Konuda tartışma olmadığı sürece sorun yok bizler konu kitleme meraklısı değiliz.
Tabiki aynı konudan defalarca açılan olursa kapatırız, farklı konu olarak görüyorum sonuç olarak bir kaynak belirtilmiş.
Tartışma olmayacaksa, tartışılabilir
Konuda tartışma olmadığı sürece sorun yok bizler konu kitleme meraklısı değiliz.
Tabiki aynı konudan defalarca açılan olursa kapatırız, farklı konu olarak görüyorum sonuç olarak bir kaynak belirtilmiş.
Konu kapatılsın veya gereksiz maksadıyla söylemedim ben.. Ayrıca verdiğim linkte test sonuçları var test edilmiş bi sistemin geleceğini anlamak çok zor olmamalı bu arada birinci mesajdaki linke tıklıyorum operadan dosya indirme çıkıyor indirip mi okıycaz?
Konu kapatılsın veya gereksiz maksadıyla söylemedim ben.. Ayrıca verdiğim linkte test sonuçları var test edilmiş bi sistemin geleceğini anlamak çok zor olmamalı bu arada birinci mesajdaki linke tıklıyorum operadan dosya indirme çıkıyor indirip mi okıycaz?
bende girişecektim aynı senin gibi düşündüm dedim şimdi yaparım fp1 falan gelir neme lazım okul falan bitsin kafam rahatken yaparım
bu arada arkadaşlar kimse böyle konulara yok kilitlensin şöyle olsun falan filan diye yorum atmasın kimse kötü niyetle konu açmaz yanlış gördüğünüz bir durumda şikayet et butonunu kullanıp gerekçenizi ilettiğiniz takdirde modlar gereğini zaten yapacaktır. Haklı olduğunuz durumlar tabiki var konu kirliliği vs. haklısınız bunun için şikayet edin mod uyarır zaten hem daha çok dikkate alınır