Nokia Suudi Arabistan - Windows Phone 8 güncellemesi ekimde dedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Suudi Arabistan - Windows Phone 8 güncellemesi ekimde dedi
Windows Phone cihazları hala ülkemize giriş yapamadı ve büyük ihtimalle de Windows Phone tango ile giriş yapacak. Bugün Twitter üzerinden sanıyorum ki spekülasyon yaratma günü.Nokia Lumia 900 ile ilgili sorulan soruya, ilgi çekici bir cevap veren Nokia Suudi Arabistan, Twitter üzerinden şu bilgiyi de paylaşmış oldu.
  • Nokia Suudi Arabistan - Windows Phone 8 güncellemesi %100 Arapça desteğine sahip olacak ve Ekimayında satışa sunulacak.
Dünyanın birçok yerindeki Nokia Twitter hesabından Windows Phone 8 ile ilgili bu tarz duyumlar alıyoruz. Ama bu elbette kesin tarihi verecek kişinin Microsoft olmasını değiştirmiyor. Bakalım Microsoft son noktayı nasıl koyacak. Hepinize iyi akşamlar.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Reklam kokan hareketler abi :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Windows Phone cihazları hala ülkemize giriş yapamadı ve büyük ihtimalle de Windows Phone tango ile giriş yapacak. Bugün Twitter üzerinden sanıyorum ki spekülasyon yaratma günü.Nokia Lumia 900 ile ilgili sorulan soruya, ilgi çekici bir cevap veren Nokia Suudi Arabistan, Twitter üzerinden şu bilgiyi de paylaşmış oldu.
  • Nokia Suudi Arabistan - Windows Phone 8 güncellemesi %100 Arapça desteğine sahip olacak ve Ekimayında satışa sunulacak.
Dünyanın birçok yerindeki Nokia Twitter hesabından Windows Phone 8 ile ilgili bu tarz duyumlar alıyoruz. Ama bu elbette kesin tarihi verecek kişinin Microsoft olmasını değiştirmiyor. Bakalım Microsoft son noktayı nasıl koyacak. Hepinize iyi akşamlar.

Bakalım hünkarım.

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Del Rey

Del Rey

Üye
Suudi Arabistan ne alaka ben onu anlayamadım

Del Rey

Del Rey

Üye

ben de anlamadım ama azerbaycan nokia destek hattı bile Türkiye destek hattından daha çok bilgiye sahip

Türkiye'nin destek hattı sıkışınca ya başkabirine yönlendirir ya da bu konuda bilgim yok der. Ancak Türkiye'de Nokia ile ufak bir bağı olanlar bile birçok bilgiye ulaşabiliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türkiye'nin destek hattı sıkışınca ya başkabirine yönlendirir ya da bu konuda bilgim yok der. Ancak Türkiye'de Nokia ile ufak bir bağı olanlar bile birçok bilgiye ulaşabiliyor.
evet ama erdem cim o ufak bagı olanların aldıgı bilgiyi paylaşması resmi verilen bilginin etkisini yapmaz.bu konularda resmi bilgi her zaman kitleleri daha çok etkiler.tabi bunu verirken ticari pazrlama tekniklerini kullanırsa o zaman verecegi haberlerle bir beklenti oluşturup bunu satışlara yansıtabilir. bazen düşünüyorum biz mi çok biliyoruz yoksa bu nokia Türkiye nin bildigi başka birşey mi var.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ben pek bişey bildiklerini sanmıyorum abi.. Bir kız açıyor telefonu bi saniye diyip 5 dakika bekletip henüz bi bilgi yok diyip duruyor. Mağazadan bildirim yaptım dün adam aradı dedim ki dungeon hunter2 satın aldım şimdi mağazada yok 15 dakka aradı taradı en son gameloft kaldırmış dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt