Nokia Suite guncellendi Lumia destegi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Suite guncellendi Lumia destegi geldi

Bildigimiz uzere nokia telefonlarimizi eskiden beri kullandigimiz nokia suite ile senkronizyan yapabiliyorduk. Fakat wp işletim sistemine sahip lumia cihazlari sadece zune ile senkronize edebiliyorduk. Artik yeni gelen bu guncelleme ile lumia cihazlarimizi da nokia suite ile senkronize edip resim,video,muzik yuklemelerini yapabilir uygulama indirebilir nokia sokak haritalarina ulaşbilirsiniz.
Uygulamaya ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve n000k

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
ben ulaşmayi denedim ama belirtilen surumu bulamadim abi.v3.5.. Surumu var Bu yok en azindan ben bulamadim

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Super Oldu Bu Bence .. Nokia Suite Daha Bir Hosuma Gidiyordu .. :)

Tesekkurler .. :)

n000k

n000k

Üye
şimdi güncelliyorum :) bende görünüyor bu versiyon..

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
şimdi güncelliyorum :) bende görünüyor bu versiyon..

sizde görünüyosa bi siteye uplayıp link vermeniz mümkünmü? çünkü nedense bende görünmüyor ve benim gibi birsürü kişidede görünmüyodur..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence 3.5i kurup guncellemeyi deneyin.

ANIL

ANIL

Admin
Buradan indirme sayfasına ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
n000k

n000k

Üye
güncelleme var dedi ve 3.5 kur diyoduama açıklamalarda lumia senkronizasyonu falan filan yazıyordu bende kurdum tekrar başlattığımda nokia suite i 3.6.11 beta kurulmuş!!biyerden indirmedim

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
ben indirdim kurdum ama lumia bağlanmıyor bilginiz olsun...zuneyi devredışı bıraktım yine olmadı ikisini birlikte açtım yine olmadı bu arada işletim sistemi olarak win 7 kullanıyorum... :kotu:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ben indirdim kurdum ama lumia bağlanmıyor bilginiz olsun...zuneyi devredışı bıraktım yine olmadı ikisini birlikte açtım yine olmadı bu arada işletim sistemi olarak win 7 kullanıyorum... :kotu:

Allah Allah:bilmm
:D

blackdevilx

blackdevilx

Üye
bendede olmadı tanımıyo telefonu varmı bi çözümü 3.6.11 sürümü kurulu şu an.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt