Nokia Shop Symbian Anna Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

mfk44

Üye
yarın çıkar herhalde ya artık bu kadar milleti bu kadar kandırıyor olamazlar bence :off:

----------Eklendi @ 19:38:35 ---------- Yazıldı @ 19:37:21 ----------

ben N8i 1050 ye aldım hem genpa garantsi hemde 12 taksit c7 alan arkadaş biraz piyasayı araştırsın çok yüksek fiyat bence

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
c7 ye okdr para vericeqime n8 alırım yha

git n8 al o zman adamım. kaç paraya vercekti pardonda :S Turkcellden aldığı için biraz fiyat farketmiş evet ama ne kadar abarttınız anlamadım ki n8 pahalı olunca olur diyosunuz c7 olunca batıyo hemen :S annayı yarın kurabilcez gibi duruyo nokianın sitesine bakarsanız görürsünüz zaten muhtemelen yüklüyolardır

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
c7 ye okdr para vericeqime n8 alırım yha
Bende zaten günlerce N8 ile C7 arasında kalmıştım. Çok araştırdım. Ama türkcellde çalışan arkadaş N8 lerin arızalı olduğunu,geri toplatılacağını söyledi. Bende zaten pek beğenmemiştim önceleri N8'in şeklini. C7 aldım o yüzden. Ama N8 Dark gördüm arkadaşta hoşuma gitti bilmiyorum :)

ugur6565

ugur6565

Üye
bizim arkadaşta aldı c7 24 ay 1180 bende n8 aldım 500 peşin digeri taksitle 100 ödüyom 1180 aldım 80 faziz aldı ozaman 1100 civarındaydı

bheart05

Üye
Ben yurt dısındayım NOKİA E6-00 aldım cokta güzel v24.014 yüklü inglizce ama türkce yok daha cıkartmamışlar bekliyorum ama E6 cok hoş

valent

valent

Üye
Bu nokianın ülke güncelleme sırasını nerden öğreniyoruz link veren olursa sevinirim arkadaşlar.

ugur6565

ugur6565

Üye
iyi olurdu bende bilmiyorum:pro:

haliloz95

Üye
beyler alman annasına falan geçmeyin bana nokia shop döşedi alman annasını hiç bişy yapmıyorum derdeyse. şarj 1 gün bile olmadan bitiyo :S ayrıca qt uygulamalarını açamıyorum :S

valent

valent

Üye
Aranızda yokmu nokianın ülke güncelleme sırasını nerden öğreneceğimizi bilen birisi sevabına link versin :ağlarım:

kerim5534

kerim5534

Üye
Beyler C7 kullanıcılarına bişey sorucam . Siz cihazlarınızı nereden , kaç taksitle , kaça aldınız ? Ben Türkcell Tim'den 12 taksit 930 tl ye aldım. Geçen gün sorduğumda 12 taksitli fiyatı 960 Tl dedi. Bugün sordum 915 tl dedi. Dolardan mı kaynaklanıyor bu fiyat farkı ?
gecen hafta tımde sordum 770 tl avea bayısınde sordum 870 demısler di

berkayhas

Üye
alman annasını kullanıyorum hiç bir faydası yok qwerty klavye çok küçük ıphone la karşılaştırınca çok küçük yazmazı sor nokia kalvyedn i,ğ gibi türkçe harfleri atabilir ıphone da bu böyle ve çok rahat yazılıyor

----------Eklendi @ 22:13:51 ---------- Yazıldı @ 22:07:47 ----------

alman annası yüklü bendeki n8 de qwerty klavye çok küçük hiç bir işe yaramıyor ıphone da çok rahat nokia i,ğ gibi özel türkçe karakterleri klavyeden atabilir nokiadaki klavye ıphone daki klavyeden çok küçük hiç bir işe yaramıyor

nigreyatla

Üye
arkadaşlar bendede hollanda annası yüklü ne yazıkki n8 hızı yavaşladı ayriedden bazı uygulamaları açamıyorum birde hangi oyunu yüklesem hiç birini çalıştımıyor msj yazımında arkadsın dedigi gibi klavye küçük ve msj yzarken yavaslama oluyor.....

valent

valent

Üye
Aranızda yokmu nokianın ülke güncelleme sırasını nerden öğreneceğimizi bilen birisi sevabına link versin :ağlarım:
Ülke güncellemesi lafı çok geçiyor ama görünenoki kimse bilmiyor neyse genede sağolun.

mfk44

Üye
git n8 al o zman adamım. kaç paraya vercekti pardonda :S Turkcellden aldığı için biraz fiyat farketmiş evet ama ne kadar abarttınız anlamadım ki n8 pahalı olunca olur diyosunuz c7 olunca batıyo hemen :S annayı yarın kurabilcez gibi duruyo nokianın sitesine bakarsanız görürsünüz zaten muhtemelen yüklüyolardır
arkadaşım nokianın sitesinin neresinde anladın bunu söyle bizde bilelim hevesimiz kursağımızda kalmasın yine :hmmm

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Toros542

Toros542

Üye
gecen hafta tımde sordum 770 tl avea bayısınde sordum 870 demısler di
ben c7 mi ocak ayinda teknosadan 750 tl 12 taksitle aldım.üstüne bi de int.ten orjinal deri kılıf aldım.tlf ciks oldu ama arastırmadan aldıgım icin pismanım.bi daha nokia alırsam basbakan olayım emi.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ben c7 mi ocak ayinda teknosadan 750 tl 12 taksitle aldım.üstüne bi de int.ten orjinal deri kılıf aldım.tlf ciks oldu ama arastırmadan aldıgım icin pismanım.bi daha nokia alırsam basbakan olayım emi.
Nokianın nesi var bi teması görünümü falan diğerlerine göre kötü ama performansı iyi bence 1ghz onlar ama 680mhz de az bişey değil sonuçta tel alıyoz bilgisayar değil

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen yha ama 1ghz symbian olsada iyi olur oda olucak

forbidden5

forbidden5

Üye
Cihazlar s^3 değilde Direk symbian Anna olarak çıksaydı hiç bir sorun olmazdı ama şu saatten sonra yine sorun yok anna geldi gelicek bide üzerine belle geldimi yemede yanında yat ne buluyorlar şu android telefonlarda hiç anlamıyorum