drangela61
Üye
yaw arkadaşlar. L820 telefonumdan forumunuza yazmak istediğimde klavye açılıp kapanıyor. Kısacası L820 ile foruma yazamıyorum. Var mı bir çözümü?
genel bir sorun internet ayarlarınızı masaustu yaparsanız duzelir..
yaw arkadaşlar. L820 telefonumdan forumunuza yazmak istediğimde klavye açılıp kapanıyor. Kısacası L820 ile foruma yazamıyorum. Var mı bir çözümü?

Almanca konuşuyorlar hadi bunu bırakın benim kapasite kontrolü sürekli donuyor ama bir şey olduğu yok ne yapmam gerekiyorHımmmm bende 2 GByte mobil paket var, yeter sanırım![]()
Valla bende de aynı şekilde sıfırlayıp deneyen oldu ama o zaman da kapasite kontrol ayarlardan silinmiş. Onun için ben kendi halina bıraktım, yokmuş gibi davranıyorumadamlar aşmışlarAlmanca konuşuyorlar hadi bunu bırakın benim kapasite kontrolü sürekli donuyor ama bir şey olduğu yok ne yapmam gerekiyor

Valla bende de aynı şekilde sıfırlayıp deneyen oldu ama o zaman da kapasite kontrol ayarlardan silinmiş. Onun için ben kendi halina bıraktım, yokmuş gibi davranıyorum![]()

adamlar aşmışlarAlmanca konuşuyorlar hadi bunu bırakın benim kapasite kontrolü sürekli donuyor ama bir şey olduğu yok ne yapmam gerekiyor
- - - Eklendi - - -
kardeş 2gb internet faturalıbmı faturasız mı ?
Arkadaşım öncelikle haklı yanların var tabi ki, ama inan bana bu kadar stres yapacak bir güncelleme değil.Bende Lumia 820'yi NOKIA Firmasının Lumia Serisine ait bir cihazıdır diye aldım ama çin malı telefonlara destek gelmesini beklemek gibi saçma bir hal aldı güncelleme beklemek. Alt modele bile (L620) güncelleme sunan NOKYA!!! firması lumia 820'yi orta segmentte değil dip segmentte olarak tanıtsaydı daha iyiydi!!!! Bizde ona göre davranırdık. L820'ye verdiğim parayla 2 tane L620 alabilirken güncellemenin epey gecikmesi bana symbian anna donna dönemini hatırlattı biran
Arkadaşım öncelikle haklı yanların var tabi ki, ama inan bana bu kadar stres yapacak bir güncelleme değil.

Gökçen hocam, aslında sıkıntı olan güncellemenin kendisi değil, mevcut eksikliklerin giderilmesi. Mesela en basitinden halen mesaj sesini değiştiremiyoruz, dosya yöneticisi yok vs.. gibi. yada bizim beklentilerimiz mi fazla acaba wp8'den?![]()

Arkadaşım öncelikle haklı yanların var tabi ki, ama inan bana bu kadar stres yapacak bir güncelleme değil.

Gerçi hoş her zaman ona katılmaktan başka bir şey yaptığım da yok. 

Bu tür sıkıntılar hoş değil elbet, zaten nokia'nında bu konuda bazı çalışmaları devam ediyor diye biliyorum. Aslında (Lumia 820 kullanıcılarında ki) sizlerdeki sıkıntı şimdilik uygulamaların hafıza kartına yüklenememesinden kaynaklanıyor, bununda nedenine sistemin halen microsoft tarafından kısıtlaması deniliyor. Umarım en kısa zamanda sıkıntınızı giderecek bir güncelleme yayınlarlar.sıkıntı yapıyoruz neden çünkü 620 ye bile geldi güncelleme arkadasımda baktım kapasitesi artmıs bi anda işte benim sorunum yani sadece onun için bekliyorum yoksa mesaj sesi falan ilgilendirmiyor inanırmısınız aldığımdan beri sadece futbol oyunu yükleyebildim yani 243 mb boş yerim var ve bişey deneyemeyip indiremiyorum 18 mb lık oyun bile indirilmiyor keske hepsini bi anda atsalardı burda bunu düşünüyorum 620 ve 920 daha üstte 820 arada bakarız gibi bir şey çıkıyor yani keşke 300 tl daha fazla verip 920 alsaydım diye geçimiyo değilim alalı 2 ay oluyo tam zevkine varamadım sitemlerimiz bu yönde millet sanıyoki cihazın 8 gb olduğunu biz aldığımızda 5.5 gb olarak geliyor o zamanlar aspalt oyununa güncelleme gelmeden önce 4 gb hafızan yoksa o oyunu oynayamazdın ama şimdi o 1 gb düştü burdan anlaşılcağı gibi hafıza sorunu çok büyük sıkıntı kafanızı şişirdim ama halimizden anlayın lütfen![]()