Nokia Telefonlarındaki Yazılım Eksiği veya Hataları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Telefonlarındaki Yazılım Eksiği veya Hataları
Arkadaşlar Nokia yazılımları eksiklerini buraya yazmaya çalışacağım..bende 5130c-2 var ve bunda daha önce v6,95 kullanıyordum ve türkçe dilde harf sorunu yoktu.Şimdi v7.95 ile güncelledim ve rehbere girdiğinizde Ş harfi ve bazı diğer özellikler yok olmuş..Zaten Kıcık oldum bu telefonun yazılımına.Kıcık bir diğer tarafı da 6151,5310 ve diğer modellerde arama yaptığınızda yada arandığınızda her numaranın 5 arama detayını görebiliyordunuz bu yazılımda onuda tek detayla indirgemişler.Yani Kısacası ilerleme yok gerileme var.Nokia Ya yazdım cevap bekliyorum..Sizlerde çaresi varsa paylaşırsanız sevinirim..Selam Ve Dua İle

--------------- Ekleme ---------------

Allah razı Olsun..Bende Teşekkür Ederim..kolaj06

• Beğen
Tepkiler: kol@j

SilentOne

SilentOne

Üye
hadi buda bnden olsun telefonu aldıktan 8 yada 9 ay sonra kesin sorunlar çıkartıyo ve galiba alınan haberlere gorede bidaha güncelleme yapılmayacakmışş ve en feci hatada telefonun hafızası çokuyor sonrada müzk çalar sonra rehber ve bazı programları açmıyor bnim ki çoktu hiç bişi yapmadıqımda halde sadece müzik dinliyodum .... daha tel. garantiye gonder nezamn gelir belli deqğil

bi de bu arada video da izleyemiyorsunuz garantiye gondercem su tatil donuşuu :D

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Senin Telefonun versiyonu kaç..Ayrıca pionex ile ful format atıp bir daha yükle yanlız yüklediğin versiyon hazırdaki versiyondan yüksek olsun...:megafon:

Arkadaşlar Nokia yazılımları eksiklerini buraya yazmaya çalışacağım..bende 5130c-2 var ve bunda daha önce v6,95 kullanıyordum ve türkçe dilde harf sorunu yoktu.Şimdi v7.95 ile güncelledim ve rehbere girdiğinizde Ş harfi ve bazı diğer özellikler yok olmuş..Zaten Kıcık oldum bu telefonun yazılımına.Kıcık bir diğer tarafı da 6151,5310 ve diğer modellerde arama yaptığınızda yada arandığınızda her numaranın 5 arama detayını görebiliyordunuz bu yazılımda onuda tek detayla indirgemişler.Yani Kısacası ilerleme yok gerileme var.Nokia Ya yazdım cevap bekliyorum..Sizlerde çaresi varsa paylaşırsanız sevinirim..Selam Ve Dua İle

Allah razı Olsun..Bende Teşekkür Ederim..kolaj06
Evet Arkadaşlar Yukarıdaki Sorundan Dolayı Nokia'ya Mail Atmıştım Dün Bana Dönüş Yapıldı.Bayan Diyorki Bu telefonlarda farklılık Olabilirmiş nedeni ise yurt dışından gelmiş olması imiş.Bende İlave ettim ve dedimki şuan elimde türkiyeden alınmış ve garantili cihaz var ondada o hata var hatta dışardan gelen telefonumda önceki versiyon 6,95 idi ve sorun yoktu.Bu kez de bakalım deyip geçiştiri verdi ve farklılık arz eder sözünü tekrar etti..Kısacası Nokia için hüsran dedim ve yakıştıramadığımı tekrar müşteri hizmetlerine aktardım..ve telefonu kapattık..Takdir sizlerin arkadaşlar...:megafon:

sefaturut

Üye
Arkadaşlar eski yazılım yüklemeye çalışsam ne olur 7.95 var bende müzik çalar felan çok yavaş ekran kkoruyucu yok 6.65 e yükliycem şu an phoenixle sorun çıkarmı?

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamada Hata Yapmazsan Sorun Çıkmaz Allahın İzniyle...Kolay Gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt