Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Telefonlara Normal Ve Hard Format Atma sonunda buldum!!!!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
kullanıcıadam
Üye
aga 5610 xpm de benim bildiğim isletim sistemi symbian değil ama N93 te symbian ki telefon Nseries zaten hard formatı bi çok kez denedim ama hatta farklı tuş kombinasyonlarıyla da denedim ama olmadı N70 te
korkma
Üye
5800 için HARD Format Telefon kapalıyken = Yeşil + kırmızı+foto çekme tuşu + açma tuşu aynı anda basın , tlelefondaki bütün ayarlar düzeliyor, rehber çubuğu hatası vardı bende oda düzeldi .. Kolay gelsin
kullanıcıadam
Üye
N70 tuş kombinasyonunu bilen ya da yapabilen yok mu arkadaşlar
Muza
Üye
teşşekürler
onder_17400
Üye
teşekkürler
gokberkgovercin
Üye
Telefonuma hard format attım ve yığın hafızayı biçimlendirdim.. Bunları yaptıktan sonra telefondan wifi ile internete bağlanamaz oldum lütfen bir çare bulun bağlanmaya çalıştığımda "WLAN:Wlan bağlantısı zaten kullanılıyor. Kapatın ve tekrar deneyin. " uyarısını alıyorum.. Lütfen yardım edin ne yapabilirim.. Telefon: N81 8GB
--------------- Ekleme ---------------
Sorunu çözdüm...
galip55
Üye
ark bu formatın başka ne faydası oluyor bilgilendirirsen sevinirim mesala tlf virüs varsa fafdası olurmu
fatihevcin
Üye
n:wirüsleri ve telefondaki ufak tefek arızaları giderir format
gokberkgovercin
Üye
Sorunu çözmemde yardımcı olan admin'e buradan teşekkürler...
cepteknık
Üye
ama o senın dedıqın format tam atmıyo dıqer yontemlı format daha qusel tel kapalı ıken *3arama tusu acma kapama tusu
ramo4
Üye
benim nokia 3120 classiel tel. var bunlar oolmuyor ne yapabilirim.
roccosiffredi
Üye
format attım ovi usb yi görmüyor...
r3f4z
Üye
tesekur ederım ısıme yaradı
piscom_77
Üye
hard format denilen sey nb73 te hiç bişe yaramıyo
rafi1994
Üye
teşekkürler ama daha önce yanılmıyosam verilmişti sanki... Ama yinede ellerine sağlık
yav bişi sorcam bende nokia 5610d-1 var o nasıl olacak
Godfather
Üye
Kardeş ne zamandır arıyon ben telefonumu almadan atmasını öğrenmiştim
djzeki9
Üye
sim kartı çıkart tak olmassa sim servisine git
atakanpower
Üye
arkadaşlar hard formattan sonra telefonun yazılımıda ilk haline döner mi yani son sürüm yazılım var telefonda eski yazılıma mı döner telefon.Bir de telefonu hacklemiştim daha önce formattan sonra tekrar mı hacklememiz gerekir.Bilgi verebilirmisiniz.Telefonum N96