Furkan Emekli
Üye
nokia e72 fabrika ayarlarina dondurmeme ragmen uyulam acildiginda hafiza dolu hatasi veriyor
Ram sıkıntısı Ramblow yükle.
Tıkla ve İndir
nokia e72 fabrika ayarlarina dondurmeme ragmen uyulam acildiginda hafiza dolu hatasi veriyor
beyler ben telden ayarlar uyg. Ayarları yüklü uygulamalardan bir oyunun süit ayarlarına giremiyorum dokunduğumda uygulama yöneticisi:hafıza dolu uygulamaları kapatın ve tekrar deneyin diyor ama hiçbir uygulama açık değil
Gizli bir şekilde açık olabilir.
Nerden bilcem gizli uygulamaları
Nerden bilcem gizli uygulamaları
Birkaç yolu var şimdi bu uygulama internet ile çalışan bir uygulama ise bağlantı yöneticisin'e gir seçeneklerden bilgiler de en altta çalışan internet uygulamasını gösterir. Ayrıca hafıza hatası alıyorsan Ram temizliği yap ve öyle dene.
- - - Eklendi - - -
Ramblow : Tıkla ve İndir
senin telefonun ne kardeşim ?
Kardeşim telefon hafızan dolu olabilir bence tek tek uygulamaları silmek yerine temizinden bi format at sonra telefon hafızasına fazla yüklenme Original tarayıcı yerine opera mini kullan.
Kısacası zaten Ram düşük bunu verimli kullanmaya çalış. Eğer format atacaksan bilgilerini yedeklemeyi unutma. Korkma sadece birkaç dakika sürüyor eskiden günde 5 kez atıyordum. Kendine biraz güven.
Bide bnm telefon sertifika hack li formattan sonra tekrar hacklemem gerekirmi.Estağfurullah kardeşim ne yorması. Telefon açıkken bütün bağlantıları kapatıp tuşlardan *#7370# yap. Ama bilgilerini yedekle.
Evet gerekir.
