Nokia Telefonlara Normal Ve Hard Format Atma sonunda buldum!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

hakki.k

Üye
Arkadaşlar benm telefon yurt dışından gelmiş sanırım üzerine türkçe menü atılmış ben bu telefonu fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum şifreyi bilmiyorum hard formatı deniyorum olmuyor *#7370# yi deniyorum hazır değil diyor ne yapmam gerekiyo admin veye anlayan arkadaşlar yardımcı olur musunuz???

dmlsr

Üye
6020 nokıa ama hala kod hatası diyo napabilirim????

cchhaaooss34

Üye
sagolasın ustam

berrakkk

berrakkk

Üye
slm arkadaşlar yaa benim telefon kafayı sıyırmaya başladı bazen telefonun kilidini açtığımda ışığı en yüksek seviyede olmasına rağmen en aza iniyo ve tuşların ışığıda yanmıyo 5 saniye sonra falan ekran tamamen kararıyo ve telefon donuyo tekrar kilitleyip kilidini açınca normale dönüyo hatalı ürünler falan varmış diyolar Allahım acaba benimkide onlardanmı:ağlarım: şuan v40 yüklü acaba v50 yüklesem düzelirmi gerçi telefon v50 yide bulmuyo ama...

yardımcı olursanız sevinirimmmmmmm

qulennn

Üye
benim telefonda normal açılıo pın kodu istio :S

umutwwe

Üye
olmuyo kardeşler yaaa benimki n 96 ama olmuyo ikiside

McReiS

McReiS

Üye
bu daha önce verildi :D

umutgidik

umutgidik

Üye
slm arkadaşlar yaa benim telefon kafayı sıyırmaya başladı bazen telefonun kilidini açtığımda ışığı en yüksek seviyede olmasına rağmen en aza iniyo ve tuşların ışığıda yanmıyo 5 saniye sonra falan ekran tamamen kararıyo ve telefon donuyo tekrar kilitleyip kilidini açınca normale dönüyo hatalı ürünler falan varmış diyolar Allahım acaba benimkide onlardanmı:ağlarım: şuan v40 yüklü acaba v50 yüklesem düzelirmi gerçi telefon v50 yide bulmuyo ama...

yardımcı olursanız sevinirimmmmmmm
Önce Jaf ile telefonuna orjinal fwni yükle, daha sonra mutlaka v50 fw'yi yükle ve mmc formatla , telefona en son hard format at. Hepsii bu kadar

berrakkk

berrakkk

Üye
hepsi bu kadarmı????çok basitmiş gerçekten yaa, okurken bile kafam karıştı:kop:ama yinede teşekkür ederim :bigstar: nokia yazılım güncelleştiriciden 149 mb lık falandı heralde v50 yazılımını indirmeyi denedim ama indirirken 149 mb dolduktan sonra cihaz kurtarma diye bişey çıktı verilen talimatları yaptım ama güncelleştirme yüklenmedi:bilmm en iisi v60 çıkınca nokia clube götürüp işi bilenlere bırakmak

umutwwe

Üye
olmuyo arkadaşlar telefon acılıyo ama baska bir sey olmuyo öyle bekliyorum ama yinede hic bir sey olmuyo

nebaaaa

Üye
hepsine aynı anda basayı beceren var mı:D

muhammet554

Üye
benimki 5300 Xpress Music oLmuyor :(

Zegen

Zegen

Üye
normal format olur da hard format yeni telefonlara uyumlu yanlış bilgi:nono:

serkan.gunes.38

Üye
bu 3 yes n70 e olmuyoır haberınız olsun

sevde2001

Üye
bu format sadece 6600 eski modelleri için geçerli degilmiydi

van-lee

Üye
ya benim tlfn 5130 bu olmuyor tlelefon açılıyor nokia yazıyor sonra beyaz bi ekran geliyor acaba neden kaynaklı olabilir bu na göre format vamı yardım ederseniz sevinitim

TheDanger

TheDanger

Üye
6303 e nasıl format atılır bilen varsa yardım etsin... tel.i açıyorum ana ekran geliyo ondan sonra telin ekranı kararıp gidiyoo...

network48

network48

Üye
Arkdaşlar Sizlere N97 mini Win 7 phone nasıl yüklenir onu anlatacağım tamamen Kend buluşumdur Yakında

----------Eklendi @ 19:22:14 ---------- Yazıldı @ 19:21:01 ----------

Arkdaşım Telefonda açıldıktan sonra az bekle ve göreceksin olcak

sertacusta

sertacusta

Üye
5130 da oluyormu bu hard format?:hmmm

umut001

umut001

Üye
teşekkürler

Üst Alt