Del Rey
Üye
androidin kaderi birazda oracle ile olan telif hakkı davasına baglı ve dava gidişatı sürekli google aleyhine işliyor davayı kaybederse çok büyük yara alır android
Temennimiz o yönde.

androidin kaderi birazda oracle ile olan telif hakkı davasına baglı ve dava gidişatı sürekli google aleyhine işliyor davayı kaybederse çok büyük yara alır android

dun bi fanrodiçi ile konuştum bişi olmaz dıyor .Onlarda para çok diyor![]()

Steve jobs un bu sözünü duyduğumda bi kez daha hayran oldum.. İos a wp henüz yanaşamaz ama ilerde piyasada sadece wp ve ios kalacak..
Ona de ki, paranın satın alamdığı şeyler vardır. Biri sevgi, ikincisi Oracle'ın Java desteği. Geri kalan herşey için Visa.![]()

Erdem abi sen de mi yahu![]()

Kardeş biz sizin gibi karşıdaki sistemi kullanmadan eleştirmiyoruz. Eleştirenlerin hepsi android kullanarak eleştiriyor ama siz daha elinize windows phone almadan android daha akıcı demeyi iyi biliyorsunuz wp kullanmadan.
artık youtube var aynen bir sürü video var karşılaştırma vs. Artık eline alıp inceleme devride bitti 
Kardeş biz sizin gibi karşıdaki sistemi kullanmadan eleştirmiyoruz. Eleştirenlerin hepsi android kullanarak eleştiriyor ama siz daha elinize windows phone almadan android daha akıcı demeyi iyi biliyorsunuz wp kullanmadan.

Android'in WP7'den bence tek eksiği akıcılık, WP7'nin 60 fps hissi verdiği yerlerde Android bunun yarısına yaklaşamıyor.
Diğer açıdan bakarsak Android kullanım özgürlüğü ve market açısından önde. (WP7'de uygulama sayısında hızla artış var ama Android'den bayağı uzak.)

market konusuna gelirsek, marketplace'ın tıpkı appstore gibi uygulamaları seçerek ve test ederek aldığını unutma. google ise sırf sayı olarak üstünlük kurmak amacıyla geleni test etmeden kabul ediyor. güzel uygulamalarınız var, yok demiyorum. ama çoğu uygulama çöp ya da virüslü. Yakında marketplace da seçici geçirgen politikası ile appstore'un kalitesine ulaşacaktır ve google play çöplerle sayı olarak önde olacaktır sadece. 
Android'in WP7'den bence tek eksiği akıcılık, WP7'nin 60 fps hissi verdiği yerlerde Android bunun yarısına yaklaşamıyor.
Diğer açıdan bakarsak Android kullanım özgürlüğü ve market açısından önde. (WP7'de uygulama sayısında hızla artış var ama Android'den bayağı uzak.)
vay vay vay bizim nonamex gelmiş, pardon lenneth diyecektim
sıkı bir nokia düşmanı olduğunu unutmadık. bu bölümü bari rahat bırak.market konusuna gelirsek, marketplace'ın tıpkı appstore gibi uygulamaları seçerek ve test ederek aldığını unutma. google ise sırf sayı olarak üstünlük kurmak amacıyla geleni test etmeden kabul ediyor. güzel uygulamalarınız var, yok demiyorum. ama çoğu uygulama çöp ya da virüslü. Yakında marketplace da seçici geçirgen politikası ile appstore'un kalitesine ulaşacaktır ve google play çöplerle sayı olarak önde olacaktır sadece.
![]()
: