[Nokia] / Telefonuyla İlgili Sorunu Olan Bana Sorabilir / 7 Gün 24 Saat Online /

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Telefonu aç kapat yap olmazsa Ovi'yi sil ve yeniden yükle.

sefa250

Üye
ev ekranını degistiren uygulamalar var mi?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
ev ekranını degistiren uygulamalar var mi?

Öncelikle bu uygulamaları yüklemek istiyorsan telefonun hack'li olması gerekir eğer hack'li değilse bu link'ten Hack'le.

Sertifika Hatası ve Çözümü

Bunları ev ekranlarını deneyebilirsin.İkiside güzel.

Oratsu kişiselleştirilebilir hoş bir HomeScreen'dir.

Bu görüntü Oratsuya ait.

Eğer yüklemek istiyorsan ;

Oratsu : Tıkla ve İndir

Widgetizer Belle'de belle görünümlü Widget uygulamasıdır. Ev ekranına istediğin kısayolu isteğin boyutta koyabilirsin.

Bu resim Widgetizer Belle'ye ait.

Eğer yüklemek istiyorsan ;

Widgetizer Belle : Tıkla ve İndir

Y.Berker

Y.Berker

Üye
N97 mini kullanıyorum eskiden hiç sorunum yoktu son 1 haftaya kadar şimdi ise kafayı yemek üzereyim.

Orjinal sarj aletim kırıldı. Yeni yan sanayi sarj aleti aldım artık telefon sarj olmuyor. Kendi orjinal bataryam vardı 2 yıldır kullanıyordum artık ömrü doldu diye 1 tane yan sanayi 1 tane de orjinal yeni batarya aldım. Telefonu saatlerce sarj ediyorum bir türlü fullenip tamam demiyor. Sarjdan çektiğim zaman batarya gözüküyor fakat aniden bitiyor. Sarj hep çubuk hiç azalmıyor ama aniden bitiyor. Usb ile sarj edince daha verim alıyorum ama aynı onda

Acaba donanımsal sarj yerinde mi sorun var anlayamadım.

neşter1461

neşter1461

Üye
arkadaş bildiğin üzre yeni harıtalar yayınlandı ama internetsiz yol tarifi yapmıyor.bütün nokıa kullanıcıları bunu konuşuyor.hadi sorunu hallet de görelim bilgi becerini.teşekkür,

alsec_

Üye
1 hafta önce kadar dokunmatik ekran bozulduğu için yani içini temizler iken dokunmatiği sağlayan bandı kopardığım için telefonu yaptırmaya göndermiştim. Telefon bana bugün ulaştı; ancak çok garip bir sorun var. Telefonun (5800) dokunmatiği parmak ile hiç algılamıyor sadece tırnak ile algılıyor. Sizce sorun ne olabilir, parmak ile hiç algılamıyorken sadece tırnak ucu ile algılama yapıyor. Sizce neden böyledir?

Empatı72

Üye
slm youtube' de video izlerken uzun videolar 1 saate geldiğinde zaman asımı deyip kapanıyor yardımcı olabilirmisiniz... Telefon nokıa E6

rıza aliyev

rıza aliyev

Üye
selamun aleyküm herkese
Youtubede önceden videoları rahatlıkla açıyordu şimdi ise videolar açılmıyor sunucuya bağlansınmı diye bir soru geliyor evet diyorum %0 yükleniyor diyor öylece kalıyor nedeni ne ola bilir sizce?
Telefonum x6 sürüm 40.0.002

Emrgncy

Emrgncy

Üye
slm youtube' de video izlerken uzun videolar 1 saate geldiğinde zaman asımı deyip kapanıyor yardımcı olabilirmisiniz... Telefon nokıa E6
Youtube da video izlemek için uygulamalar var onlardan yararlanabilirsin, forumda da olacak sanırım...

- - - Eklendi - - -

selamun aleyküm herkese
Youtubede önceden videoları rahatlıkla açıyordu şimdi ise videolar açılmıyor sunucuya bağlansınmı diye bir soru geliyor evet diyorum %0 yükleniyor diyor öylece kalıyor nedeni ne ola bilir sizce?
Telefonum x6 sürüm 40.0.002
Bağlantı ile alakalı olabilir...
Ayrıca youtube videolarını telefonun kendi tarayıcısı ile flash olarak izleyebilirsin..

Şu konuya bir bak

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/youtube-flash-player-geri-getirme-cozuldu-712462.html

qweratomic

qweratomic

Üye
Değerli arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz
Ben Windows phone 8 e uygulama geliştirmek istiyorum(daha doğrusu türkçe ingilizce çeviri programı)
ben sdk8.0 indirdim ve visual studio da nasıl yapabilirm
Aynı şu şekilde olmasını istiyorum

Tşk.Ederim

derbeder.1

Üye
arkadaşlar ben telfona format attgm ovi mağazam,resim ve video düzenleyicide silindi şimdi yüklemek istiyorum ama olmuyor ovi sayfasna giryom indiri tıklıyom ama bişey olmuyor bana yardımcı olabilır misiniz?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Değerli arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz
Ben Windows phone 8 e uygulama geliştirmek istiyorum(daha doğrusu türkçe ingilizce çeviri programı)
ben sdk8.0 indirdim ve visual studio da nasıl yapabilirm
Aynı şu şekilde olmasını istiyorum

Tşk.Ederim
Yanlış bölümdesin kardeş, windows phone bölümüne konu açarsan yardımcı olurlar..

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben telfona format attgm ovi mağazam,resim ve video düzenleyicide silindi şimdi yüklemek istiyorum ama olmuyor ovi sayfasna giryom indiri tıklıyom ama bişey olmuyor bana yardımcı olabilır misiniz?
Son yazılımı tekrar flashlarsan sorun düzelir...
Flash için S^3 modifikasyon bölümüne bakabilirsin...

ozkan1979

ozkan1979

Üye

bu temayı bulabilirmisin 5800 için

costrıder

Üye
kardeş bende 5228 var kamera açınca kontör gidiyor köşede internet bağlantı işareti çıkıyor neden oluyo olabilir??????

ahmetturan76

Üye
nokia n97 kullanıyorum şarj etme konusunda çok sıkıntı çekiyorum 8-9 saatte kalsa 15 saatte kalsa tamamen şarj olmuyor usb girişinde sorun var biliyorum usb girişini değiştirebilir miyim ? ne kadar bir maliyeti olur?

anakartın değişmesi lazım ve sarj yeri değişmiyor aynı sorun bendede var

esertepeihl

Üye
flaşh player 5800 a varmi ben 2 seneye yakın internetten aradım bakmadıım site kalmadı lütfen site link filan varsa elinizde bi link filan ata bilirmisiniz?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
flaşh player 5800 a varmi ben 2 seneye yakın internetten aradım bakmadıım site kalmadı lütfen site link filan varsa elinizde bi link filan ata bilirmisiniz?
5800 a flash player olmaz, flash lite olur..

O da telefonunda yüklü zaten.

Topal Pire

Topal Pire

Üye

Firma tarafından yayınlaması gerekir ama Firmadan desteği çektiler. Yani artık olmayacak.

baybombastik

Üye
bnd smart movie den tut yxflash a kadarbütün oynatıcılar var bunlardan birini nasıl varsayılan uygulama yapabilirim sadece real player oluyo

Üst Alt