Nokia Suite harita sekmesine girince telefonda haritalar açılmıyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Suite harita sekmesine girince telefonda haritalar açılmıyor..
ilginç bir durum yeni farkettim nokia suite son versiyon ile harita sekmesinde güncelleme kontrolü yaptıktan sonra telefonda haritalar açılmıyor. uygulamanın yanında nokta çıkıyor çalışıyor vaziyette gösteren ama hiçbir etkinlik olmuyor. kapat deyince de kapanmıyor.mecbur telefonu kapatıp açmam gerekiyor..sizde de böyle birşey oluyor mu yoksa telefonda mı sorun var kontrol eder misiniz?

realplayer2

realplayer2

Üye
bende daha önce daha değişik bi sorun olmuştu girdiğim her uygulama senin haritalar gibi açık kalıyo ve geri kapanmıyodu. hatta uygulama yöneticisinde yüklü uygulamalar görünmüyodu sadece wgzler görünüyodu tele bi format ve yazılımı tekrar yükleme ile hallettim. ama senin soruna gelince önce depo hafızasındaki cities klasörünü sil(eğer silinmezse depoyu biçimlendir yada format atman lazım malesef) ve son sürüm haritaları tekrar yükle. yükledikten sonra haritaları aç başlat dediğinde cities klasörünü depoya tekrar çıkaracaktır. bikaç dakka haritaları çevrimiçi kullan sonra çık. nokia suite ile haritayı yükle geçmiş olsun bu kadar:good:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
alternatif olarak başka birşey yaptım nokia suite i ve nokia ile ilgili herşeyi kaldırıp tekrar yükledim sorun halloldu :oke:

realplayer2

realplayer2

Üye
o da bi yöntem tabiki bazen usb sürücüleri bile yanlış yükleniyo bilgisayar teli görmüyo kaldırıp tekrar yüklemek her zaman iyi olur en azından her program ikinci bi şansı hakerder:naughty:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
sanırım 3.06dan kalma maploader dosyası bir çakışma yaptı..hafıza kartına bastım formatı tekrar kurdum şimdi çok çok daha hızlı oldu.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Nokia işte bişeyi tam yapamıyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
aynen..ayfonda ios 5 sorun çıkardı adamlar 2 haftada ek paket çıkardılar sorun kalmadı..bizimkiler sorunsuz olanı sorunlu yapıyorlar..üzerine güncellemeyi bekle allah bekle :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
:D Evet ios 6 ya geçer biz hala annada kalırız :(

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
sorma ya az daha para koyup neden ayfon almadım diyorum bazen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt