Ben böyle inat ve cakalluk görmedim . Eski nokia yönetimi böyle değildi .nokia android kelimesini telaffuz etmemek için elinden geleni yapıyor, mwc de bile bir yöneticisi röportajda android demiyodu, android uygulamalarını çalıştırabilirsiniz bu telefonda vs diyodu, sanki telefon wp8 de android uygulamalarını da çalıştırıyor gibi konuşuyordu![]()
Biz sade Android istiyoruz Sailfish değilNokia x için Sailfish OS gelebilir![]()
Ama stabil olursa bunda o kullanılabilirMeeGo, Android, Sailfish, Firefox ve Nemo'yu aynı cihazda boot ediyorum şuan. MeeGo dışında gerisi yalan gibi. (bu benim için geçerli) Android ne bilim biraz saçma bir sistem (4.1'den bahsediyorum, şimdilerde maşallahı var.) [polemik olsun diye söylemedim] Sailfish için de Sailfish forumunda yazdığım bikaç şey var yolun çok başındalar. Gelişmesi lazım sonu MeeGo'ya doğru gitmemesi için.Biz sade Android istiyoruz Sailfish değilAma stabil olursa bunda o kullanılabilir
araştırdın mıBiz sade Android istiyoruz Sailfish değilAma stabil olursa bunda o kullanılabilir

meego foreverMeeGo, Android, Sailfish, Firefox ve Nemo'yu aynı cihazda boot ediyorum şuan. MeeGo dışında gerisi yalan gibi. (bu benim için geçerli) Android ne bilim biraz saçma bir sistem (4.1'den bahsediyorum, şimdilerde maşallahı var.) [polemik olsun diye söylemedim] Sailfish için de Sailfish forumunda yazdığım bikaç şey var yolun çok başındalar. Gelişmesi lazım sonu MeeGo'ya doğru gitmemesi için.
Sailfish kurcan da ne olcak? Bir defa 512 Mb ram var cihazda MeeGo'dan bilirler Ram'i en etkin kullanan sistem MeeGo, Ram boyutu çok önemli. Yoksa 30 uygulama aynı anda nasıl çalışırdı?
Sailfish'de Mer ile çalıştığından bence Ram boyutu 1 Gb altı cihazlar için pek randımanlı olmayacak.
telefonu da az önce sattım, şeytan diyo git bi N9 64 GB al 
iPhone u mu sattın?meego forevertelefonu da az önce sattım, şeytan diyo git bi N9 64 GB al
![]()
.gif)

şeytan diyo git bi N9 64 GB al![]()
N9 meego, Wp8, android, ios, symbian, vs her türlü cihazı kullandım ama hiçbiri meego kadar zevk vermedi sıkılmadığım tek sistem, android 3 ayda sıkıldım, ios 2 ay oldu ondan da sıkıldım meego yu 1 yıldan fazla kullandım ama şu anda 2 tane bile alabilirm o derece sevdiğim bir cihaz ve sistemdirN9 kullandın diye biliyorum. Hangi cihazdan eksiği var ki? Tek fazlası bişeyler yapmak için biraz daha uğraşıyosun o kadar.

5 miydi ?evet maalesef satmak zorunda kaldım, fena da gitmedi 1250lmia 925 düşünüyorum ama bakalım
5 evet5 miydi ?
işin aslı biraz paraya ihtiyacım vardı çok ta model düşürmek istemedim, Wp yi kullandım lumia 520 ile o bile nerdeyse ios tan daha hızlıydı ve ihtiyacım olan bütün uygu7lamalar vardı instagrm face twitter vs. uygulama konusunda sıkıntı çekmedim oyun da pek oynamam, şu anda WP daha iyi durumda güncellemeler falan yakında 8.1 de gelecek bide kamerayı çok kullanırım, L925 te pureview var o da biraz çekti beni.Hayirli olsun simdiden neden iostan wp ye geciyosunuz

Hakkinda hayirlisi olsun hocam umarim pisman olmassin tercihinde hayirli geceleraslında bende yüksek bişey istiyordum ama bütçe yok o kadar, büyük telefon sevmiyorum yoksa 1520 fevkalade güzel bir cihaz, olabilseydi lumia icon alırdım ama ne zaman geleceği ve fiyatı meçhul