version N82 RMR 313 rusca ve turkce olarak ikisinin bulundugu kod varmi ve varsa hangisidir?
nokia e75 rm-413 için link atabilir misiniz acaba? rm 412 de uyar mı acaba. yeni güncelledim telefonu sorun olur mu?
lütfen yardım 6680 telefonuma phoenx ile version atıyorum telefonun ekranında test mod yazıyordu tam version atıp telefonum türkçe olucak diye sevinirken phonex hata verdi bende pc ye reset attım tekrar deniemek için ama telefonum şimdi açılmıyoraçma tuşuna bastığım zaman ekranda nokia yazıdı çıkıyor ve kayboluyor başkada bişey olmuyor.sizden ricam telefonuma nasıl dead flash atabilirim programların yukleniş sırasını bana tam olarak anlatırmısınz. phonex.fls4(ne olduğunu anlayamadım konunun başında uninstal yaması yazıyor ama uninstal yani program kaldırmayla ne alakası var)bide telefonun RM-36_50440_6680 bunu ne zaman yuklemem lazım pc suitten oncemi yoksa nsu sonramıı hangisini ilk sırada yuklemem lazım yardımcı olursanız sevinirim diğer ölü format yapma işlemlerini biraz öğrendim non connektion sonra telefonun yazılımını falan seçiyoz sonrada deadı işareleyipo en alttaki flaşı yukleme düğmesine basıyoruz.
Allah razı olsun kadeşim 1 seneyi aşkın zamandır ingilizce kullanıyodum 6500 slide telefonumu düşün güncelleme senin neyine diye alay bile ettilerama bu gece basardım sayende valla telefonda dilinde degilimde yapabildigime sevindim Allaha emanet ol
arkadaşım lütfen şu ölü flash atma olayındaki yüklenecek programların sırasını söylermisin.
Slm Nokia N81 8Gb var. Güncelleme yaptım ve türkçe dil gitti.Yukarı bahsettiğiniz şekildemi yüklemem lazım. N81 8Gb dil kodu yok orda Dil kondu nedir açaba
--------------- Ekleme ---------------
Nokia N81 8gb Var Gücelleme yaptım. Türkçe dil Seçeneği gitti. Anlattığız işlemlerimi yapmam lazım. Bide N81 8 gb Dil kodu Yok orda Dil kodu nedir. Acaba İMDAATT
kardeşim sorma herkeste aynı sorun var sabır belki yakınlarda cıkar yeni bir yazılım daha yoksa düzelmeyecek bu mesaj sorunu ne yapsak olmuyo....plum denedim ve yine aynı...
Valla öyle... Ben şimdilik not defteri ile yazma yolundayım... Çokta iyi oluyor tavsiye ederim...kardeşim sorma herkeste aynı sorun var sabır belki yakınlarda cıkar yeni bir yazılım daha yoksa düzelmeyecek bu mesaj sorunu ne yapsak olmuyo....