aa-tolga
Üye
E72 için n97 Format işe yarıyor. Teşekkürler.![]()
güle güle kullanın.
E72 için n97 Format işe yarıyor. Teşekkürler.![]()
merhabalar ben n97 için format atıcam ancak bellek hafızasından birşeyler silinir diye korkuyorum resimlerim müziklerim videolarım var bunlar silinirmi ?
ya benım 3500 format nasıl oluyo![]()
Arkadaşlar bu iş 5530 da olmuyor başka bır yolu varmı.
Telefon Kapalıyken Yeşil tuş , kırmızı tuş , Kamera Tuşu ve Açma Tuşuna El Sıkma Ekranı Gelene Kadar Basılı Tutun..
Aşağıdaki Sıralamayla Basın
Yeşil Tuş ( Green Button )
Kırmızı Tuş ( red button )
Kamera Tuş ( Kamera Button)
Açma butonuna (Open Button )
Şifre İsterse ( Pass ) = 12345
5530 için bu şekilde oluyor.baska sekli yok.

Arkadaşlar bu iş 5530 da olmuyor başka bır yolu varmı.
Nokia 5800 N97 Hard Format Atma
Telefon Kapalıyken Yeşil tuş , kırmızı tuş , Kamera Tuşu ve Açma Tuşuna El Sıkma Ekranı Gelene Kadar Basılı Tutun..
Aşağıdaki Sıralamayla Basın
Yeşil Tuş ( Green Button )
Kırmızı Tuş ( red button )
Kamera Tuş ( Kamera Button)
Açma butonuna (Open Button )
Şifre İsterse ( Pass ) = 12345

N97 aldım ve ilk hard formatımı ilk sayfadaki gibi klavyeden attım. Sizlere çok teşekkür ediyorum ve soruyorum eğer yardımcı olabilirseniz çok memnun olacağım...
1- kırılmış sertifika istemeyen bir ofis kurmak istiyorum nasıl kurabilirim?
2- pdf dosyaları içinde sertifika istemeyen gün saymayan bir program nasıl kurabilirim?
3- kısacası hard formattan sonra olmaz ise olmaz denen ihtiyaç duyulan programları bulmalıyım yardımcı olurmusunuz?
tekrar teşekkürler ediyorum sizlere....sağolun..
Bunun sonucunda ne oluyor ??
[/CENTER]

forumda N97 ofis uygulamalar kısmına bakın.
--------------- Ekleme ---------------
format oluyor![]()

Tamam espri yaptın çok güldüm
Sorduğum yani format sonucunda telefonda ne gibi değişiklikler oluyor ??
5530 için yokmu
slm 6230i telefona format nasıl atarım
ufak bir yardım çok güzel olurdu.şimdiden teşekkürler.V40 da nokia updater a bekliorum ama hata mı ediyorum die düşünmeye başladım orjinal programları bunu yapıyorsa artık.benim anlamadığım konu hepsine mi basılı tutucaz aynı anda?birde hafza kartı takılı olmak zorunda mı? nokia nınovi den yüklediğim programlardan biri sapıttırdı telefonu.açılmadı nokia yazsında kaldı filan.az bişi ayarladım.sonra ev ekranında kısayollar gözükmüyor ve rehberle tuş takımını açmıyor.yani kısayol ve temel i seçince dokunmatik ekran dokunulmaz oluyorufak bir yardım çok güzel olurdu.şimdiden teşekkürler.V40 da nokia updater a bekliorum ama hata mı ediyorum die düşünmeye başladım orjinal programları bunu yapıyorsa artık.
--------------- Ekleme ---------------
yau cevap yazan yok mu?
Hafıza kartı ve sim kartı cıkarın.söylediğimiz sıra ile basıp elsıkma ekranı gelinceye kadar basılı tutacaksınız.
cevap için teşekkürler...Evet bugün yaptım bende hafıza ve sim i çıkarıp yaptım başarılı olducevap için teşekkürler...