
tam anlamıyla çöp bir telefon.eğer amaç müzikse ona vereceğim parayla gider en kralından sony mp4 çalar alırım daha iyidir.hatta üste 100 lira daha koyar 3. nesil ipod alırım.

• Beğen
Tepkiler: .:ÇAĞLAR:.
lolaman

lolaman

Üye
Berbat diyorum başkada bişey diyemiyorum ama ses kalitesi ve tonu bayagı yüksek olacak gibime geliyor. :naughty::naughty::naughty::naughty:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ya beyler berbat tamamda bunu zaten sadece ses odaklı çıkartmıslar ve sizden 600 700 liralar istemiyorlar.
Ayrıca yeni çıkacak diye en güzel olacak diye bir kaide yok.

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
tasarım iğreçç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt