cnrokt
Üye
Selam
Siteye üyelik için mail kısmında dikkat ederseniz bir uyarı var aktivasyon kodu gönderim sayfasında. Sistem ücretsiz mail hesaplarını kabul etmiyor yani hotmail, gmail yahoo,mynet gibi.
POP3 destekli başka bir adres almanız gerekiyor ben mesela sonu @maxicep.com ile biten bir mail adresi ile sorunsuz kaydoldum
Yahoo, hotmail, gmail kabul etmiyor ancak özel domainleri kabul ediyor sanırım
Şimdilik bana .csr uzantılı dosyayı bir şekilde ulaştırırsanız, bende size .cer halini verebilirim ancak bu sekilde yardımcı olabilirim. Hesabı paylasırsam kendini bilmeyen birkaç kişi şifresini değiştirir hesap gider yoksa vericem de..![]()
özürdileyerek eklemek isterim ki ben @aim.com ile aldım. sanırım amerika olanları sorfusuz alıyor... bir kaç arkadaşımda hotmail den ve yahoo dan america diye hesap alıp yaptılar..
arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın bu işlem neye yarıyor..bunun ne gibi faydası var.teşekkürler
Bu os9.x tellerde yani s60 3. parti telefonlara program yüklerken setifika kontrolü olan proların sertifikalarını kırmaya yarıyor... tabi bu işlem için aşağıda (sizin için yukarıda - ben ters kullanıyorumda
)anlatılan, ancak sizin kurmak istediğiniz telefonun imei numarı ile yapılabiliyor... bu yüzden herkez kendi yapmalı...ama sizin telefonunuz n70 için bildiğim kadarı ile bir sorun yok.