Nokia sanırsam şöyle diyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Del Rey

Del Rey

Üye

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Aynen dualarımız oracle la :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
dun bi fanrodiçi ile konuştum bişi olmaz dıyor .Onlarda para çok diyor :D

Del Rey

Del Rey

Üye
dun bi fanrodiçi ile konuştum bişi olmaz dıyor .Onlarda para çok diyor :D

Ona de ki, paranın satın alamdığı şeyler vardır. Biri sevgi, ikincisi Oracle'ın Java desteği. Geri kalan herşey için Visa. :halay1:

kmesne

kmesne

Üye
Ya şu fandroid mandorid demeyin şimdi nokianın En iyi telefonunu versinler WP dahil
Birde androidin en iyi telefonunu versinler

Yada Lumia 900 ile Galaxy s3 (mayısın ilk haftalarında çıkacak neredeyse) diyelim ikisini de kullansanız %75 iniz android diyecek

ben ne androidçiyim ne nokiacı ne iosçu ama neredeyse çoğu elime tam anlamıyla geçti ve kullandım

Türe

Türe

Üye

Steve jobs un bu sözünü duyduğumda bi kez daha hayran oldum.. İos a wp henüz yanaşamaz ama ilerde piyasada sadece wp ve ios kalacak..

Rekabet olsun ; Nokia , Apple , Samsung Batmasın başka bişey istemem.

---------- Eklendi @ 19:41:13 ---------- Yazıldı @ 19:40:23 ----------

Ona de ki, paranın satın alamdığı şeyler vardır. Biri sevgi, ikincisi Oracle'ın Java desteği. Geri kalan herşey için Visa. :halay1:

Erdem abi sen de mi yahu :(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ben de android kullandım ve ios yada wp nin yanında hayatta android demem nefret ettim resmen.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Kardeş biz sizin gibi karşıdaki sistemi kullanmadan eleştirmiyoruz. Eleştirenlerin hepsi android kullanarak eleştiriyor ama siz daha elinize windows phone almadan android daha akıcı demeyi iyi biliyorsunuz wp kullanmadan.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ios yine güzel hadi ona bişi demiyorum. Ama samsung ve onun fandroidinin yaptıgı sahtekarlıklar canımı sıkıyor . Neyse konumuz bu degil:D

---------- Eklendi @ 20:00:08 ---------- Yazıldı @ 19:58:15 ----------

Kardeş biz sizin gibi karşıdaki sistemi kullanmadan eleştirmiyoruz. Eleştirenlerin hepsi android kullanarak eleştiriyor ama siz daha elinize windows phone almadan android daha akıcı demeyi iyi biliyorsunuz wp kullanmadan.

aynen :oke: artık youtube var aynen bir sürü video var karşılaştırma vs. Artık eline alıp inceleme devride bitti :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

hay ağzın bir değil iki değil üç değil dört değil tam beş kavanoz bal yesin :kop2:

Lenneth

Üye
Android'in WP7'den bence tek eksiği akıcılık, WP7'nin 60 fps hissi verdiği yerlerde Android bunun yarısına yaklaşamıyor.
Diğer açıdan bakarsak Android kullanım özgürlüğü ve market açısından önde. (WP7'de uygulama sayısında hızla artış var ama Android'den bayağı uzak.)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Android'in WP7'den bence tek eksiği akıcılık, WP7'nin 60 fps hissi verdiği yerlerde Android bunun yarısına yaklaşamıyor.
Diğer açıdan bakarsak Android kullanım özgürlüğü ve market açısından önde. (WP7'de uygulama sayısında hızla artış var ama Android'den bayağı uzak.)

vay vay vay bizim nonamex gelmiş, pardon lenneth diyecektim :ehe

sıkı bir nokia düşmanı olduğunu unutmadık. bu bölümü bari rahat bırak. :) market konusuna gelirsek, marketplace'ın tıpkı appstore gibi uygulamaları seçerek ve test ederek aldığını unutma. google ise sırf sayı olarak üstünlük kurmak amacıyla geleni test etmeden kabul ediyor. güzel uygulamalarınız var, yok demiyorum. ama çoğu uygulama çöp ya da virüslü. Yakında marketplace da seçici geçirgen politikası ile appstore'un kalitesine ulaşacaktır ve google play çöplerle sayı olarak önde olacaktır sadece. :)

Del Rey

Del Rey

Üye

Nereye gitsem oraya geliyorsun canım. Symbian'a düşmandın, Symbian'ı çekiştire çekirştire bitirdin; Nokia senin yüzünden Symbian'ı sona erdirdi. Daha sonra N9'a sardın. Şimdi de Lumia serisine geldin. Merak ediyorum ne diyeceksin.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

vay vay vay bizim nonamex gelmiş, pardon lenneth diyecektim :ehe

sıkı bir nokia düşmanı olduğunu unutmadık. bu bölümü bari rahat bırak. :) market konusuna gelirsek, marketplace'ın tıpkı appstore gibi uygulamaları seçerek ve test ederek aldığını unutma. google ise sırf sayı olarak üstünlük kurmak amacıyla geleni test etmeden kabul ediyor. güzel uygulamalarınız var, yok demiyorum. ama çoğu uygulama çöp ya da virüslü. Yakında marketplace da seçici geçirgen politikası ile appstore'un kalitesine ulaşacaktır ve google play çöplerle sayı olarak önde olacaktır sadece. :)

aynen . Dediklerine katılıyorum. İlk 2 satır da dahil ;)

---------- Eklendi @ 20:49:04 ---------- Yazıldı @ 20:45:45 ----------

merak etmeyin burayı fandroidçilere zehir edicez . Burayı vermicem onlara :yuru:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
arkadaşlar lenneth nickli arkadaşımız sadece fikrini söylemiş yorumunda bir sakınca göremedim diger bölümlerdeki yorumları burada ona ön yargılı yaklaşmamızı gerektirmez lütfen biraz daha sagduyulu yaklaşalım

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
peyki bakalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt