dakamon
Üye
Arkadaşlar o dönme sorunu820 lerde yüksek oranda oluyormuş bende de oldu. Şu an ki tek çözüm telefonu sıfırlamak diyorlar. Nokia ya bunun la ilgili sürekli 0 puan vererek durumu anlatan yazı gönderin telefonunuzdaki nokiaya ger bildirimden. Şikayetlerin sayısı ne kadar çoksa kısa zamanda çözerler sorunu.
Nokia'nın güncellemesi tamamda microsoft ne zaman yayınlayacak yeni sürümü ?
Mayıs değil miydi o?
En geç Haziran sonu-Temmuz başı...
En geç Haziran sonu-Temmuz başı...
Abi modele göre sisteme gömülü halde yayınlarlar güncellemeyi.Benim merak ettiğim, Microsoft'un güncelleme yayınlaması ile Nokia'nın yayınladığı güncellemdeki kapasite kontrol vs. kalır mı ? yoksa
Abi modele göre sisteme gömülü halde yayınlarlar güncellemeyi.
Abi nokianın iyileştirme yazılımlarının ilki ...1249.x-PR1.0 portico'yla, ikincisi ...1308.xpr1.5-gdr2 ile yayınlandı. O yüzden bu yenilikler misal .yeniSWsürüm.x-Pr2.0-gdr3 ota güncellemesi ile yayınlanır.O zaman Microsoft Nokia'ya al kardeşim bu yeni güncellememiz, sende kendininkileri ekle ve yayınla mı der acaba ???
Abi nokianın iyileştirme yazılımlarının ilki ...1249.x-PR1.0 portico'yla, ikincisi ...1308.xpr1.5-gdr2 ile yayınlandı. O yüzden bu yenilikler misal .yeniSWsürüm.x-Pr2.0-gdr3 ota güncellemesi ile yayınlanır.
klavyedeki dil değiştirme güncellemeden önce de vardı ama diğerini bilmiyorumbu gun bi iki şey farkkettimde guncelleştirmeyle gelmiş olabilir ya da belki ben yanlış gormusumdur 1. si klavyedeki dil değiştirme kısmı
ayrıca tileların yerini değiştiriken bası tuttugunda digerleri artık daha fazla kuculuo gibi
bu gun bi iki şey farkkettimde guncelleştirmeyle gelmiş olabilir ya da belki ben yanlış gormusumdur 1. si klavyedeki dil değiştirme kısmı
ayrıca tileların yerini değiştiriken bası tuttugunda digerleri artık daha fazla kuculuo gibi
klavyedeki dil değiştirme güncellemeden önce de vardı ama diğerini bilmiyorum
olsun yavaş yavaş daha yenilikler bulucaksın ama güncellemeyle ilgisi yok bunların sadece güncellemeyler gelen müziği ileri geri sarmak oldu o önceden yoktu tek sıkıntım oydu tek düzelen o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?