Nokia Suite 3.3.86

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Suite 3.3.86
Telefonumun yazılımını güncellemek istiyorum fakat pcme nokia suite yüklenmiyor sonuna geldiği zaman aşağıdaki resimdeki hatayı veriyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

u_cosar

u_cosar

Üye
phoneix ile atmayı dene

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
phoenix kullanmayı bilmiyorum kurulumu önleyen birşeyler var fakat bulamadım bir türlü olmadı başka bi sistemde denerim yarın :))

ahyfamily

ahyfamily

Üye
nokia pc suite programını bilgisayarından tamamen kaldır. bilgisayar temizleme programın varsa kayıt defterlerini temizle aşağıdaki nokianın kendi sitesine ait linkten 40 mb lik nokia suite in son sürümünü tekrar indir ve kurulumunu yap.

eğer 64 bit bilgisayar kullanıyorsan program dosyaları x86 klasörüne değilde 64 bit (program files) klasörüne yükle

----------Eklendi @ 22:49:10 ---------- Yazıldı @ 22:47:37 ----------

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
nokia pc suite programını bilgisayarından tamamen kaldır. bilgisayar temizleme programın varsa kayıt defterlerini temizle aşağıdaki nokianın kendi sitesine ait linkten 40 mb lik nokia suite in son sürümünü tekrar indir ve kurulumunu yap.

eğer 64 bit bilgisayar kullanıyorsan program dosyaları x86 klasörüne değilde 64 bit (program files) klasörüne yükle

----------Eklendi @ 22:49:10 ---------- Yazıldı @ 22:47:37 ----------

Öncelikle teşekkür ederim açıklamanız için fakat pc suitede sıkıntı yok yükleniyor o fakat benim sıkıntım suite 3.3.86 yüklenmesinde cihaz n8 pc suite ile bağlanmıyor suite yükseltmemi istiyor yükseltmek istediğimde ise sonuna yaklaştığında kurulumun yukarıdaki eklediğim hatayı veriyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eskı sürümü kaldırdın mı

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
tertemiz temizlendi eski sürümden eser yok fakat hala aynı hata

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
pcyı yeniden başlattınmı hic öyle dene birde

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
((: üzerinden 2 gün geçti

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o zamanda aynı hatamı verdı

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
O kadar amatör değilim arkadaşım ;)

ahyfamily

ahyfamily

Üye
bir sorum olacak, nokia pc sute yüklüyken güncelleme işlemini kullanarak nokia suite yükseltmeyi yapıyorsun ve hata veriyor doğru mu?
eğer durum böyle ise daha önce nokia pc suite indirme adresini verdiğim yerde indirin kısmından açılan pencerede aşağıda görülen yerden nokia suite vesion kısmında bulunan 3.3 e tıkladığında nokia suite installer adında dosyayı indirme isteyecektir.
yönergeleri takip ederek bir de böyle yükle istersen. tabii daha önce denemediysen.
kolay gelsin.
link: #

Phone Model
Windows Operating System
Nokia Suite Version
PC Suite Version
Nokia C3-00Windows 2000, XP, Vista or 7 7.1
Nokia C5-00Windows 2000, XP, Vista or 7 7.1

u_cosar

u_cosar

Üye
phoenix kullanmayı bilmiyorum kurulumu önleyen birşeyler var fakat bulamadım bir türlü olmadı başka bi sistemde denerim yarın :))

bak ben vmware kurdum oradan sanal xp kurdum sanal xp nin içine phoneix kurdum onun la atıyorum :D

alonewolff_

Üye
    Konu Sahibi
ahyfamily malesef olmuyor u_cosar sanada teşekkür ederim farklı bir makinada hallettim işimi teşekkürler her ikinizede.

NokiAhmet

Üye
teşekkürler kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt