c7 ye okdr para vericeqime n8 alırım yha
Bende zaten günlerce N8 ile C7 arasında kalmıştım. Çok araştırdım. Ama türkcellde çalışan arkadaş N8 lerin arızalı olduğunu,geri toplatılacağını söyledi. Bende zaten pek beğenmemiştim önceleri N8'in şeklini. C7 aldım o yüzden. Ama N8 Dark gördüm arkadaşta hoşuma gitti bilmiyorumc7 ye okdr para vericeqime n8 alırım yha

gecen hafta tımde sordum 770 tl avea bayısınde sordum 870 demısler diBeyler C7 kullanıcılarına bişey sorucam . Siz cihazlarınızı nereden , kaç taksitle , kaça aldınız ? Ben Türkcell Tim'den 12 taksit 930 tl ye aldım. Geçen gün sorduğumda 12 taksitli fiyatı 960 Tl dedi. Bugün sordum 915 tl dedi. Dolardan mı kaynaklanıyor bu fiyat farkı ?
Ülke güncellemesi lafı çok geçiyor ama görünenoki kimse bilmiyor neyse genede sağolun.Aranızda yokmu nokianın ülke güncelleme sırasını nerden öğreneceğimizi bilen birisi sevabına link versin![]()
arkadaşım nokianın sitesinin neresinde anladın bunu söyle bizde bilelim hevesimiz kursağımızda kalmasın yinegit n8 al o zman adamım. kaç paraya vercekti pardonda :S Turkcellden aldığı için biraz fiyat farketmiş evet ama ne kadar abarttınız anlamadım ki n8 pahalı olunca olur diyosunuz c7 olunca batıyo hemen :S annayı yarın kurabilcez gibi duruyo nokianın sitesine bakarsanız görürsünüz zaten muhtemelen yüklüyolardır

Ülke güncellemesi lafı çok geçiyor ama görünenoki kimse bilmiyor neyse genede sağolun.
Eyvallah kardeşim bunu arıyordum bendeBak burda Konular
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ben c7 mi ocak ayinda teknosadan 750 tl 12 taksitle aldım.üstüne bi de int.ten orjinal deri kılıf aldım.tlf ciks oldu ama arastırmadan aldıgım icin pismanım.bi daha nokia alırsam basbakan olayım emi.gecen hafta tımde sordum 770 tl avea bayısınde sordum 870 demısler di
Nokianın nesi var bi teması görünümü falan diğerlerine göre kötü ama performansı iyi bence 1ghz onlar ama 680mhz de az bişey değil sonuçta tel alıyoz bilgisayar değilben c7 mi ocak ayinda teknosadan 750 tl 12 taksitle aldım.üstüne bi de int.ten orjinal deri kılıf aldım.tlf ciks oldu ama arastırmadan aldıgım icin pismanım.bi daha nokia alırsam basbakan olayım emi.