cgrylmz7
Üye
öyle diyosunda burda suç nokia da değil nokia tr de nokia tr testleri bitirdiğinde merkeze yollar merkezde yayına sunar fildişi nokia tr den daha hızlı çalışmış demekki orda var tr de hızlı çalışsaydı şimdi annalıydık anadolu çocuğu olmakla alakası öyle düşünürsek aslında beklememizin sebebi bizim gibi anadolu çocukları....ya sırf varya emin olun bu ülkenin evladıyız anadolu çoçuguyuz diye tüm bunlar bence..ya yüzlerce ülke nokia kullanıyordur ama emin olun en çok karı bzde yapıyordur..dünyada zarar ederken blkide tek kar ettiği ülke bile biz olabilriz ama hizmete gelnce fildişi sahillerine bile anna vermişler biz halen bkliyorz,bu ülkede en az 2 milyon telefon anna bkliyordur yaa blkide :S fildişinde 2 milyon canlı yok lan
tr annasının denemelerini nokia tr yapıyorsa naviden önce olması normal testler bitmiştir merkeze yollanmıştır merkezde bunu yayın günü olan perşembe yayınlayacaktır bence kesinlikle yüklenen tr anna e6 daki gibi orjinal trya alman yada hollanda annası yüklüyolar dır bnce tr annası gelse navirime düşerdi adamlar oradan çekiyor zaten dosyaları başka nerden çekecekki adamlara özel mail adreslerine tr annamı geliyo ama yarın gidicem detayını öqrencem
Sinir bozucu bir durum.Türkiye'de ki Nokıa servisi Almanya güncellemesini kullandırıyor.Öte yandan insanlarımızın orjinal pek bir maddi varlığı yok, çoğu Alman, İtalyan ya da Amerikan markası kullandıklarımızın.Pekte şaşmamak gerekli... (:Konu sahibi olarak son noktayı ben koyayım isterseniz arkadaşlar. Bugün söylediğim üzere Cevahir AVM içersinde bulunan Nokia Shop'a giderek symbian anna güncellemesi yapmak istediğimi söyledim. Servisimiz saat 18:00 a kadar çalışıyor , yarın daha erken bir saatte getirirseniz yardımcı olabiliriz dedi. Peki şuan yüklediğiniz Türk annası mı ?dedim HAYIR ALMAN ANNA yüklüyoruz Türkçe Dil paketi var dedi. Saygılar..
Yorumsuz...Konu sahibi olarak son noktayı ben koyayım isterseniz arkadaşlar. Bugün söylediğim üzere Cevahir AVM içersinde bulunan Nokia Shop'a giderek symbian anna güncellemesi yapmak istediğimi söyledim. Servisimiz saat 18:00 a kadar çalışıyor , yarın daha erken bir saatte getirirseniz yardımcı olabiliriz dedi. Peki şuan yüklediğiniz Türk annası mı ?dedim HAYIR ALMAN ANNA yüklüyoruz Türkçe Dil paketi var dedi. Saygılar..
Konu sahibi olarak son noktayı ben koyayım isterseniz arkadaşlar. Bugün söylediğim üzere Cevahir AVM içersinde bulunan Nokia Shop'a giderek symbian anna güncellemesi yapmak istediğimi söyledim. Servisimiz saat 18:00 a kadar çalışıyor , yarın daha erken bir saatte getirirseniz yardımcı olabiliriz dedi. Peki şuan yüklediğiniz Türk annası mı ?dedim HAYIR ALMAN ANNA yüklüyoruz Türkçe Dil paketi var dedi. Saygılar..
Vallahi hiç şaşırmadım arkadaşım ilk onlarda türkçe anna olması çok saçma olurdu ..Konu sahibi olarak son noktayı ben koyayım isterseniz arkadaşlar. Bugün söylediğim üzere Cevahir AVM içersinde bulunan Nokia Shop'a giderek symbian anna güncellemesi yapmak istediğimi söyledim. Servisimiz saat 18:00 a kadar çalışıyor , yarın daha erken bir saatte getirirseniz yardımcı olabiliriz dedi. Peki şuan yüklediğiniz Türk annası mı ?dedim HAYIR ALMAN ANNA yüklüyoruz Türkçe Dil paketi var dedi. Saygılar..
Konu sahibi olarak son noktayı ben koyayım isterseniz arkadaşlar. Bugün söylediğim üzere Cevahir AVM içersinde bulunan Nokia Shop'a giderek symbian anna güncellemesi yapmak istediğimi söyledim. Servisimiz saat 18:00 a kadar çalışıyor , yarın daha erken bir saatte getirirseniz yardımcı olabiliriz dedi. Peki şuan yüklediğiniz Türk annası mı ?dedim HAYIR ALMAN ANNA yüklüyoruz Türkçe Dil paketi var dedi. Saygılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?