Klavyedeki TUR'u kapatmak yani sadece TR klavye kullanmak için, ayalar-klavye'ye gidin ve oradaki ingilizceyi basılı tutarak silin.

Lazım olur yinede kalsın bence.![]()

O vakit pek yabancı forumlara takılmıyorsun.
İlk aldığım günden beri bir kere bile lazım olmadı bana ama tabi işe yarayabilir![]()

O vakit pek yabancı forumlara takılmıyorsun.![]()

Arkadaşlar ben hız gösteren uygulama varmı diye soracam daha doğrusu en iyisi hangisi
Ben Free GPS Speedometer kullanıyorum
ama çok stabil değil sanki devamlı rakamlar oynuyor aslında araç bisiklet uçak ve yürüme de var gidilen mesafe ve yükseklikte görünüyor ama dediğm gibi rakamlar çok değişken tafsiye edeceğiniz
başka güzel program varmı yoksa bu gerçekten içlerindeki en iyisimi ?
Arkadaşlar soru ve sorunlarımızı diğer konularda paylaşalım.
GDR2 Beta Güncellemesi ile ilgili konuların dışına çıkmayalım.
Yoksa her konu Lumiacıların sohbet konusuna dönüşüyor.
Bu tür soru ve paylaşımlar için Kulüp konumuz mevcut.
Arkadaşlar Kapasite kontrol güncellemesi GDR2 mi GDR2 beta mı oluyor anlamadım . Bilgi verebilir misiniz ?
Bu arada Kapasite kontrol geldiğinde çalışmamıştı. Telefonu sıfırlayıp tekrar yükledim şu an çalışıyor.
Arkadaşlar Kapasite kontrol güncellemesi GDR2 mi GDR2 beta mı oluyor anlamadım . Bilgi verebilir misiniz ?
Bu arada Kapasite kontrol geldiğinde çalışmamıştı. Telefonu sıfırlayıp tekrar yükledim şu an çalışıyor.
Sıfırlama yaklaşık 10 dk filan sürdü. Telefon hafizasına kayıtlı herşey silindi . Telefon ilk günkü haline döndü anlayacağın. Bozulma donma vs herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Güncellemeyide aldım tıkır tıkır çalışıyor
![]()

bugun kapasite kontorolu programını kulladım devamlı olarak tarama ypıyor ve hiç bitmiyor ve durmuyor daha once boyle birşey olmamıştı ne yapmam lazım şimdi bilgisi olan varmı arkdaşlar

bugun kapasite kontorolu programını kulladım devamlı olarak tarama ypıyor ve hiç bitmiyor ve durmuyor daha once boyle birşey olmamıştı ne yapmam lazım şimdi bilgisi olan varmı arkdaşlar
sıfırladım ve çalıştı yoksa sakın düzelicek diye beklemekapasite kontrolü için güncelleme geldi arkadaşlar. az önce yükledim. şimdiye kadar yuvarlak hep dönüp duruyordu, şimdi artık gösteriyor herşeyi çok şükür.4 gb yer sildim.

lumia 800 için guncelleme var mı