OttomaN TigeR Üye 'İsmet'' Alıntı: Telefonu 28 kasımda aldım bugun 30u her gun bakıyorum telefon güncel diyor.. Genişletmek için tıkla ... Uygulamalara ait güncellemeleri mağazadan yapıyor.
'İsmet'' Alıntı: Telefonu 28 kasımda aldım bugun 30u her gun bakıyorum telefon güncel diyor.. Genişletmek için tıkla ... Uygulamalara ait güncellemeleri mağazadan yapıyor.
gdervisoglu Üye Son güncellemelerle kilit modunda bağlantının kopmsaı giderildi falan deniyor.. Kontrol ettiniz mi?
n000k Üye gdervisoglu' Alıntı: Son güncellemelerle kilit modunda bağlantının kopmsaı giderildi falan deniyor.. Kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla ... evet.. misal veriyorum.. mağazadan indirme yaparken kilit moduna giriyor.. bir mühlet sonra bakıyorum.. indirme tamamlanmış..
gdervisoglu' Alıntı: Son güncellemelerle kilit modunda bağlantının kopmsaı giderildi falan deniyor.. Kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla ... evet.. misal veriyorum.. mağazadan indirme yaparken kilit moduna giriyor.. bir mühlet sonra bakıyorum.. indirme tamamlanmış..
gdervisoglu Üye n000k' Alıntı: evet.. misal veriyorum.. mağazadan indirme yaparken kilit moduna giriyor.. bir mühlet sonra bakıyorum.. indirme tamamlanmış.. Genişletmek için tıkla ... çok iyi o zaman
n000k' Alıntı: evet.. misal veriyorum.. mağazadan indirme yaparken kilit moduna giriyor.. bir mühlet sonra bakıyorum.. indirme tamamlanmış.. Genişletmek için tıkla ... çok iyi o zaman