ev ekranını degistiren uygulamalar var mi?
Youtube da video izlemek için uygulamalar var onlardan yararlanabilirsin, forumda da olacak sanırım...slm youtube' de video izlerken uzun videolar 1 saate geldiğinde zaman asımı deyip kapanıyor yardımcı olabilirmisiniz... Telefon nokıa E6
Bağlantı ile alakalı olabilir...selamun aleyküm herkese
Youtubede önceden videoları rahatlıkla açıyordu şimdi ise videolar açılmıyor sunucuya bağlansınmı diye bir soru geliyor evet diyorum %0 yükleniyor diyor öylece kalıyor nedeni ne ola bilir sizce?
Telefonum x6 sürüm 40.0.002
Youtube da video izlemek için uygulamalar var onlardan yararlanabilirsin, forumda da olacak sanırım...
- - - Eklendi - - -
Bağlantı ile alakalı olabilir...
Ayrıca youtube videolarını telefonun kendi tarayıcısı ile flash olarak izleyebilirsin..
Şu konuya bir bak
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/youtube-flash-player-geri-getirme-cozuldu-712462.html
Yanlış bölümdesin kardeş, windows phone bölümüne konu açarsan yardımcı olurlar..Değerli arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz
Ben Windows phone 8 e uygulama geliştirmek istiyorum(daha doğrusu türkçe ingilizce çeviri programı)
ben sdk8.0 indirdim ve visual studio da nasıl yapabilirm
Aynı şu şekilde olmasını istiyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tşk.Ederim
Son yazılımı tekrar flashlarsan sorun düzelir...arkadaşlar ben telfona format attgm ovi mağazam,resim ve video düzenleyicide silindi şimdi yüklemek istiyorum ama olmuyor ovi sayfasna giryom indiri tıklıyom ama bişey olmuyor bana yardımcı olabilır misiniz?
nokia n97 kullanıyorum şarj etme konusunda çok sıkıntı çekiyorum 8-9 saatte kalsa 15 saatte kalsa tamamen şarj olmuyor usb girişinde sorun var biliyorum usb girişini değiştirebilir miyim ? ne kadar bir maliyeti olur?
5800 a flash player olmaz, flash lite olur..flaşh player 5800 a varmi ben 2 seneye yakın internetten aradım bakmadıım site kalmadı lütfen site link filan varsa elinizde bi link filan ata bilirmisiniz?
flaşh player 5800 a varmi ben 2 seneye yakın internetten aradım bakmadıım site kalmadı lütfen site link filan varsa elinizde bi link filan ata bilirmisiniz?