kardeşim aynı problem oldu product code yazan sağındaki yere tıklıyom ama orda da bişey gözükmüyo code filan yokKardeŞ Bende Böyle Oldu Yardım Lazım
kardeşim aynı problem oldu product code yazan sağındaki yere tıklıyom ama orda da bişey gözükmüyo code filan yok
Software version : v 22.0.110
Software version date : 11-06-10
Custom version : 22.0.110.C01.01
Custom version date : 11-06-10
Language set : 15
Model : N 97
Type : RM-505
Latest update : Not updated
--------> Arkadaşlar telefonumun sistem özellikleri bunlar. Hangi dil paketini indirmeliyim yardımcı olur musunuz ?
--------> Arkadaşlar telefonumun sistem özellikleri bunlar. Hangi dil paketini indirmeliyim yardımcı olur musunuz ?
olurmu kardeş navıfırm ile ilk denilen yere kurdum ama tık yoksebebi telefona ait olan RM yazılımını bilgisayara kumamıs olmanız...
aynı sorun bende de var hatta sağa tıkladığım halde orda da bişi çıkmıyo nerde hata yapmışş olabilirimm
O dosyayı indirdim. Ancak nasıl yapılacağını anlayamadım. Hala yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?RM 505 son yazılımı size ait olan türkçe dil kodunu secerek yükleyin.
O dosyayı indirdim. Ancak nasıl yapılacağını anlayamadım. Hala yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
......aynı sorun bende de var hatta sağa tıkladığım halde orda da bişi çıkmıyo nerde hata yapmışş olabilirimm
--------------- Ekleme ---------------
olurmu kardeş navıfırm ile ilk denilen yere kurdum ama tık yok
D:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products buraya yükledim
kardeş bende 5610 rm 242 v 09.40 var mavi kapak nedir bunun türkçeleştirme olayı bulamadım veya beceremedim
arkadaslar cook tesekkur ederim nokia turkce dili sizin sayenizde yukledim
çok teşekkür ederim dostum n97 rm 507 telimi rm 505 e çevirmeyi başardım sayende saol.
changing product code hatası veriyo
neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product, or the product cannot be identified hata bu yardımcı olabilirmisin
güle güle kullanın...
--------------- Ekleme ---------------
Telefona ait RM yazılımını indirip bilgisayarınıza kurun...