nokia türkleri sevmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toros542

Toros542

Üye
iyi güzel diyorsun da kardeş suan bu yapılan güncelleme bize yapılan haksızlık bence.bir çok ülke bu güncellemeden faydalanırken biz hala bekliyoruz.tamam bekleyelim ama beklemeninde bi sınırı var.elimdeki cihazdan neden daha fazla faydalanmayayim ki.en azindan kesin bir tarih verseler.o tarihi beklersin.ama aylardır hep sallıyorlar.yok bu ay,yok önümüzdeki günlerde gibi oyalama lafları üretiyorlar.bu da insanlar üzerinde farklı tepkiler olusturuyor haliyle.herkes herzaman en iyisine sahip olmak ister.

slant1111

slant1111

Üye
hakszsn .nokia türkiye den iyi para kaldryor sevmemezlk dye birsey yok.snucta bir sirket.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ben arkadasa tamamen katiliyorum.
arkadaslar size birsey anlaticam bakalim ne diyeceksiniz.anna geldide turkce dilinde problem var.oyle boyle degil buyuk bir problem programlar yuklenmiyor yada yuklenirken iptal ediyor.nokia ilettim bu sorunu beni aradilar.dedikleri global dillerde yukleyin diyorlar tekrar turkceye donun diyorlar tamamda ozamanda yukledigin programlar kayboluyor gorunmuyor.yani sorunu halletmeye calisir demediler.heralde nokiadan vazgecem bakalim turkiye guncellemeside gelsinde ozaman ne diyecekler merak ediyorum bekliyorum

Eric_draven

Üye
bu nokia nın türkiye politikası değil tammen nokia türkiyede li insanlaeın işlerini yapamamsıyla alakalığ yoksa ufak güncelleştirmeleri nokia ilk türkiyeye veriyorğ ovi mağza ovi suite güncellemeleini avrupa ve amerika bizden 2 hafta sonra aldı.

pRime.

pRime.

Üye
Ülkemizde yaşayan pek çok insan sahip olduğumuz telefonlara uzaktan bakarken siz burada Nokıa'nın geciktirdiği, belkide ellerinde olmayan bir problemden dolayı geciken güncellemeyi konuşuyorsunuz.Bakın bende çok istiyorum güncellemenin bir an önce gelmesini, ancak sabrediyorum.Demek istediğim elinizdekilerin değerini ve kıymetini bilmeniz, doyumsuzluk yapmamalıyız bence arkadaşlar.7/24 forumlarda orjinal Anna güncellemesini beklemektense etrafınızda yapmanız gereken işlere yoğunlaşmanız, forumlardaki sitelemleri okumaktansa bir roman açıp bir kaç sayfa okumak, bulmaca çözmek, uyumak, vs...Yani bu güncelleme bir gün gelicek zaten, bu kadar abartmanın bir manası olduğunu düşünmüyorum.Güncelleme bahsi geçmeden evvel olduğu gibi telefonumdan memnunum ve halime şükrediyorum, biraz sabrederek. :aman2:
Katılıyorum, güzel yazmışsın.

• Beğen
Tepkiler: Cane®
erollcelik

erollcelik

Üye
dediğin gibi 1.200 tl verip herkes bu telefonları almaz yada alamaz.o yüzden verdiğim paranın karşılığını isterim.bu teli aldığımdan beri yazılımsal ve donanımsal bir sürü problem yaşadım.o yüzden güncelleme konusunda hassasım ve çoğu kişinin de Benim gibi düşündüğünü biliyorum
Ülkemizde yaşayan pek çok insan sahip olduğumuz telefonlara uzaktan bakarken siz burada Nokıa'nın geciktirdiği, belkide ellerinde olmayan bir problemden dolayı geciken güncellemeyi konuşuyorsunuz.Bakın bende çok istiyorum güncellemenin bir an önce gelmesini, ancak sabrediyorum.Demek istediğim elinizdekilerin değerini ve kıymetini bilmeniz, doyumsuzluk yapmamalıyız bence arkadaşlar.7/24 forumlarda orjinal Anna güncellemesini beklemektense etrafınızda yapmanız gereken işlere yoğunlaşmanız, forumlardaki sitelemleri okumaktansa bir roman açıp bir kaç sayfa okumak, bulmaca çözmek, uyumak, vs...Yani bu güncelleme bir gün gelicek zaten, bu kadar abartmanın bir manası olduğunu düşünmüyorum.Güncelleme bahsi geçmeden evvel olduğu gibi telefonumdan memnunum ve halime şükrediyorum, biraz sabrederek. :aman2:

nonamex

Üye
dediğin gibi 1.200 tl verip herkes bu telefonları almaz yada alamaz.o yüzden verdiğim paranın karşılığını isterim.bu teli aldığımdan beri yazılımsal ve donanımsal bir sürü problem yaşadım.o yüzden güncelleme konusunda hassasım ve çoğu kişinin de Benim gibi düşündüğünü biliyorum
Kiminin ilgisi kitaptir, istedigi kitaplarin cikmasini bekler. Kimisi oyuncudur, aylarca istedigi oyunu bekler. Bizde cep telefonlariyla ilgileniyoruz..

erollcelik

erollcelik

Üye
Ayrıca hemen hemen bütün dünyada yayınlamışken, daha doğrusu ya vietnam,somali,suriye v.s gibi ülkelere bile sunulmuş iken bize gelmemiş olması düşündürücüdür.Diyorlar ki;efendim gsm firmaları ile ilgili bir sorunmuş da o yüzden gelmemişmişmiş miş de miş. Hikaye bunlar, tekrar yazıyorum burada;neden Ovi suitte ve navifirmde yok.Buralardan bilgisayar üzerinden yapmıyormuyuz güncellemelerimizi.

Cane®

Cane®

Üye
bızım mılletımızın huyudur ısıne gelmedımı hemen kızar bagırır soylenır. bız bu telefonları alırken anna cıkacak dıye mı aldıkkı gecıktıgınde laf yapalım? he tmm ortada bı guncellestırme var ama sunu da unutmamak lazım dısardakı ınsanlar anna ne onu bıle bılmıyo.ben otogarda calısıyorum karsı yazanede bı cocukta da n8 var cocuk telefonu aldıgında neyse hala oyle kullanıyo en ufak bı ayar degısıklıgı yok ınceledım bıraz. bız maxıcep aılesı bazı seylerı hızlı takıp edıyoruz. cogu kullanıcı bızım bıldıklerımızı bılmıyo bıle. cocuga annayı beklıom dedım one yenı model mı cıkacak dedı :D ama bızım herturlu bılgımız mevcut ve baska yerlerı gorup bulup paylastıgımız ıcın en ufak seydede hemen cırkefe yatıyoruz.

----------Eklendi @ 10:25:32 ---------- Yazıldı @ 10:22:53 ----------

Ayrıca hemen hemen bütün dünyada yayınlamışken, daha doğrusu ya vietnam,somali,suriye v.s gibi ülkelere bile sunulmuş iken bize gelmemiş olması düşündürücüdür.Diyorlar ki;efendim gsm firmaları ile ilgili bir sorunmuş da o yüzden gelmemişmişmiş miş de miş. Hikaye bunlar, tekrar yazıyorum burada;neden Ovi suitte ve navifirmde yok.Buralardan bilgisayar üzerinden yapmıyormuyuz güncellemelerimizi.

kardesım bılgısayar uzerınden yapıyorsunda adamların var demekkı bı bıldıgıde yayınlamıyolar. yarım yamalak yayınlasa ne olacak bu defade anna soyle anna boyle dıe soylenecez belkı de adamları bız bıktırdık oyuzden bırseyler daha ozenlı yapılıo ılerısı dusunulerek.bunuda dusunmek lazım

• Beğen
Tepkiler: iatis

tasarimx

Üye
bence de sevmiyor, en büyük pazar türkiye ve hindistan diye biliyorum. Ama her nedense türkiye en sonlarda :) , onu bir kenara bırakın nokianın baştan beri yaptığı hata az çalışmak , symbian anna yı kaç aydır bekliyoruz, çook ne var ki symbian annada , bence basit bir güncelleme sıkı bir çalışmayla 2 haftalık olay, doğru dürüst bir güncelleme belle de görülüyor gibi, nokia bir güncelleme yapana kadar rakipleri en az iki katı daha iyisini yapıyor (hem donanım, hemde işletim sistemi). Nokia gün geçtikçe kan kaybediyor, eğer böyle yavaş gitmeye devam ederse daha da kötü olacak , satış ve rakamlar ortada dünyada , rakiplerinin durumuda. Bir güncellerştirmeyi bile doğru dürüst beceremediler, bu kadar zormu tüm ülkelerde aynı anda devreye almak. ovi storede ki sorunları bu kadar zormu düzeltmek . Böyle nereye kadar gider bilemiyorum telefon kaliteli ama symbian ve updateler hala çok iyi değil.

erollcelik

erollcelik

Üye
Ya ben ne söylüyorum sen ne anlatıyorsun.Diyorum ki ben bu güncellemenin bize şimdiye kadar gelmiş olması lazımdı.Üstelik bu cihazı alırken nokiadan; elbette güncelleme desteği vereceği için tercihimiz nokia oldu.Yani biz telefonları alırken isim olarak değil ama içerik olarak anna ve benzeri güncellemeler çıkacak diye aldık bu telefonları.Avrupa,Asya,Amerika,Avusturalya ve hatta Afrikada bile çıktı ya bu güncellemeler.Ben müşteriyim ve bana yapılan bu 2. sınıf değil 4.sınıf müşteri muamelesini kabul edemiyorum.Kimse bana nokia avukatlığı yapmasın ya.Ben yeterince zekiyim ve ne olduğunu kavrayabiliyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

01kubi

01kubi

Üye
saçmalaık nedense her güncelleme türkiye'ye sıra gelince sorun çıkarıyor bende bunu bir türlü anlayamadım bir kerede önceliği bizim ülkemize verseler yaa bence de türkiye'yi sevmiyorlar sadece biz onlara para kazandırıyoruz başka bişi değil diğer ülkelerle bir tutlmuyoruz malesef buda bir gerçek türkiye bir olsa diyeceğim ama hangi konuda bir oldu onuda hatırlamıyorum olsa ki nokia almayı bir kesse bak gör o zaman nasıl 1. sıraya çıkarız adam diyor ki nasılsa tr her türlü nokia alıyor kardesim sevsekte dövsekte adamlar alacak gözüyle bakıyor olmalılar :D
Aynen katılıyorum arkadaşım nokia n8 kullanıyorum birçok kullanıcı gibi yok navifirm flash vs uğraşıyoruz elin gavuru oturduğu yerden güncelliyor tel ucuz geri hizmet iyi biz neyiz lan diyesim geliyor ama ahtım var son telim n9 olacak başatan beri nokia kullanıyorum n9 dada yok brwserdi takılmaydı güncellemeydi sorunlar olursa nokia benim için bitmiştir.Ne bu ya parayı yoldamı bulduk Allahın finlisi beni 10.cu sıraya koyacak ben onu 1.ci yapacam.Adamın olmadığı yerde keçiye Abdurrahman ÇELEBİ derlermiş diye bir atasözümüz var.

romaz

romaz

Üye
bızım mılletımızın huyudur ısıne gelmedımı hemen kızar bagırır soylenır. bız bu telefonları alırken anna cıkacak dıye mı aldıkkı gecıktıgınde laf yapalım? he tmm ortada bı guncellestırme var ama sunu da unutmamak lazım dısardakı ınsanlar anna ne onu bıle bılmıyo.ben otogarda calısıyorum karsı yazanede bı cocukta da n8 var cocuk telefonu aldıgında neyse hala oyle kullanıyo en ufak bı ayar degısıklıgı yok ınceledım bıraz. bız maxıcep aılesı bazı seylerı hızlı takıp edıyoruz. cogu kullanıcı bızım bıldıklerımızı bılmıyo bıle. cocuga annayı beklıom dedım one yenı model mı cıkacak dedı :D ama bızım herturlu bılgımız mevcut ve baska yerlerı gorup bulup paylastıgımız ıcın en ufak seydede hemen cırkefe yatıyoruz.

----------Eklendi @ 10:25:32 ---------- Yazıldı @ 10:22:53 ----------

kardesım bılgısayar uzerınden yapıyorsunda adamların var demekkı bı bıldıgıde yayınlamıyolar. yarım yamalak yayınlasa ne olacak bu defade anna soyle anna boyle dıe soylenecez belkı de adamları bız bıktırdık oyuzden bırseyler daha ozenlı yapılıo ılerısı dusunulerek.bunuda dusunmek lazım

kardeş demişsinki çocuk ne olduğunu bilmiyor şimdi onunla bizi kıyaslaman pek doğru deil yani benimde otip arkadaşlarım var ama benim sayemde yada birçok problemi bana sorarlar benimde hoşuma gider onlara yardımcı olmak tabi bu sayede ekmeğin kabuğunu deil içinide yemeye başlarlar.benim anladıgım o cocuk kamera yuzunden aldıgı kanısındayım.herkez farklı zevk alır bunu unutma.nokia ya gelince onlara attığım mailden dolayı benide aradılar ramazanda aradıkları haftanın sonunda yukluycez oviden yukleme yaparsınız dedi bende hayhay dedim.ogün bügündür 15 gün geçti onların problemine sokayım. biz zaten türk milleti olarak köküne kadar sömürülen insanlarız neyimiz doğruki herşeyin modası geçtikten sonra elımıze geliyor vesselam............

• Beğen
Tepkiler: ErcanSenn
SilentOne

SilentOne

Üye
haklısın walla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt