Komendatore
Üye
E55 Kullanıyorum. Ona Nasıl Format Atıcaz....
Ya baba Allah razı olsun yaa 2 gündür deli olacaktım tlf açılmıyor die ama formatladım tıkır oldu çok sağol keşke 100 defa tşk butonu olsaydıda tşk etseydim sağol...
merhaba,
Nokia 3110c telefonum el sıkışma ekranı geçtikten sonra kapanıyor ve açılmıyor. Bu dediğiniz yöntemle Hard format atmayı denedim ama hiçbir değişiklik olmadı. Nokia 3110c kapalı iken kablo ile bilgisayara bağlayıp format atmaz mıyız? NSS ile denedim kapalı iken telefonu görmüyor.
Şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar nokia 6500 slide telefonumu güncelleştirirken kablo çıktı ve telefon açılmadı.bugün açma tuşuuna bastığımda telefonun ışıkları saniyelik kapanıp açıldı..nasıl düzeltebilirim bu durumu ?
Nasıl hard format atabilirim ? hard format atarken 3 defa *(yıldız) tuşuna basıp sonra 3 defa fotoğraf çekme tuşuna mı basıyoruz . lütfn yardm edn
c5 e nasıl hard format atarız.
yazılım yüklerken kapandı geri açılmadı.
yıldız,3,yeşil,kırmızı denedim tel titreşiyor ama format başlamıyor.
Yardım için şimdiden tsk ederim.
dr tolga c5'im iyileşecek mi
telefonun şarjı tam dolu değilse hard format atmaz
şarj aleti ve usb ile şarj olmuyor.
bilgisayara takınca önce usb aygıt takılma sesi geliyor 3 sn. sonra çıkarılma sesi geliyor.
gerçekten berbat bi telefon aldığıma bin pişman oldum.
o zaman başka telefonda bataryayı şarj edin öyle hard format atın.
gardaş onuda denedim olmuyor.
adanalıyım çok güzel söverim sinirimi bozdu telefon.
arkadaslar 5530 a nasıl atcaz format biliyorsunuzki 5530 da yeşil ve kırmızı tuşlarda dokunmatik 5800 gibi değil yani nasıl atabiliriz hard format kesin atmam lazım bilgisi olan yardım edebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?