Nokia Symbian Sertifika Olusturma / s60 3rd symbian v2 uygulamalara sertifika işlemi

Sponsorlu Bağlantılar

cnrokt

cnrokt

Üye
Selam

Siteye üyelik için mail kısmında dikkat ederseniz bir uyarı var aktivasyon kodu gönderim sayfasında. Sistem ücretsiz mail hesaplarını kabul etmiyor yani hotmail, gmail yahoo,mynet gibi.

POP3 destekli başka bir adres almanız gerekiyor ben mesela sonu @maxicep.com ile biten bir mail adresi ile sorunsuz kaydoldum :bilmem:

Yahoo, hotmail, gmail kabul etmiyor ancak özel domainleri kabul ediyor sanırım :@

Şimdilik bana .csr uzantılı dosyayı bir şekilde ulaştırırsanız, bende size .cer halini verebilirim ancak bu sekilde yardımcı olabilirim. Hesabı paylasırsam kendini bilmeyen birkaç kişi şifresini değiştirir hesap gider yoksa vericem de.. :bilmem:

özürdileyerek eklemek isterim ki ben @aim.com ile aldım. sanırım amerika olanları sorfusuz alıyor... bir kaç arkadaşımda hotmail den ve yahoo dan america diye hesap alıp yaptılar..

arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın bu işlem neye yarıyor..bunun ne gibi faydası var.teşekkürler

Bu os9.x tellerde yani s60 3. parti telefonlara program yüklerken setifika kontrolü olan proların sertifikalarını kırmaya yarıyor... tabi bu işlem için aşağıda (sizin için yukarıda - ben ters kullanıyorumda :))anlatılan, ancak sizin kurmak istediğiniz telefonun imei numarı ile yapılabiliyor... bu yüzden herkez kendi yapmalı...

ama sizin telefonunuz n70 için bildiğim kadarı ile bir sorun yok.

cihanuslu71

Üye
teşekkürler.bi deneyelim bakalım

goblinhunter

goblinhunter

Üye
Selamlar. Ben bir deneme yapmak istedim ama beceremedim.

Yapmak istediğim program :
bunun için sertifika yapmak istedim.

İlk hata mail adresi kısmında oldu. Tamam onu hallettim diyelim. :(
İkinci hata DevCertRequest programının oluşturduğu ****.csr dosyayı bulamıyorum. :agla

Yaptığım işlem sırası şu şekilde:
1-) Specify name of the output file : Kısmında server.csr dosyasını gösterdim. Ekten indirdiğim dosyanın içinde vardı.
2-) ACS Pub ID availabla : Kısmında No yu işaretledim.
Private key file : Kısmında Mycert.key dosyasını gösterdim.
Ekten indirdiğim dosyanın içinde vardı. Şifreyi girdim.
3-) Açılan forumda gerekli kısımları doldurdum. Next dedim
4-) Telefonun IM numarasını girdim.
5-) Application Capabilities kısmındakilerin hepsini ekledim. Next dedim.
6-) Sonra Finish'i ardından Close'u tıkladım "DevCertRequest.exe" programını kapattım.
Buraya kadar sorun yok. Finish dediğimde dosyanın güvenli bir şekilde oluştuğuna dair uyarı da aldım.

Sıra; sitesine gidip
kullanıcı adımızla şifremizi girip My Symbian Signed >>> Developer Certificates >>> Request'i tıklayıp. ***.csr dosyasını upload etmek.

------- Ama dosya nerede ???

Bi el atarsanız sevinirim...

21musa21

Üye
arkadaş siteye üye ol diyorsun da gel de öye ol
bir zahmet görüntülü anlatsan::))))))

suskun_93

Üye
sağol

FREEMAN31

FREEMAN31

Üye
merhaba arkadaslar N95 im var tabiki sertifika sorunumda var :)
sertifikalandırma yaparken cmd den dos u acıp yazıyorum anlatılan sekılde ''program yada toplu is dosyası olarak tanınmıyor '' hata mesajı geliyor nedendır acaba program ismi klasor ismi vs degisiklik yapıyorum en sade haline getiriyorum yine olmuyor bu isi pratikte halleden arkadaslar var biliyorum net bir sekilde yardim edebilirseniz sevinirim (sanırım biraz karısık ve hataya musait su anki durum )

FREEMAN31

FREEMAN31

Üye
Selamlar. Ben bir deneme yapmak istedim ama beceremedim.

Yapmak istediğim program :
bunun için sertifika yapmak istedim.

İlk hata mail adresi kısmında oldu. Tamam onu hallettim diyelim. :(
İkinci hata DevCertRequest programının oluşturduğu ****.csr dosyayı bulamıyorum. :agla

Yaptığım işlem sırası şu şekilde:
1-) Specify name of the output file : Kısmında server.csr dosyasını gösterdim. Ekten indirdiğim dosyanın içinde vardı.
2-) ACS Pub ID availabla : Kısmında No yu işaretledim.
Private key file : Kısmında Mycert.key dosyasını gösterdim.
Ekten indirdiğim dosyanın içinde vardı. Şifreyi girdim.
3-) Açılan forumda gerekli kısımları doldurdum. Next dedim
4-) Telefonun IM numarasını girdim.
5-) Application Capabilities kısmındakilerin hepsini ekledim. Next dedim.
6-) Sonra Finish'i ardından Close'u tıkladım "DevCertRequest.exe" programını kapattım.
Buraya kadar sorun yok. Finish dediğimde dosyanın güvenli bir şekilde oluştuğuna dair uyarı da aldım.

Sıra; sitesine gidip
kullanıcı adımızla şifremizi girip My Symbian Signed >>> Developer Certificates >>> Request'i tıklayıp. ***.csr dosyasını upload etmek.

------- Ama dosya nerede ???

Bi el atarsanız sevinirim...

dosya pragram files icinde Symbian OS Tools klasorunde

Mrts

Üye
ilk defa symbian' a uygulama yüklemeye çalışıcam. çok iyi anlatmışsınız. teşekkürler.

dragon1

Üye
dostum ellerine sağlık güzel olmuş

seyyahosman

Üye
Bena aktive kodu geldi ama gel gelelim bir türlü üye olamadım Biraz üye olmayı nerelere ne yazacağımızı anlatırsanız sevinilirm

Mrts

Üye
En son adımda; signsis, "sisfile error, symprg.sis is not a sis file" diye hata veriyor. Bu neden olabilir? Teşekkürler.

redsonya

Üye
arkadaşlar siteye üye olan varsa yardım edebilirmi? lütfennnnnn:agla:agla

denver20

Üye
nasıl

redsonya

Üye
Nokia Symbian Sertifika Olusturmada verilen siteye üye olan varsa demek istemiştim

profazzz

profazzz

Üye
eyw saolasın

profazzz

profazzz

Üye
ya ben mail yapamıorm kafayı yicem mail söleyin bana nolur cok acil

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mail sorunu yani kaydolamayan arkadaşlar için, cnrokt arkadaşın söylediği gibi adresinden (aim ) mail alabiliyorsunuz sağ üstte mail kısmı var kaydolma sayfasına yönleniyor.

Programda hata ile karsılasan arkadaslara ise söyleyecegim lütfen adım adım ve tekrar deneyin, atlanılan yada yanlıs yapılan birşey olmalı çünkü bu yolun çalıştıgı kesin olarak söyleniyor.

asasaa

Üye
ya kardesim bu sitenin adminleri mod ları ne is yapar ki versinler birisi uye adı ve sifresini kullanalım allah allah ya

Üst Alt