Nokia Telefonlara Normal Ve Hard Format Atma sonunda buldum!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

designerozgur

Üye
thanks

makaveli7196

Üye
dokunmatik telefonlarda telefon kapalı iken * ve 3 e nasıl basılı tutucaz peki ziraa n8 varda ????????

xinanux

Üye
dokunmatik telefonlarda telefon kapalı iken * ve 3 e nasıl basılı tutucaz peki ziraa n8 varda ????????

menü + ses azaltma + kamera + açma kapama tuşlarına aynı anda basarak cihazı aç ülke/bölge seçim ekranı geldiyse formatlanmıştır.

askci74

askci74

Üye
Nokia Telefonları Fabrika Ayarlarına Alma Ve Hard Format Atma

telefon acık iken
*#7370# yazın. Ekrana “Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi? Telefon kapanıp açılacak” uyarısı gelecektir. Evet seçeneğini seçtikden sonra güvenlik kodunu girerek format işlemini tamamlayın. Ortalama format süresi 2 dakidadır.

2-) Hard Format Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz. Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz. Not: Bu işlemleri yapmadan önce bataryanızın en az yarısının dolu olmasına dikkat ediniz!!

* 3 yes değil * 3 arama tuşuna basılı tutarak teli açın daha dün yaptım.

benbenor21

Üye
arkadaşlar format cektiğimde herşey geri gelior değilmi ben internete giremiorum bunun için yapacam olurmu

yunus5055

yunus5055

Üye
Format attığında telefonun Z/ de bulunan tüm dosyalar yeniden yüklenir ... Yani telin hafızasına sonradan yüklenen tüm dosyalar silinir ve dahili bileşenler yeniden yüklenir .. Tel yazılım bakımından Fabrikadan yeni çıkmış orjinal haline döner ... Soft formatla kıyaslama bile ... Hiçbir ayarlaman , rehberin vs kalmaz ...

pardon_xp

Üye
Bende Nokia 6600s-1c var format atmak istiyorum fakat *#7370# ve (*-3-yes-açma) düğmelerini de denedim olmuyor 6600 7310 gibi bazı modellerde oldu fakat Nokia 6600s-1c modelinde olmuyor
bilen varmı format atmasını???

nordwestind

Üye
arkadaşlar ben de nokia 5130 kullanıyorum ve internet paketi aldım internete girince yada tel. hesap makinesini kullanırken hata veriyor .bende format atmak gerektiğini öğrendim ama bir türlü telefon kapalıyken *,3,yes(arama tuşu),açma kapama tuşuna yani kırmızı renkli tuşa basıyorum. Ama telefon normal bir şekilde açılıyor ve sorunlarım devam ediyor .
Lütfen yardım eder misiniz ??

mustixxx500

Üye
Nokia Telefonları Fabrika Ayarlarına Alma Ve Hard Format Atma

telefon acık iken
*#7370# yazın. Ekrana “Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi? Telefon kapanıp açılacak” uyarısı gelecektir. Evet seçeneğini seçtikden sonra güvenlik kodunu girerek format işlemini tamamlayın. Ortalama format süresi 2 dakidadır.

2-) Hard Format Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz. Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz. Not: Bu işlemleri yapmadan önce bataryanızın en az yarısının dolu olmasına dikkat ediniz!!
ben 5130c-2 kullanıyordum telefon kapandı ve açarken telefon saat bölümünde sürekli donuyor ve ben bunu formatla çözüleceği kanısındayım yardım olabilirseniz bu telefonu formatlamak istiyorum kapalı halde mi yapıcam nasıl olacak anlamadım

batuhanmalkoc

Üye
Telefonum Nokia E5-00 Hard Format atıcam kod hatası diyor.Kodu 1.2.3.4.5 giriyorum hata veriyor ve ben kod değiştirmedim ayrıca kod nerden değiştiriliyo ?? ACİL YARDIM

Üst Alt