[Nokia] / Telefonuyla İlgili Sorunu Olan Bana Sorabilir / 7 Gün 24 Saat Online /

Sponsorlu Bağlantılar

Chatlack007

Chatlack007

Üye
WhatsApp kurdum numara kısmına geliyor . Numarayı yazıyorum başlatılıyor kısmında takılıp kalıyor devam edemiyorum bir türlü . Sürekli başlatılıyor yazıyor.

mehmet3207

Üye
günaydın kardeş 701 var forumdan cfw yi değiştirdim kendi zil seslerimi orjinal c deki dosyasına atmak istiyorum ama c de hangi dosyada bulamadım,rompacther yükledim ama eksik yama diye hata veriyor.yardımlarını bekliyorum

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edecek yokmu? :D çok fazla msj olmuş :s

muhammet.alcik

Üye
5800 telefonuma hard format attıktan sonra internete bida giremedim (bağlatı kurulamıyor)(web:işlem gerçekleştirilemiyor)hatası veriyor acill yardım

gemiler200

Üye
wifi ile internete bağlanmak istediğimde geçersiz sunucu ismi hatası veriyor?

neşter1461

neşter1461

Üye
android işlemciyi nasıl yükleriz nokıa telefonlara.

V1TR10L

Üye
5800 v60 güncellemesini yapıyordum nokia suiteden güncellemeyi yüklerken bağlantı koptu hatası veriyor işte usb yi çıkarın tel. tekrar başlatın falan diyor yapıyorum yükleme bir daha başlıyor işte orda da tel. yeniden başlatılacaktır diyor ama benim tel. kapanıyor sonra tekrar açılmıyor ve yine bağlantı koptu hatası geliyor bu defalarca kez oldu çözüm için ne yapmalıyım

neşter1461

neşter1461

Üye

mmp319

Üye
nokia n97 kullanıyorum şarj etme konusunda çok sıkıntı çekiyorum 8-9 saatte kalsa 15 saatte kalsa tamamen şarj olmuyor usb girişinde sorun var biliyorum usb girişini değiştirebilir miyim ? ne kadar bir maliyeti olur?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
elbetteki yüklenir.işletim sistemi yüklenemeyeceği hiç bir cihaz yoktur.

Bootloader kilidini nasıl kıracaksınız merak ediyorum.
Hadi olduki kırdınız driver işini nasıl halledeceksiniz.
Oturup driver mi yazacaksınız.

fullint61

fullint61

Üye
tel n97. depo hafıza kullanılıyor yazıyo fakat D:depo hafıza yı kullanamıyorum hiç bi şekilde kamerada mesajlarda kayıt yeri olarak seçemiyorm mesela,pc ye bağladığımda da sadece C: görünüyor D: görünmüyor.kapatıp açtım,soft format ,hard format attım hala aynı.yardımcı olursanız sevinirim

candan09

Üye
nokia mağazadan bişey indiremiyoruo. indire tıklanmiyos. yazı soluk. ama yorum tıklanabiliyo.

sm3

sm3

Üye
dostum sa bnm sorunum biraz değişik bn n97 32 gb alanına bi tff dosyası(yazı fontu ) gmdüm telefonu yeniden başlatıp açtıktan sonra telefon ekranı kararıp duruyordu jaf ile yazılım attım olmadı phoneix'le attım olmadı phoneixle v21 vardı v22 yaptım sürümü gene olmadı gevurun tohumu ne yapmalıyım mass memory(32gb) içine girip o tff dosyasını nasıl silerim nt pc teli takınca nokia rom aygıtı gibi bişi görüyor...

Emrgncy

Emrgncy

Üye
dostum sa bnm sorunum biraz değişik bn n97 32 gb alanına bi tff dosyası(yazı fontu ) gmdüm telefonu yeniden başlatıp açtıktan sonra telefon ekranı kararıp duruyordu jaf ile yazılım attım olmadı phoneix'le attım olmadı phoneixle v21 vardı v22 yaptım sürümü gene olmadı gevurun tohumu ne yapmalıyım mass memory(32gb) içine girip o tff dosyasını nasıl silerim nt pc teli takınca nokia rom aygıtı gibi bişi görüyor...

Hard format at diyeceğim ama o da yığın hafızayı temizlemiyor, yinede bir dene...
Dosya yöneticisine ulaşıp yığın hafızayı biçimlendirmen lazım...

bitanem03

Üye
bnm telefonm modeli c503 sorun çok kasıyo ne yapmlyım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bnm telefonm modeli c503 sorun çok kasıyo ne yapmlyım

Üst mesajda Furkan kardeşimin söylediklerini yapabilirsin ama benden sana tavsiye önce bilgilerini yedekleyip bir soft format at...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Üst mesajda Furkan kardeşimin söylediklerini yapabilirsin ama benden sana tavsiye önce bilgilerini yedekleyip bir soft format at...

Aynen katılıyorum önce bilgilerini yedekleyip bir format at açık uygulamaları kapatıp *#7370# yap sonra Original Web browser yerine Opera Mini kullan ve dediğim Programları yükle.Çünkü s60v5 telefonların Ram'i çok düşük verimli kullanmak lazım ve Original Web Browser'ın gizlilik verileri telefon hafızasına yüklendiği için fazla ram yer. Ayrıca format attıktan sonra telefon hafızasına mecbur kalmadıkça birşey yükleme.

blackstone94

Üye
nokia e72 fabrika ayarlarina dondurmeme ragmen uyulam acildiginda hafiza dolu hatasi veriyor

Üst Alt