admin şarjda veya prizde sorun yok şarj makınesını başka bir telefonda denedim oldu 5800 x press music telefon

Admin Hepsini Denedim ŞARJ ALETİNDE VEYA ELEKTİRİKTE SORUN YOK ŞARJ ALETINI BAŞKA BIR NOKIA YA TAKTIM ÇALIŞIYOR DUN AKSAM ŞARJA KOYDUM SABAHA KADAR YINE TIK YOK YARDIMCI OL BİRAZ ://
n97 ıçın vıber programı yaparmısınız
N97 mini cihazında kulaklık çalışmıyor. kulaklıklarda problem yok. çeşitli kulaklıklar denedim. fakat tlf hiç birini görmüyor. bu sorun yazılım sorunu olabilir mi yoksa bozuk mudur?
Yakınlarda anna-belle tarzı cfw atıldı tlfna.
c7 belle yükledim ön kmera çalışmıyor
Flash' a tıklamadan önce telenonu kapalı bir şekilde pc ye bağla sonra flasha basacağın zaman telefonun açma kapama tuşuna bir kez bas bırak. Olmassa ayarları bi kontrol et (forumda resimli anlatımlar mevcut)e72 telefonuma flaş atcam herşey eksizsiz. düzgün.. yapmam rağmen. en son ..Error checking CMT boot... hatyı veriyor önceden başka hata veriyordu power on phonee gibi bişeyy bu sorunda e72 usb den sarj oldugu içinn bu yazıyı görünce usb yi baglıcakmısız yaptıp oldu. dosyaları okuyorkenn bu hatyı alıyorum bu sorun hakkında bilgin var mı ?
5230 yazılım güncelleme çalışmyor. Telefnu bi kaç defa resetledim yine olmadı. Bir de kamera fotoğrf çekerken hafza kartına kaydedyor ama video çekerken hafıza kartına ulaşılamyor telefn hafızasna kaydedlcek dye bi uyarıyla karşılaşyorum..

c5-03 u nokia pc studio usb den görmüyor . Eğer sorun kaplodan dersen depolama modunda sorun yok ama pc studio da görmüyor ?
pc studio değil pc suite ayrıca yeni ve güncel sürümü ovi suite.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresinden yükleyebilirsın

Merhabalar. Telefonmodelim; Nokia 5800 XM. Benim daha önceden yüklediğim temalarımı yüklü uygulamalarda bulamıyorum. Yani fazlalık olan, kullanmadıklarım var silmek istiyorum ve silemiyorum. N'apmalıyım ??
selam hayırlı sabaha karşılar benim bir isteyin olacak bende 5800 var ben bu telefondan sildigim mesaj yada her hangi bir dosyayı geri almak istiyorum bunun için pclerde olduğu gibi geri dönüşüm kutusu gibi bir program varmı acaba 5800 için varsa öğle bir program çok memnun olurum hayırlı çalışmalar şimdiden teşekkür ederim
selam bişi sorucam telim C6-00 bluetooth tan aldığım veriler hani mesajlara geliyo ordan kaydediyoruz ya.;Öle olmadan bir program sayesinde mesajlara gelmden istediğin yere geliyodu ama programın adını unuttum rica etsem biliyosan bi yardımcı olurmusun?
x-plore kullan

dosyayı hafıza kartı music klasörüne kaydedecektir (müziklerin nerdeyse)
/bu yöntem %100 bana aittir.\