nokia türkleri sevmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m.d.g.35

Üye
    Konu Sahibi
nokia türkleri sevmiyor
nokia her yenilikte türkiyeyi geri planda tutuyor ama bilmiyorlarki en cok meraklısı ve takipcisi türkiye. Aslında nokia müsteri hizmetleride nokiadan sıkılmış adamlar tüketiciye ne uyduracağını şaşırdı onlarında suçu yok bu gidişattan haksızmıyım ?

etherkes

etherkes

Üye
haksizsin tabi ki

• Beğen
Tepkiler: forbidden5

nonamex

Üye
Yok artık :zuhaha:

Nokia çoğu ülkede mağazalarını kapatırken Türkiye'de mağaza açmaya doyamıyor..

• Beğen
Tepkiler: -omer-
TheCower

TheCower

Üye
Nokianın sadece adı kaldı.

etherkes

etherkes

Üye
herkes bi guncelleme gec cikacak diye hemen Nokia dusmani oldu, nerden biliyosunuz Nokia'nin bizi koseye salladigini? Arkadasin da soyledigi gibi her yerde magazalarini kapattigi halde Turkiye de surekli aciyor. Ayrica musteri hizmetleri de gayet tutarli bi aciklama yapiyo; Gsm le ilgili bi problem cikmis onu halletmeye calisiyolarmis. Bu hafta yetistirmeye calsiyolarmis. Bugun musteri hizmetleri soyledi tum bunlari inanmayan e mail atsin geri ariyolar. LUTFEN boyle basit bi konu yuzunden Nokia'ya kizmayalim hemen, adamlar elindeki musterileri niye kaybetmeyi istesinler. Haksiz miyim?

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bu hafta ıcı cıkacakmı arkadaslar ... :(

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
resmen bi önemi yok türklerin gözünde saçma sapan kendimizi kandırmayalım güncelleme hazır tamam bişey yapsalar haklısınız ama herşey ortada görünen köy kılavuz istemez.

erollcelik

erollcelik

Üye
Gsm ile ne alkası var.Niye navifirmde ve ovi suitte yok.Bu yerlerden bilgisayardan yapmıyormuz güncellemeyi.

mfb2

mfb2

Üye
haklısın dağılalım :)

engin_erg

engin_erg

Üye
saçmalaık nedense her güncelleme türkiye'ye sıra gelince sorun çıkarıyor bende bunu bir türlü anlayamadım bir kerede önceliği bizim ülkemize verseler yaa bence de türkiye'yi sevmiyorlar sadece biz onlara para kazandırıyoruz başka bişi değil diğer ülkelerle bir tutlmuyoruz malesef buda bir gerçek türkiye bir olsa diyeceğim ama hangi konuda bir oldu onuda hatırlamıyorum olsa ki nokia almayı bir kesse bak gör o zaman nasıl 1. sıraya çıkarız adam diyor ki nasılsa tr her türlü nokia alıyor kardesim sevsekte dövsekte adamlar alacak gözüyle bakıyor olmalılar :D

• Beğen
Tepkiler: Da®kness

m.d.g.35

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaslar biz diger ülkelerden daha cok düşüyoruz bu konu üzerine mail atmalar telefonla görüşmeler adamlr sıkıldı artık ama halen türkiye beklemede bazı arkdaşlr haklı bol bol tel satıyorlar halimize gülüyorlar ama güncelleme konusunda hep gerideyiz yabancılar
annayı unuttu biz malesef tanısamadık sadece korsanlık yapıyoruz diger ülkelerin annasına halimiz ortada arkdaşlr...

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
herkes bi guncelleme gec cikacak diye hemen Nokia dusmani oldu, nerden biliyosunuz Nokia'nin bizi koseye salladigini? Arkadasin da soyledigi gibi her yerde magazalarini kapattigi halde Turkiye de surekli aciyor. Ayrica musteri hizmetleri de gayet tutarli bi aciklama yapiyo; Gsm le ilgili bi problem cikmis onu halletmeye calisiyolarmis. Bu hafta yetistirmeye calsiyolarmis. Bugun musteri hizmetleri soyledi tum bunlari inanmayan e mail atsin geri ariyolar. LUTFEN boyle basit bi konu yuzunden Nokia'ya kizmayalim hemen, adamlar elindeki musterileri niye kaybetmeyi istesinler. Haksiz miyim?
haklısın tabi. Bir güncelleme için haklarını yememek lazım

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
bi anna gecikti diye bu kanıya kapılmamak gerek ..

Samanyolcu

Üye
Gecikmenin Türkiye'deki operatörlerden kaynaklanıyor olması iddiası bana mantıklı geliyor. Başıma yakın zamanda gelmedi ama bir çok kişinin başına gelmiştir. SMS yazarken Türkçe karakterleri fazla kullandığınızda SMS iki veya üç parça olarak gidiyordu, tabi bu da fazladan kontür oluyordu. Bunun da nedeni uzun zaman önce duyduğum bir hikayeye göre şöyle: Avrupanın bir kentinde bir toplantı oluyor. Amaç, SMS'te kullanılacak uluslararası stantardları ve karakterleri belirlemek. Türkiyeden giden operatör temsilcileri toplantıya katılmak yerine alışveriş yapmayı ve etrafı gezmeyi tecih ederler. Sonuç olarak Türkçe karakterler standartların arasına girmez ve yıllarca ya Türkçe karakter kullandığımız için fazladan para ödedik ya da kullanmayı tercih etmedik.

Anna meselesinde de bir yükümlülüğü yerine getirmeme olayı ya da nasıl daha fazla para kazanırız durumu seziyorum.

• Beğen
engin_erg

engin_erg

Üye
o zaman germany fw sine devam :)

etherkes

etherkes

Üye
haklisin kardes ama yapilan aciklamada Turkiye de gsm le ilgili bi problem cikmis duzeltmeye calisiyolarmis, duzelttikleri zaman cikaracaklarmis. Yani keyfi bi sey degil bizimle oynamiyolar. Biraz daha sabredelim zaten ramazan ayi sabir ayi bi de bakariz bayram hediyemiz anna olur :D

mezoart

mezoart

Üye
Ülkemizde yaşayan pek çok insan sahip olduğumuz telefonlara uzaktan bakarken siz burada Nokıa'nın geciktirdiği, belkide ellerinde olmayan bir problemden dolayı geciken güncellemeyi konuşuyorsunuz.Bakın bende çok istiyorum güncellemenin bir an önce gelmesini, ancak sabrediyorum.Demek istediğim elinizdekilerin değerini ve kıymetini bilmeniz, doyumsuzluk yapmamalıyız bence arkadaşlar.7/24 forumlarda orjinal Anna güncellemesini beklemektense etrafınızda yapmanız gereken işlere yoğunlaşmanız, forumlardaki sitelemleri okumaktansa bir roman açıp bir kaç sayfa okumak, bulmaca çözmek, uyumak, vs...Yani bu güncelleme bir gün gelicek zaten, bu kadar abartmanın bir manası olduğunu düşünmüyorum.Güncelleme bahsi geçmeden evvel olduğu gibi telefonumdan memnunum ve halime şükrediyorum, biraz sabrederek. :aman2:

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN. ve iatis
etherkes

etherkes

Üye
her seferinde farkli tarih olayi da Nokia nin degil forumdaki bazi arkadaslarin isi kokenlerini arastirmak lazim bunlarin :D bazilari Nokia kullanmiyo bile olabilir

• Beğen
forbidden5

forbidden5

Üye
Hocam adamlar pazartesi çıkçak deyip biz neden hala çıkmadı demiyoruz ki kaç aydır şu tarihte çıkçak zart zurt. İnsanlarla dalga geçiyolar sanki. Çok mu zor ya 2011 ekimde yayınlıcaz desinler ama ekimde yayınlasınlar bu kadar basit ama her seferinde farklı birşey söylüyolar.
ben müşteri hizmetlerini bi kaç kez aradım ve kesin bi tarih vermiyorlar hemde adama ısrarla kesin mi dedim oda bana ısrarla kesin olmamakla beraber p.tesiden itibaren sunulması bekleniyor dedi dolayısıyla kendi çıkardığımız tarihler gelmeyince başka yerleri suçlamak yersiz güncelleme geçikmiş olabilir olası şeyler bunlar ama bi güncelleme içinde oturup ağlıcak halimiz yok

etherkes

etherkes

Üye
Ülkemizde yaşayan pek çok insan sahip olduğumuz telefonlara uzaktan bakarken siz burada Nokıa'nın geciktirdiği, belkide ellerinde olmayan bir problemden dolayı geciken güncellemeyi konuşuyorsunuz.Bakın bende çok istiyorum güncellemenin b,r an önce gelmesini, ancak sabrediyorum.Demek istediğim elinizdekilerin değerini ve kıymetini bilmeniz, doyumsuzluk yapmamalıyız bence arkadaşlar.7/24 forumlarda orjinal Anna güncellemesini beklemektense etrafınızda yapmanız gereken işlere yoğunlaşmanız, forumlardaki sitelemleri okumaktansa bir roman açıp bir kaç sayfa okumak, bulmaca çözmek, uyumak, vs...Yani bu güncelleme bir gün gelicek zaten, bu kadar abartmanın bir manası olduğunu düşünmüyorum.Güncelleme bahsi geçmeden evvel olduğu gibi telefonumdan memnunum ve halime şükrediyorum, biraz sabrederek. :aman2:
agzina saglik be kardes helal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt