Nokia Symbian Sertifika Olusturma / s60 3rd symbian v2 uygulamalara sertifika işlemi

Sponsorlu Bağlantılar

emrek19

Üye
teşekkürler

mobilecom

mobilecom

Üye
612c ile nasıl yapıyoruz arkadaşlar yapan birileri tam anlatabilirmi, her uygulama için ayrı ayrı bu işlemmi yapılıyor acaba. Yoksa bikereye mahsus bir şeymi bu olay.

mobilecom

mobilecom

Üye
Şimdi geldik son işlemleri yapmaya.

-Önce "Documents and Settings/Kullanıcı Adınız/Klasör" ismini signed yapacağınız programın ismiyle değiştirin.Sonra Unsigned haldeki .sis dosyasını ve siteden indirdiğiniz .cer dosyasını bu klasörün içine atın.ama Klasörün, .cer dosyasının ve programın isimleri aynı olmalı.

-şimdi geldik signed.sis dosyası oluşturmaya.
-
Başlat /Çalıştır/cmd yazın gelen dos ekranına ilk önce signsis programımızın oldugu dizini ve programın ismini yazıp enterlayın. ( En basta Örnek: C sürücüsünde sertifika dizinine açmıstık, yani
C:/sertifika . )

Daha sonra aşağıda yazdıklarımı kopyalayıp yapıştırın. (altı cizili olan program ve server ın yerine olusturdugunuz programın ismini yazın.

C:/sertifika/signsis program.sis program_signed.sis server.cer Mycert.key 31536u2

Bu işlemden sonra
c:/sertifika/ .. sis dosyamızın isminin
program_signed
olarak değişmesi gerek.

Burayı resimli açıklama yapmanız mümkünmü

"Documents and Settings/Kullanıcı Adınız/Klasör" Klasör diye bir dosya yok,bizmi oluşturuyoruz.
Dİğerlerinide resimli anlatma şanısnız varmı acaba.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
En başta dosyalarınızın oldugu yerde, signsis.exe diye bir program var o neredeyse onun üzerinden uygulamayı calistiriyorsunuz işte mesela diyelim programı E diskine açtınız sertifika diye bi klasöre o zaman

E:/sertifika/signsis xxxxxxxxxxx

signsis bir exe program dosyası bunu unutmayın, devamında ise programın mevcut adını -boşluk- imzalandıktan sonra olacak adını -boşluk- program cer dosyasını - bosluk- ve devamında olan kısmı yani

C:/sertifika/signsis program.sis program_signed.sis server.cer Mycert.key 31536u2

Anlamadıgınız yerleri sorabilirsiniz.

tnraksy

tnraksy

Üye
çok teşekkür ederim

cuneyt522

Üye
cok karısık arkadaslar

bylaz

Üye
Eline sağlık Güzel insan...

carleone90

Üye
önce çok yesşekkür ederim ama ben siteden dosyayı download ettikten sonraki kısmını anlamadım o kısmı daha açık bir şekilde anlatırsanız çok iii olacak

uguzm

Üye
Valla ben bulamıyorum. :(

Vallahi ben de bulamadım. Hatta hata mı yapıyorum diye baştan tekrar tekrar denedim yok. Olmuyor. ARA'dan *.csr dosyası aradım o da yok. Sadece bizim başta kullandığımız server.csr dosyasını buluyor bilgisayar...

Programın sonunda "View Certificate Req. File" sekmesini seçtim acaba yaratamadık mı diye, yoo bal gibi de bi sertifika yaratılmış. Burada yazan uzun parametreleri mi bir yere aktaracağız acaba??

Şu "CSR" dosyasını bulma konusunda birisi yardım ederse sevinirim.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Dostlar az önce tekrar denedim gerçi ilk mesaja da ekledim yeni bir ekran görüntüsü burayada ekleyeyim ben her bilgiyi girdim en son Finish dedikten sonra klasörde dosya oluştu yani sorun yok !

*Windows Vista kullanıyorsanız sorun yaşayabilirsiniz bu arada !!
D:\Sertifika diye bir klasör açın, Vista direk C disk bölümüne yazım izni vermez !!

hasanhsb

Üye
kardeş amail adresimi kabul etmiyor

erolonline

Üye
emeğine sağlık

ram77ses

Üye
herkese iyi aksamalar.negative verilen butun işlemleri gerceklestiriyorum.ama son olarak sertifika olusturmada yanı 5 cı asamada Sorry, there were problems processing your Symbian Developer Certificate Request file gibi bir ileti ile karsılasıyorum
yardımlarınızı beklıyorum

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
herkese iyi aksamalar.negative verilen butun işlemleri gerceklestiriyorum.ama son olarak sertifika olusturmada yanı 5 cı asamada Sorry, there were problems processing your Symbian Developer Certificate Request file gibi bir ileti ile karsılasıyorum
yardımlarınızı beklıyorum

5. adım zaten daha herşeyin başlangıcı ki ? Nerede takıldınız tam olarak izah edin yardımcı olalım :huhu:

ruhimutlu

Üye
ya busertifika sorunu bi bende yok heralde herkez sertifıka yok yok şöle yok böle nedir bu arkadaşlar

adrenalin043

Üye
dostum çok teşekkürle çok iyi bi uygulama ama birde siteye üye olabilsem çok işime yarayacak n73 var bende sertifikasız uygulamaları yüklemiyo NASIL ÜYE OLUCAM aktivasyon kodu mail adresime gelmedi başka mail adresleri denedim olmuyo yardım edermisin

cacamert

cacamert

Üye
bilader ii güzel bu program telefona mı yüklenecek yoksa bilgisayaramı yani serfitika sen bi asıl bunu söyle

frtnamu

Üye
teşekkürler

nfs32

Üye
teşekkür ederiz

Üst Alt