şu konuya bi açıklık getireyim yahu yorumları okumadım ama arkadaş senin telefonun anakartı değişmiş heralde yut dışı çıkışlı bi anakarta sahipsin belli.. benim de öyle suite de görünmez o yeniden yükle çok canımı sıktı bi zamanlar ta ki cfw ile tanışana kadar
şu konuya bi açıklık getireyim yahu yorumları okumadım ama arkadaş senin telefonun anakartı değişmiş heralde yut dışı çıkışlı bi anakarta sahipsin belli.. benim de öyle suite de görünmez o yeniden yükle çok canımı sıktı bi zamanlar ta ki cfw ile tanışana kadar
ilgisi yok refresh n8,e gelmediği için arkadaşta refresh yüklemiş cfw olanından suite,de eski sürüm olan 609u görmüyor
yani sorun yok bu herkesde aynıdır eski sürümü suiteden yükleyemeyiz
Sıfır cihazın anakartı nasıl değişmiş olur. Yurt dışı da değil yani onarım da görmedi. Bilemedim şimdi. Kardeş bu netligi yüksek yapıyorum çıkıyorum tekrar giriyorum normale dönüyor neden kayıt olmuyor
- - - Eklendi - - -
Sıfır cihazın anakartı nasıl değişmiş olur. Yurt dışı da değil yani onarım da görmedi. Bilemedim şimdi. Kardeş bu netligi yüksek yapıyorum çıkıyorum tekrar giriyorum normale dönüyor neden kayıt olmuyor
- - - Eklendi - - -
kardeş kart falan değiştiği yok o tahminen söyledi
kamera ayarına gelince
sıralamaya bak sıralama şöyledir
otomatik özel yakın çekim portre
sen özel olanı seçip düzenle diyeceksin oradan netlik ayarını yap ve varsayılan olarak ayarla tamamdır