Nokia Symbian Sertifika Olusturma / s60 3rd symbian v2 uygulamalara sertifika işlemi

Sponsorlu Bağlantılar

asasaa

Üye
yada arkadaslar programları yollayalım onlar sertifikalandırsın buna bi çözüm bulunsun yani

gokolim

Üye
bu sitenin kabul ettiği geçerli bir mail yok

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
ya kardesim bu sitenin adminleri mod ları ne is yapar ki versinler birisi uye adı ve sifresini kullanalım allah allah ya
Ben @maxicep.com mail adresi ile kaydoldum ancak burada verirsem herkes sizin gibi iyi niyetli degil ertesi güne tüm bilgileri değişmiş olarak geri verirler bize hesabı. O yüzden paylasamayız

bu sitenin kabul ettiği geçerli bir mail yok
Dediğim gibi özel domainlerin adresini kabul ediyor gibi, aim ediyor . dan mail alıp deneyin bir de..

gokolim

Üye
aim maili aoldan werio aoluda site kabul etmio :S

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
S€YF€TTiN;468147' Alıntı:
bu sertifikanın ne işe yaradığı hep merak etmişimdir ne işe yarıyor bu sertifika detaylı bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

o ne oluyor ya ben bilmiyorum

Bildiğim iki sertifika var:

Güvenilir Sertifikalar; güvenli internet bağlantısı sağlayan kurumların bilgilerini doğrulamak için, Java Sertifikalar; Uygulamaların yayınlayıcısını doğrulamak için kullanılır.

rakunzel

Üye
Güzel anlatım olmuş bahsedilen siteye üye olamadım bunun için farklı bir yol varmı ilginiz için şimdiden teşekkür ederim

hopesteel

Üye
sağol biraz karışık ama yaparız herhalde

hiozpolat

hiozpolat

Üye
nsıl yapacaz tam anlamadım teli yeni aldım n70 te böyle bir şey yoktu ne güzel ama

elayda

Üye
teşekkürler üstad,bide site mail adreslerini kabul etse tam süper olacak

zartan

zartan

Üye
Eline sağlık süper bir anlatım

eeeee21

Üye
teşekkürler

dilbata

Üye
KLAVYENE SAĞLIK SONUNDA BULDUM :d

matrax_41

Üye
kardeş çok sağol iyi anlatmışsın da.bu sertifika ne işe yarıyor.

canavarkedi

Üye
teşekkür ederim güzel paylaşım

hakancinoglu

Üye
elinize sağlık
faydalı bır calısma olmus

ozalp

Üye
teşekkurler

alone61

Üye
usta ne diyorsun sen adam gibi bilgilendir insanları .Nokia artık sertifika vermiyor bu sitenin yeni sertifika alma bölümü çoktan kapandı.Milleti şaşırtma.

cyssus

Üye
arkadaşlar maili kabul etmiyor

koka89

koka89

Üye
BEYLER BEN SİTESİNDEN ASIL SERTİFİKAYI ALDIM YANLIZ O SON İŞLEM OLARAK VERİLEN KODU DOĞRU Bİ ŞEKİLDE EKLEMEME RAĞMEN ŞU HATAYI ALIYORUM;
"file I\o fault, cannot open program.sis" halbuki dosyayı ve sertifikayı program ismine dönüştürdüm.Nasıl çözücem bunu tomb raider legend için uyguluyorum bunu kardes..yardım?

koka89

koka89

Üye
tamam arkadaşlar buldum :boxsorun sisx ile sis arasındaki x harfi :@ sisx yazdım çıkışada .sis şak diye oldu :) yapamayanlar sorabilir..:oke::sn:

Üst Alt