Nokia Telefonlara Normal Ve Hard Format Atma sonunda buldum!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

lyon_69

lyon_69

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Telefonlara Normal Ve Hard Format Atma sonunda buldum!!!!!!!
Nokia Telefonları Fabrika Ayarlarına Alma Ve Hard Format Atma

telefon acık iken
*#7370# yazın. Ekrana “Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi? Telefon kapanıp açılacak” uyarısı gelecektir. Evet seçeneğini seçtikden sonra güvenlik kodunu girerek format işlemini tamamlayın. Ortalama format süresi 2 dakidadır.

2-) Hard Format Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz. Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz. Not: Bu işlemleri yapmadan önce bataryanızın en az yarısının dolu olmasına dikkat ediniz!!

• Beğen
Tepkiler: selami5151, sagosal, IRGANUS ve 15 diğerleri

Lion Heart

Lion Heart

Üye
bilmeyenler için yararlı olmuş

XXPOXX

XXPOXX

Üye
saol

armutsapi44

armutsapi44

Üye
teşşekürler

sherpasherpa

sherpasherpa

Üye
tesekkurler bılıyordum unutmustum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bu DAha Önce Verimişti. Ararsan :)

bulut_kanka

Üye
kardeşim çokq sağol ben diğer sitelerde telefon kilti kodunu arıodum bide bunu denim dedim sorunum msj yollarken 2 dakka beklio kısa msj yollanıo dio ondan sonra telefon 2 dakka kitlenio ama şimdi sorunum çözüldü allah razı olsun kardeşim...

trust-cloud

trust-cloud

Üye
bu bilgi tarih oldu yaa ama bılmeyenler için iyi olur forumda vardı saten ginede sağol

benhjk

benhjk

Üye
:D okulda bu işten para kazanıyodum bi ara :ehe

blue2520

Üye
arkadaşlar telefon geçersiz sim diyo ne yapabilirim.

ismail.altun

ismail.altun

Üye
arkadaşlar benim 6300 telefonum var fransadan gelmişti son güncellemeyı yukledım dili degişti ayarlarlardan dil ayarlarına gırıyorum dıllerı buluyorum diller arasında turkçe yok bunu yukleme programı falan varsa yardımcı olursanız sevınırım

mami24

mami24

Üye
saol

p3t3t3s

Üye
Telefona Format Atmak
Telefona format atmak sanıldığı gibi zor birşey değildir.
İlk önce Telefonumuzun cihaz hafızasında ne var ne yok kontrol ediyoruz.
Çünkü format işlemi sırasında Telefonda sizin tarafınızdan yüklenen tüm melodiler,oyunlar,programlar vs. silinecektir.SAMSUNG FORMAT ŞİFRESİ
Ayrıca Telefon Rehberide silinir. O yüzden kayıtların Sim Kartta olmasına dikkat edelim.
Saydıklarımdan sonra telefonumuz normal durumdayken *#7370# ye basın.
Size bir soru soracaktır Evet e basıp işleme devam edin.
Telefona format attıktan sonra telefonunuz kapanıp açılacaktır.
Ve böylelikle Telefona Format Atma işlemini gerçekleştirmiş olacaksınız…
BU SADECE FABRİKA AYARLARINAZA DONMENİZİ SAGLAR esas format (*3 arama tusu tel açma kapama )tusuna basılı tutuyoruz ekranda formatting yazana kadar basınız. ESAS FORMAT BUDUR NOT(HAFIZA KARTINI CIKARTINIZ)SAMSUNG FORMAT ŞİFRESİ
__________________________________________________ _________
Hafıza SAMSUNG FORMAT ŞİFRESİ Kartına Format Atmak
Hafıza Kartına Format atma işlemi çok basittir.
Fakat dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.
İlk olarak Menü/Araçllar/Hafıza´ya gelip hafıza kartımızı görüyoruz.
Sonra ise Seçenek ve Hafıza Kartını biçimlendir diyoruz.SAMSUNG FORMAT ŞİFRESİ
Yukarda anlattığım işlemleri yapmadan önce dikkatiniz çekmek istediğim bir nokta var.
Öncelikle Hafıza Kartındaki herşey silinecektir buna dikkat edelim.
Sonra ise Hafıza Kartında Şifre olmamasına dikkat etmeliyiz.
Orjinal Kartlarda şifre yoktur.
Sizin yada başka biri tarafından hafıza kartınıza şifre konulmuşşa hafıza kartına format attıktan sonra o şifreyi ister.
SAMSUNG FORMAT ŞİFRESİ
Bilemezsiniz açamazsınız.
Bu nedenle Hafıza Kartında Şifre olmamasına dikkat edelim.
Hafıza Kartını Biçimlendirme İşlemi bittikten sonra
Telefonunu kapatıp bir daha açın
Menü/Araçlar/Hafıza´ya gelip Hafıza kartınızın boş olduğunu görecekisiniz ve işlemimiz tamamlanmış olacaktır…
___________SAMSUNG FORMAT ŞİFRESİ_______________________________________ ________________
SAMSUNG FORMAT CODE
ARKADAŞLAR FORMAT KODUNU YAZIYORUM SİZE BU KONUDAN DERDİ OLANLAR HİÇ ÇEKİNMEDEN FORMAT ATABİLİRLER TEL DÜZELİYOR SADECE KODU YAZDIKTAN SONRA TEL KENDİNE FORMAT ATIYOR AÇILIP KAPANIYOR VE EN BAŞINDAN YİNE TELİ KENDİNİZE GÖRE AYARLIYORSUNUZ (içindeki resim müzik vs. bilgiler silinmiyor)…BAŞKA BİŞİ YOK…
FORMAT KODU : *2767*3855#

Series 60 Telefonlar için Reset yani formatlama Kodu “#7370# “dir ve bunu normal telefon numarası yazar gibi yazıyorsunuz ekranda ve Formatlama başlar. Bu şekilde Fabrika ayarlarına geri dönülür.
Bu da fayda etmezse aşağıdaki Hard Formatı yapın. “#7780#” de aynısını yapıyor. Güvenlik Kodu girilerek atılır.
Eğer Telefon hiç açılmıyorsa :
2- Hard Format :
İşletim sisteminin yani C:/ nin herhangi bir şekilde Telefondan silinmesi nedeniyle veya uyumsuz Symbian programlarının yüklenip kaldırılması ile Telefonun Flash” ında oluşan Sistem Hatası nedeniyle Telefon kapanır ve bir daha açtığınızda sadece “Siemens Mobile” yazar ve göz resmi çıkar sonra bızzzt diye ses yaparak telefon tekrar kapanır, yani açılmaz.
Bunun için telefonu açmadan önce * ve # tuşuna basılı tutun ardından telefonu açın hala basılı tutarken telefonun üst kısmında bir bar(şerit) dolmaya başlayacak o bitene kadar bırakmayın tuşları. işte oldu, Hardformat bitti ve Telefonunuz artık rahatlıkla açılır.

Samsung format şifresi ve D900 ses yükseltme şifresi

Samsung ses yükseltme ve format atma şifreleri D900 Ses yükseltme şifresi:*#8999*8378#
2.Donanım Testi
2.Ses Ayarları
1.Normal
RxPGA değiştir 200
RxVol
Seviye 1 -> 20
Seviye 2 -> 40
Seviye 2 -> 70
Seviye 2 -> 120
Seviye 2 -> 190
yukardaki yazdiklarimi sirayla uygulayin!!

Samsung Format şifresi:*2767*3855# (telefon açıkken yazıyoruz)
D500,D600,E250,E390,D900,D900i de denenmiştir.Genelde her modelde çalışır.

--------------- Ekleme ---------------

sımdıden tesekuurler arkadaslar

fatihevcin

Üye
Arkadaşlar 5610 xpm telefonum herşeyi normal sadece kamerasını açtıgım zaman simsıyah bi ekran geliyor *#7370# yapıyorum sonuç bilinmiyor diyor acil yardıma ihtiyacım warrrrrrrrrr

kumuks

Üye
emeğinize sağlık..

fatihevcin

Üye
Arkadaşlar 5610 xpm telefonum herşeyi normal sadece kamerasını açtıgım zaman simsıyah bi ekran geliyor *#7370# yapıyorum sonuç bilinmiyor diyor acil yardıma ihtiyacım warrrrrrrrrr

kullanıcıadam

Üye
arkadaşlar n70 telefonuma bi türlü hard format atamadım denilen gibi (*)(3)(arama)(açma-kapama) tuşlarına aynı anda basıyorum ama telefon normal bi şekilde açılıyo nası yapcaz ???:bilmem:

fatihevcin

Üye
o format sanrım sybian işletim sistemı olan telefonlarda oluyo bende atamıyorum çunku

3 gündür ßir cewap ßekliyorum yuh ya

kullanıcıadam

Üye
iyi de N70 işletim sistemi zaten symbian değil mi arkadaşım

fatihevcin

Üye
pek alakam yok telefonlarla ama bnmde 5610 xpm war onda olmuyo n93 wardı onda olmuştu. :nono:

ben cide * 1 3 açma tuşuna basılı tutup açma kapama tuşuna basmayı dene.. açılırken formatting ws yazması gerekio

Üst Alt