[Nokia] / Telefonuyla İlgili Sorunu Olan Bana Sorabilir / 7 Gün 24 Saat Online /

Sponsorlu Bağlantılar

elcerato

Üye
n97 mini de foto kamera açılıyor video kamera siyah ekran ve tepki vermiyor format,fabrika ayar,yazılım güncelleme denendi sonuç sıfır.yardımcı olabilecek varmı yada tavsiyesi olan şimdiden teşekkür.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hafıza kartını biçimlendir ve hard format at.

isotbin

Üye
bana önerebileceğin cfw varmi ve teli bilgisayara bağlıyorum pc suite yi seçiyorum ovi suite görmüyor ne yapabilirim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Konuyu açan kimse kaybolmuş :ehe

Şahsen yıllardır OFW kullanıyorum gayet de rahatım şarj daha uzun gidiyor. CFW içinse görsellik istiyorsan C6 yazılımı yükle.

mcahm

mcahm

Üye
n97 turkce yapmak icn ne yapabilirm link weya bana dogrudan mesaj atabilir msnz??

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
beyler ben telden ayarlar uyg. Ayarları yüklü uygulamalardan bir oyunun süit ayarlarına giremiyorum dokunduğumda uygulama yöneticisi:hafıza dolu uygulamaları kapatın ve tekrar deneyin diyor ama hiçbir uygulama açık değil

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
beyler ben telden ayarlar uyg. Ayarları yüklü uygulamalardan bir oyunun süit ayarlarına giremiyorum dokunduğumda uygulama yöneticisi:hafıza dolu uygulamaları kapatın ve tekrar deneyin diyor ama hiçbir uygulama açık değil

Gizli bir şekilde açık olabilir.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye

Birkaç yolu var şimdi bu uygulama internet ile çalışan bir uygulama ise bağlantı yöneticisin'e gir seçeneklerden bilgiler de en altta çalışan internet uygulamasını gösterir. Ayrıca hafıza hatası alıyorsan Ram temizliği yap ve öyle dene.

- - - Eklendi - - -

Ramblow : Tıkla ve İndir

Bağlantı yöneticisinde bilgiler die bir seçenek yok ve ramblow indirdm ve rami temizledm birkaç mb boş yer açıldı ama gene aynı hatayı veriyor off

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Senin telefonun ne kardeşim ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeşim telefon hafızan dolu olabilir bence tek tek uygulamaları silmek yerine temizinden bi format at sonra telefon hafızasına fazla yüklenme Original tarayıcı yerine opera mini kullan.

Kısacası zaten Ram düşük bunu verimli kullanmaya çalış. Eğer format atacaksan bilgilerini yedeklemeyi unutma. Korkma sadece birkaç dakika sürüyor eskiden günde 5 kez atıyordum. Kendine biraz güven.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Kardeşim telefon hafızan dolu olabilir bence tek tek uygulamaları silmek yerine temizinden bi format at sonra telefon hafızasına fazla yüklenme Original tarayıcı yerine opera mini kullan.

Kısacası zaten Ram düşük bunu verimli kullanmaya çalış. Eğer format atacaksan bilgilerini yedeklemeyi unutma. Korkma sadece birkaç dakika sürüyor eskiden günde 5 kez atıyordum. Kendine biraz güven.

Nasıl format atabilirim k.bakma seni yoruyom ama

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Estağfurullah kardeşim ne yorması. Telefon açıkken bütün bağlantıları kapatıp tuşlardan *#7370# yap. Ama bilgilerini yedekle.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Estağfurullah kardeşim ne yorması. Telefon açıkken bütün bağlantıları kapatıp tuşlardan *#7370# yap. Ama bilgilerini yedekle.
Bide bnm telefon sertifika hack li formattan sonra tekrar hacklemem gerekirmi.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Evet gerekir.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Rica Ederim.

Üst Alt