Nokia Symbian Anna güncellemesini duyurdu.. !!

pRime.

Üye
türkiye sürümü daha çıkmadı birkaç güne çıkar, çıkınca direk telefonundan kurabilirsin

__xXx__

Üye

türkiye sürümü daha çıkmadı birkaç güne çıkar, çıkınca direk telefonundan kurabilirsin
yani sis formatında mı çıkacak bi de bilgisayara falan bağlamam gerekir mi? bi de annayı kurunca telefonumda ki resim oyun şarkı vs silinecek mi pc deki gibi

Ben anlamam bana boşuna Anna demesin Nokia.300 tl'lik Samsung star'daki yazılım altyapısı benim n95'te yok cihazı güncelledim anca grafikler değişmiş.Çok teşekkürler Nokia.

pRime.

Üye
yani sis formatında mı çıkacak bi de bilgisayara falan bağlamam gerekir mi? bi de annayı kurunca telefonumda ki resim oyun şarkı vs silinecek mi pc deki gibi
yok, bilgisayara bağlayıp oviden güncellersen hiç bişeyin gitmez telefonda yazılım kısmı var ordan güncelleştirmeleri kontrol edebilirsin.

----------Eklendi @ 20:34:24 ---------- Yazıldı @ 20:33:37 ----------

Ben anlamam bana boşuna Anna demesin Nokia.300 tl'lik Samsung star'daki yazılım altyapısı benim n95'te yok cihazı güncelledim anca grafikler değişmiş.Çok teşekkürler Nokia.
samsung stardaki yazılım n95'teki yazılımın yanından geçemez

__xXx__

Üye
annanın yüklenmesini içeren video var mı elinizde varsa paylaşır mısınız

_ardaa

Üye
Şaşırdım nonamex artık noname değil büyük bir değişim içinde gördüm seni

annadan önceki animasyonlu temaları anna yükledikten sonrada kura bilirsiniz burdan

Lenneth

Üye
Symbian'dan hayır gelmiyor ki Anna'sıdan gelsin.