Ne güzel işte, .cer dosyası çıkcak ki sertifika yapasın .7. Kisimda Send Yapiyorum Download Dedigim Zmn Karsima Serwer.cer Die Bişi Cikiyo

Dosyayı nereye açtıysanız orada olacakHERSEY İİ GUZEL AMA SURDAN SNRSINI YOK SABAHTAN BERİ YAPAMIYORUM
O SİYAH YUVARLAK İCİNE ALDIGIM KLASOR YOK ORDAN SNR HİC BİŞİ YAPAMIYORUM ANLAMADIM

Arkadaşım özel den anlatalım diye burada, herkesin gizlice ve profesyonelce yaptıgı işi, en ince ayrıntısına kadar boş yere anlatmıyoruz.tesekkurler yapamassam saglık olsun artık napim =(
--------------- Ekleme ---------------
su olayı yapan olursa bana bi msn wersin ekliyim anlatsın tek tek dua edicem walla simdiden tekekkurler surdan ozel msgla msn werirsiniz hemen eklerim
Dediğim gibi herkes adımları tek tek uygulayarak ögrenebilir. .cer uzantılı dosyayı kaydedemiyorum nasıl kaydedicem onu
emeğe sağlık program için teşekkürler...herkese selm arkadaşlr kolay gelsin benim email i kabul etti ama kayıt olma sırasındaki sayfayı dolduruyorum save diyorum fakat olmuyo bilen varsa yardım bekliyorum delirdim artıkBEYLER BEN SİTESİNDEN ASIL SERTİFİKAYI ALDIM YANLIZ O SON İŞLEM OLARAK VERİLEN KODU DOĞRU Bİ ŞEKİLDE EKLEMEME RAĞMEN ŞU HATAYI ALIYORUM;
"file I\o fault, cannot open program.sis" halbuki dosyayı ve sertifikayı program ismine dönüştürdüm.Nasıl çözücem bunu tomb raider legend için uyguluyorum bunu kardes..yardım?

Negative sağol hallettim sorun bendeymiş.HERŞEY için çok teşekkürler sorun tamamlandı eksik yaptığım agreement sayfasının en sonunda kabul etmemişim buldum... ARKADAŞLAR SERTİFİKA SİTESİNE ÜYE OLAMAYANLARA DUYURU EMAİL ADRESİ OLARAKNasıl bir sorunla karsılasıyorsunuz save dedikten sonra ?
Gerçi superonline için satın almanız gerektiğinden,üyeliği bulunan tanıdığınız birinden email temin edebilirsiniz.
- Sertifikalayacagiz programı önce, program.sis adı ile, c:\sertifika yada d:\sertifika klasörünüz neyse oraya atın. Yani "signsis" uygulamasının oldugu yere atın programı ki komutu yazarken kolay olsun1. si Documents and Settings e actıgımız klasorle, sertifika klasoru arasında bi bağ yok!
2. si Dos a gösterilen klasörün içinde program.sis dosyasını yapıştırmak gerekiyor ki buda belirtilmemiş...
3. süde bu 2 engel aşılsa bile oluşan program_signed yine telefonda açılmıyor..
bilgilerinize