[Nokia] / Telefonuyla İlgili Sorunu Olan Bana Sorabilir / 7 Gün 24 Saat Online /

Sponsorlu Bağlantılar

ecel54

ecel54

Üye

1. Bu benim konum :off:
2. x plore ilede mesajlara geliyor. Buna bir çözüm yok.
Ama benim bulduğum bir yöntem var. :ehe

gödereceğin dosyanın uzantısını .mp3 yapıp gönder sonra gönderdiğin telden mesajı açar açmaz hata vermeden kaydet. :D dosyayı hafıza kartı music klasörüne kaydedecektir (müziklerin nerdeyse)
dosya uzantısını orjinal uzantısı ile değiştir.
(.sis i .mp3 yaptıysan yine .sis yap)
:oke: /bu yöntem %100 bana aittir.\

senin konuna mesaj yazmıyalımmı yani :D. adamada yardım etmeyelim o zaman.
soruyu yanlış anlamışım aradığın programın adı bt receiver olması lazım

kmesne

kmesne

Üye
Merhaba arkadaşlar benim 5800 ım var ve birde ıpod alacağım biliyorsunuz bu cihazlar internetsiz bir halta yaramaz bende 5800 ımdaki interneti ıpoda vermeyi planlıyordum bunun için bir program buldum JoukiSpot ama heralde bu wifi yi sadece bilgisayarlar algılıyor mesela arkadaşımın ıpodu algılamadı yada akrabamın galaxy ace si

Nasıl yapabilirim başka bir şekilde yapabilirsem de söylerseniz sevinirim

Şimdiden çok teşekkür ederim

Joker.

Joker.

Üye
Merhaba arkadaşlar benim 5800 ım var ve birde ıpod alacağım biliyorsunuz bu cihazlar internetsiz bir halta yaramaz bende 5800 ımdaki interneti ıpoda vermeyi planlıyordum bunun için bir program buldum JoukiSpot ama heralde bu wifi yi sadece bilgisayarlar algılıyor mesela arkadaşımın ıpodu algılamadı yada akrabamın galaxy ace si

Nasıl yapabilirim başka bir şekilde yapabilirsem de söylerseniz sevinirim

Şimdiden çok teşekkür ederim

O programı ben kullanıyorum Pc algılamada sorun olmuyordo ağ olarak farklı bir bağlantı kullanıyo oyüzden başka cihazlar algılayanıyor benim Görüşüm budur

Furkan Cevapladım Diye Kızmadın Dimi :ehe

phasan

phasan

Üye
vıber programı varmıdır

ErotikAdam

Üye
daha Joikospot 'u bilmiyorsun adam ses değiştirme arıyorum demiş zil sesi mi diyorsun. bide buraya profesyonelmiş gibi konu açıyorsun laf olsun torba dolsun kaç tane yardım konusu var zaten

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
:off:
joikospot u hatta tl olmadığından deneme şansım olmadı. (gerekde yok modem var zaten)

- - - Eklendi - - -

adam o soruda zil sesini değiştiremiyorum demiş.... :zzz:(

- - - Eklendi - - -

O programı ben kullanıyorum Pc algılamada sorun olmuyordo ağ olarak farklı bir bağlantı kullanıyo oyüzden başka cihazlar algılayanıyor benim Görüşüm budur

Furkan Cevapladım Diye Kızmadın Dimi :ehe
yok. :) sana torpil var. :D

pusat_yiğit

Üye
bende nokia 5800 xm var buna arapça klavye nasıl yapabiliriz c601 de arabic teks diye bir şey var mesela . 5800 için var mi acaba ben bulamadım da yardımcı olursanız . Teşekkür ederim şimdiden

ondokuzsekiz

ondokuzsekiz

Üye
merhaba telefonum n97 mini. Muziklerimi E surucusunde sildim. Ancak muzik calara girdigimde artist ve albumlere girdigimde klasorler oldugu gibi duruyor silmeye calisiyorum file is corrupyed operation cancelled hatasiyla karsilasiyorum. Nasil silecegim yardim eder misin?

ErotikAdam

Üye

pc studio değil pc suite ayrıca yeni ve güncel sürümü ovi suite. Www.nokia.com.tr adresinden yükleyebilirsın
Bulaşma aybin adam ergen galiba bi kırmızı kızgın surat resmi bulmuş o da olmasa...

khalig2

Üye
merhaba benim tel nokıa 5228 dokunmatik tjtresjmj 3 te ama 1'deki qibj çlşyor ltfn yardm.

Mec001

Mec001

Üye
Dostum ben telefona format attım (c5-03) ömce afıza kartını çıkardım sonra format attım h.artını taktım şifre istedi ama bn şifreyi unuttum ara kabloyla denedim hafıza kartını iki ayrı adaptöre taktım yinede pc algılamadı :( internette biçimlendir diyolar ama içinde özel resim video ödevler ve çok önemli klasörler var o yüzden biçimlendiremem yardım ederseniz sevinirim :)

honhon12

Üye
beyler 5800 da youtube den falan sadece 240p video izleniyor galiba 360p veya 480p izleyemiyor muyuz ?

omerynd

omerynd

Üye
kardeş joikuspot ile paylaştığım internetî android telefonlar görmüyor nasıl yapabilirim

redevil84

Üye
Kolay gelsin..

Nokia C5-o3 marka telefon kullanıyorum..Dokunmatiğinde büyük sorunlar yaşıyorum. Zor basıyor ve hiç hassa değil. Acaba telefonda mı bi sorun var yoksa telefonun standardımı böyle..?

Bi ikinci sorum sürekli telefon hafızası dolu uyarısı veriyor. İnternette gezinemiyorum Navigasyonu tam olarak kullanamıyorum. Sürekli kendi kendine atıyor...

Bir de acaba sitedeki programlar yardımıyla telefonumu hacklesem garanti acısından bi problem yaşarmıyım..?

Çok teşekkür ederim şimdiden..

ErotikAdam

Üye
Kolay gelsin..

Nokia C5-o3 marka telefon kullanıyorum..Dokunmatiğinde büyük sorunlar yaşıyorum. Zor basıyor ve hiç hassa değil. Acaba telefonda mı bi sorun var yoksa telefonun standardımı böyle..?

Bi ikinci sorum sürekli telefon hafızası dolu uyarısı veriyor. İnternette gezinemiyorum Navigasyonu tam olarak kullanamıyorum. Sürekli kendi kendine atıyor...

Bir de acaba sitedeki programlar yardımıyla telefonumu hacklesem garanti acısından bi problem yaşarmıyım..?

Çok teşekkür ederim şimdiden..

O telefonun dandikliginden öyle ki marjinal bile çözemez :) hack te garantiyi etkilemez

erqut

Üye
c5-03 kullanıcısıyım.dün gece pc ile son güncellemeyi yaptım.şimdi wifi ile bağlantı kuruyorum fakat internete giremiyorum.uzak sunucuya bağlanılamadı hatası veriyor.wap gprs ile internete girebiliyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

redevil84

Üye
Beklediğim cvp :))

hakikaten cok dandik bi telefon aldığım günden beri fitil etti cuk oturan tabiriyle. ne dokunmatiği ne interneti 5 para etmez

askmmm

Üye
C5-03 Telefonum war ve hattı okurken bianda sebeke gitti ve geri gelmedi. ama hatı 1100 a şebeke çekti ama 5800 a taktım c5-03 ile aynı sorun pin kodunu istiyor simdeki numaraları görüyorum ama şebeke yok Yardım edin.​

- - - Eklendi - - -

C5-03 Telefonum war ve hattı okurken bianda sebeke gitti ve geri gelmedi. ama hatı 1100 a şebeke çekti ama 5800 a taktım c5-03 ile aynı sorun pin kodunu istiyor simdeki numaraları görüyorum ama şebeke yok Yardım edin.​

Üst Alt