Nokia X Serisi (Ana Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
opponun kendi duzenledigi android surumune color os demesi gibi nokia da symbian os diyodur belki

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
nokia android kelimesini telaffuz etmemek için elinden geleni yapıyor, mwc de bile bir yöneticisi röportajda android demiyodu, android uygulamalarını çalıştırabilirsiniz bu telefonda vs diyodu, sanki telefon wp8 de android uygulamalarını da çalıştırıyor gibi konuşuyordu :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
nokia android kelimesini telaffuz etmemek için elinden geleni yapıyor, mwc de bile bir yöneticisi röportajda android demiyodu, android uygulamalarını çalıştırabilirsiniz bu telefonda vs diyodu, sanki telefon wp8 de android uygulamalarını da çalıştırıyor gibi konuşuyordu :)
Ben böyle inat ve cakalluk görmedim . Eski nokia yönetimi böyle değildi .

esokmen

esokmen

Üye
Nokia ucuz ve saglam android cihaz cikartabilseydi cok tutulurdu bence. Sonuçta nokia dedin mi insani ceken bi yani var ama bu cihazlar yetersiz ne yazik ki.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Biz sade Android istiyoruz Sailfish değil :D Ama stabil olursa bunda o kullanılabilir
MeeGo, Android, Sailfish, Firefox ve Nemo'yu aynı cihazda boot ediyorum şuan. MeeGo dışında gerisi yalan gibi. (bu benim için geçerli) Android ne bilim biraz saçma bir sistem (4.1'den bahsediyorum, şimdilerde maşallahı var.) [polemik olsun diye söylemedim] Sailfish için de Sailfish forumunda yazdığım bikaç şey var yolun çok başındalar. Gelişmesi lazım sonu MeeGo'ya doğru gitmemesi için.

Sailfish kurcan da ne olcak? Bir defa 512 Mb ram var cihazda MeeGo'dan bilirler Ram'i en etkin kullanan sistem MeeGo, Ram boyutu çok önemli. Yoksa 30 uygulama aynı anda nasıl çalışırdı?

Sailfish'de Mer ile çalıştığından bence Ram boyutu 1 Gb altı cihazlar için pek randımanlı olmayacak.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
MeeGo, Android, Sailfish, Firefox ve Nemo'yu aynı cihazda boot ediyorum şuan. MeeGo dışında gerisi yalan gibi. (bu benim için geçerli) Android ne bilim biraz saçma bir sistem (4.1'den bahsediyorum, şimdilerde maşallahı var.) [polemik olsun diye söylemedim] Sailfish için de Sailfish forumunda yazdığım bikaç şey var yolun çok başındalar. Gelişmesi lazım sonu MeeGo'ya doğru gitmemesi için.

Sailfish kurcan da ne olcak? Bir defa 512 Mb ram var cihazda MeeGo'dan bilirler Ram'i en etkin kullanan sistem MeeGo, Ram boyutu çok önemli. Yoksa 30 uygulama aynı anda nasıl çalışırdı?

Sailfish'de Mer ile çalıştığından bence Ram boyutu 1 Gb altı cihazlar için pek randımanlı olmayacak.
meego forever :yurutelefonu da az önce sattım, şeytan diyo git bi N9 64 GB al :D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
evet maalesef satmak zorunda kaldım, fena da gitmedi 1250 :) lmia 925 düşünüyorum ama bakalım

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
N9 kullandın diye biliyorum. Hangi cihazdan eksiği var ki? Tek fazlası bişeyler yapmak için biraz daha uğraşıyosun o kadar.
N9 meego, Wp8, android, ios, symbian, vs her türlü cihazı kullandım ama hiçbiri meego kadar zevk vermedi sıkılmadığım tek sistem, android 3 ayda sıkıldım, ios 2 ay oldu ondan da sıkıldım meego yu 1 yıldan fazla kullandım ama şu anda 2 tane bile alabilirm o derece sevdiğim bir cihaz ve sistemdir :)

avast

avast

Üye
Hayirli olsun simdiden neden iostan wp ye geciyosunuz

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Hayirli olsun simdiden neden iostan wp ye geciyosunuz
işin aslı biraz paraya ihtiyacım vardı çok ta model düşürmek istemedim, Wp yi kullandım lumia 520 ile o bile nerdeyse ios tan daha hızlıydı ve ihtiyacım olan bütün uygu7lamalar vardı instagrm face twitter vs. uygulama konusunda sıkıntı çekmedim oyun da pek oynamam, şu anda WP daha iyi durumda güncellemeler falan yakında 8.1 de gelecek bide kamerayı çok kullanırım, L925 te pureview var o da biraz çekti beni.

dersane dersler falan var şu an fazla telefonu da kurcalayamıyorum biraz atıl durumda kalıyor bende bu aralar o yuzden de sattım, sağol bu arada :)

avast

avast

Üye
Wp hic kullanmadim ama 1520 almak istiyorum yada yuksek donanimli bi wp kasimda alcam ama aldigim makineyi 3 sene kasmasiz sikintisiz kullanmam lazim ondan dolayi iosmu android mi wp mi beni daha uzun goturur kararsizim

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
aslında bende yüksek bişey istiyordum ama bütçe yok o kadar, büyük telefon sevmiyorum yoksa 1520 fevkalade güzel bir cihaz, olabilseydi lumia icon alırdım ama ne zaman geleceği ve fiyatı meçhul

avast

avast

Üye
aslında bende yüksek bişey istiyordum ama bütçe yok o kadar, büyük telefon sevmiyorum yoksa 1520 fevkalade güzel bir cihaz, olabilseydi lumia icon alırdım ama ne zaman geleceği ve fiyatı meçhul
Hakkinda hayirlisi olsun hocam umarim pisman olmassin tercihinde hayirli geceler

mehmettech

mehmettech

Üye
Nokia x pek beklenmedik bir şekilde çıktı ama emeklemeden yürüyemezsin :)
Konu sapmış, konumuza dönelim lütfen...

• Beğen
Tepkiler: Dede