haklısın tabi. Bir güncelleme için haklarını yememek lazımherkes bi guncelleme gec cikacak diye hemen Nokia dusmani oldu, nerden biliyosunuz Nokia'nin bizi koseye salladigini? Arkadasin da soyledigi gibi her yerde magazalarini kapattigi halde Turkiye de surekli aciyor. Ayrica musteri hizmetleri de gayet tutarli bi aciklama yapiyo; Gsm le ilgili bi problem cikmis onu halletmeye calisiyolarmis. Bu hafta yetistirmeye calsiyolarmis. Bugun musteri hizmetleri soyledi tum bunlari inanmayan e mail atsin geri ariyolar. LUTFEN boyle basit bi konu yuzunden Nokia'ya kizmayalim hemen, adamlar elindeki musterileri niye kaybetmeyi istesinler. Haksiz miyim?

ben müşteri hizmetlerini bi kaç kez aradım ve kesin bi tarih vermiyorlar hemde adama ısrarla kesin mi dedim oda bana ısrarla kesin olmamakla beraber p.tesiden itibaren sunulması bekleniyor dedi dolayısıyla kendi çıkardığımız tarihler gelmeyince başka yerleri suçlamak yersiz güncelleme geçikmiş olabilir olası şeyler bunlar ama bi güncelleme içinde oturup ağlıcak halimiz yokHocam adamlar pazartesi çıkçak deyip biz neden hala çıkmadı demiyoruz ki kaç aydır şu tarihte çıkçak zart zurt. İnsanlarla dalga geçiyolar sanki. Çok mu zor ya 2011 ekimde yayınlıcaz desinler ama ekimde yayınlasınlar bu kadar basit ama her seferinde farklı birşey söylüyolar.
agzina saglik be kardes helalÜlkemizde yaşayan pek çok insan sahip olduğumuz telefonlara uzaktan bakarken siz burada Nokıa'nın geciktirdiği, belkide ellerinde olmayan bir problemden dolayı geciken güncellemeyi konuşuyorsunuz.Bakın bende çok istiyorum güncellemenin b,r an önce gelmesini, ancak sabrediyorum.Demek istediğim elinizdekilerin değerini ve kıymetini bilmeniz, doyumsuzluk yapmamalıyız bence arkadaşlar.7/24 forumlarda orjinal Anna güncellemesini beklemektense etrafınızda yapmanız gereken işlere yoğunlaşmanız, forumlardaki sitelemleri okumaktansa bir roman açıp bir kaç sayfa okumak, bulmaca çözmek, uyumak, vs...Yani bu güncelleme bir gün gelicek zaten, bu kadar abartmanın bir manası olduğunu düşünmüyorum.Güncelleme bahsi geçmeden evvel olduğu gibi telefonumdan memnunum ve halime şükrediyorum, biraz sabrederek.![]()