Nokia Shop Symbian Anna Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

mezoart

mezoart

Üye
Aynen öyle, Traji Komik bir ülkeyiz genel olarak.Neşeleniriz ağlanması gereken halimize ama ne yapabiliriz başka yaşaması zor olan bu ülkede.Önyargı desen var, adaletsizlik desen var, insanları çalışan gibi gösterip köle gibi kullanmak desen.Ee oda var ülkemizde.Yok yok şu güzel ülkemizde Allah'tan. (:Öte yandan bu söylediklerim bardağın boş tarafı.Önemli olan yarı çıplak adama yarı giyinik diyerek pozitif olabilmek. :DBana sorarsanız, ben pek yapamıyorum artık.Sıktılar...

• Beğen
Tepkiler: axpe

axpe

axpe

Üye
Aynen öyle, Traji Komik bir ülkeyiz genel olarak.Neşeleniriz ağlanması gereken halimize ama ne yapabiliriz başka yaşaması zor olan bu ülkede.Önyargı desen var, adaletsizlik desen var, insanları çalışan gibi gösterip köle gibi kullanmak desen.Ee oda var ülkemizde.Yok yok şu güzel ülkemizde Allah'tan. (:Öte yandan bu söylediklerim bardağın boş tarafı.Önemli olan yarı çıplak adama yarı giyinik diyerek pozitif olabilmek. :DBana sorarsanız, ben pek yapamıyorum artık.Sıktılar...

valla süper yazmışın eline sağlık :)

tasarimx

Üye
ahada güncelleme geldi, aha da gelecek, daha bir çok ülkede yok hele bizde hiç yok .

----------Eklendi @ 09:24:30 ---------- Yazıldı @ 08:51:17 ----------

bazı arkadaşlar israil firması oyüzden gelmiyor demiş :)
bende bi bilgi vereyim israile de hala anna güncellemesi gelmedi
bu arada Amerika da da yok
italyada da yok :)
ayrıca nokia israil firması değil finlandiya firması, hisedarlarından biri yahudi diye bu laf atılmaz.türkiyede bir çok firmada hatta borsada hissesini alan yahidi var ülker de dahil. :)

AndroidOne

AndroidOne

Üye
Hepimize Hayırlı olsun anna geldi.

goldenboys072

Üye
Arkadaşlar bu sefer gerçekten geldi şuan oviden indiriyorum heppinize hayırlı olsun umarım beklediğimize değer :D

tasarimx

Üye
valla geldimi , yemin et

AndroidOne

AndroidOne

Üye
valla geldi.

valent

valent

Üye
Sonunda geldi vallahi ya

redline2525

redline2525

Üye
hadi hepimize geçmiş olsun :D :D

valent

valent

Üye
Şuan iniyor arkadaşlar toplam 329 mb...

redline2525

redline2525

Üye
arkadaşlar ben software updaterden indiriyorum sorun olmaz demi şimdi bana alman annası falan yüklerse kafam kısa devre eder :vur

goldenboys072

Üye
Arkadaşlar telefondan güncellemeyi buluyor buluyor ama oviden bulmuyor kaldırdılar mı yoksa ?

AndroidOne

AndroidOne

Üye
O zaman cihazda 340 mb lık hafıza var 329'u anna ya giderse geri 11 mb boş alan kalıyo belle kaç mb ki? C6-01 İçin.

BERATPASA

Üye
ilk haberi ben vereyim o zaman herkeze hayırlı olsun saat 11:00 gibi geldi ve güncelleniyor.

goldenboys072

Üye
nokia n8 için 272 mb inmeye başladı kalan 39 dakika net çok ağır bende :)

AndroidOne

AndroidOne

Üye
10 da geldi benim bildiğim.

redline2525

redline2525

Üye
bu arada öğrendim bu anna nın cihaza göre boyutlarında farklılaşmalar oluyormuş

----------Eklendi @ 11:36:36 ---------- Yazıldı @ 11:31:15 ----------

evet şu an benimde bir annam var artık benim niye yok demiyecem :D :D