Haklısın yeter ama gameloft oyunları hep androidde..
Modern Combat 2 , order chaos , nova 2 , spiderman , captain america , cut the rope , burn the rope , nfs , angry birds , Fruın nınja vs. Bunlarsızda olmuyor yani....
arkadaşım öyle diyorsun ama anlaşma meselesi eğer andriod i üreten firma lisanslı bi anlaşma yapmışsa nokia ne yapsın? yok sa symbian için de böyle uygulamalar hatta belki de daha iyileri yapılabilir
Haklısın yeter ama gameloft oyunları hep androidde..
Modern Combat 2 , order chaos , nova 2 , spiderman , captain america , cut the rope , burn the rope , nfs , angry birds , Fruın nınja vs. Bunlarsızda olmuyor yani....
Anna mızı da alıp gideceğiz yani diyorsunuzNokianın artık ipini çektiği bir işletim sistemi konusunda kullanıcıları yarı yolda bırakmaması güzel,umarım güncelleme alan tüm telefonlarda kayda değer bir başarı elde eder
bana kalırsa bu anna pek fark yaratmayacak gibi.yine de bekleyip görmek lazim.symbian miadını doldurdu anlasılan.tabi kullanıcılarınında.ben bir c7 kullanıcısı olarak telimi satmaya karar verdim.artık nokiadan kurtulmanin vakti geldi.bundan sonra samsung kullanacam.adamlar bu isin erbabı oldu.helal olsun samsun a.
Bende çok memnunum gerçekten. Ayrıca bayağı fark var. Symbian + Nokia + Dokunmatik bir telefon ve reset atmıyor artık, ne kadar büyük değişiklikler olduğunu anlatmaya yeter sanırım.
Bende çok memnunum gerçekten. Ayrıca bayağı fark var. Symbian + Nokia + Dokunmatik bir telefon ve reset atmıyor artık, ne kadar büyük değişiklikler olduğunu anlatmaya yeter sanırım.
arkadaş belle için roman gibi beğeni yazısı yazacak gibi görünüyor bu arada hakikatten anna nın tr versiyonu ne zaman gelir ovi suitte de telefonda da güncellemelere bakıyorum bişi yok geldiğini nasıl anlayacağım bi de nasıl kuracağım bu annayı biri bana açıklayabilir mi ?