Nokia sanırsam şöyle diyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Nokia sanırsam şöyle diyor
Aşagıdaki yazdıklarım kendi düşüncem.

Evet Nokia,çakma bi işletim sistemi olan fandroide geçmek istemedi. Geçmicez dedi zamanın da .Her yolu denemye çalışıyor androide geçmemek için. En son çareyi wp ye geçerek yaptı. Üstelik wp çok hızlı bir şekilde ilerliyor. 2013 önemli olucak wp için. Nokia htc ve samsunga sanırsam şunu diyor "Biz fandroide geçmicez ama siz windows phone geçeceksiniz. " Diyor galiba çünkü eskisi gibi Nokia firmasımı özel bi işletim sistemi olmayacak. Symbian Nokia ya için özel bi sistemdi. Ama Nokia wp yi geliştirince bundan samsung ve htc de yararlanacak. Yani biz gidemiyoruz siz bize gelin muhabbeti. Yani istedigi pazara çekebilecek. Biraz android den biraz ios dan pazar payı alarak kendi payını oluşturacak. Pazar artık 3 sistemden oluşacak . Wp,android,ios .wp ile android yakın paylara sahip olabilir ilerde.Ama mesala samsungun 2 yerden geliri olacak wp ve android .Pazarı ikiye bölecek kendi arasında . www.maxicep.com/portal/steve-jobs-androidden-nefret-ediyordu.html

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Bu en çok htc ve samsung'a yarar. Elinin altında hem android'in hem de windows phone'un olduğunu düşünsene. :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Farketmez ki samsungla htc kullanıcısı zaten androidden başka sistem kullanmaz.. Nokia piyasadayken wp li cihazlar da kimse eline su dökemez.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
nokia ilk lumia800ü çıkardıgında samsung lg ve htc nin wp li cihazları piyasaya çıkmıştı fakat nokia çok kısa bir sürede en çok satılan wp cihazı olmayı başarmıştı ve şu anda görünen o ki wp işletim sisteminde nokia ile hiçbiri yarışamaz.

mkyb

mkyb

Üye
Nokia'da Bizans oyunları dönüyor.Hatta Nokia bir ara Google ile anlaşmanın eşiğine gelmiştiki ne yaptı etti Microsoft adamlarından birini ceo olarak Nokia'ya soktu.Android'e gelirsek neresi çakma sorarım ? Yüz tanıyarak ekran kilidi açma olayı hangi işletim sisteminde var ? O mantıkla bakarsan Symbian Belle işletim sistemini bir incele derim, Android'in birebir çakması.Nokia bir telefon çıkartır Nokia 5555 (mesala yani) bu telefonda wireless, radyo gibi özellikler yoktur.Sonra Nokia gider 5556 diye bir model çıkartır öbür modeldeki eksik özellikleri buna koyar haydi bu sefer eski modeli almış olanların telefonları ellerinde patlar.Nokia'nın zibilyon tane model ile başaramadığını Apple iPhone ile başardı.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Banada öyle geldi.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Çakma derken taklit demek istemedi,dandik demek istedi ki zaten öyle.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'da Bizans oyunları dönüyor.Hatta Nokia bir ara Google ile anlaşmanın eşiğine gelmiştiki ne yaptı etti Microsoft adamlarından birini ceo olarak Nokia'ya soktu.Android'e gelirsek neresi çakma sorarım ? Yüz tanıyarak ekran kilidi açma olayı hangi işletim sisteminde var ? O mantıkla bakarsan Symbian Belle işletim sistemini bir incele derim, Android'in birebir çakması.Nokia bir telefon çıkartır Nokia 5555 (mesala yani) bu telefonda wireless, radyo gibi özellikler yoktur.Sonra Nokia gider 5556 diye bir model çıkartır öbür modeldeki eksik özellikleri buna koyar haydi bu sefer eski modeli almış olanların telefonları ellerinde patlar.Nokia'nın zibilyon tane model ile başaramadığını Apple iPhone ile başardı.

ios dan çalıntı .Rahmetl jobş amca dedi.maxicep.com/symbian-s60v5-antivirus-guvenlik-korunma/facelock-v1-00-1-s60v5-ozel-yuz-tanima-ozelligi-ile-kilit-acmak-609408.html#post4545784

---------- Eklendi @ 09:42:57 ---------- Yazıldı @ 09:42:17 ----------

s60v5 de bile var.

---------- Eklendi @ 09:45:22 ---------- Yazıldı @ 09:42:57 ----------

Çakma derken taklit demek istemedi,dandik demek istedi ki zaten öyle.

arayüz ios çakması.Bunu jobs amca diyordu.

mkyb

mkyb

Üye
Android'deki yukarıdan çekince gelen çubuk benim bildiğim ios'ta sonradan çıktı ? Git eline bi Samsung Galaxy S2 alda bak bakalım işletim sistemi nasıl akıyor ?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Android'deki yukarıdan çekince gelen çubuk benim bildiğim ios'ta sonradan çıktı ? Git eline bi Samsung Galaxy S2 alda bak bakalım işletim sistemi nasıl akıyor ?

napam aksın konumuz bu deil :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye

yahu konuda galaxy s2'nin lafı bile geçmiyor, aksın ne yapalım yani? Ama yok, illa fanboyluk yapacak, yerli yersiz laf atacak.

---------- Eklendi @ 11:12:17 ---------- Yazıldı @ 11:10:53 ----------

Hem windows phone bölümündeyiz, şimdi ios'ta üstten inen bildirim çubuğunu mu tartışacağız?

mkyb

mkyb

Üye

yahu konuda galaxy s2'nin lafı bile geçmiyor, aksın ne yapalım yani? Ama yok, illa fanboyluk yapacak, yerli yersiz laf atacak.

---------- Eklendi @ 11:12:17 ---------- Yazıldı @ 11:10:53 ----------

Hem windows phone bölümündeyiz, şimdi ios'ta üstten inen bildirim çubuğunu mu tartışacağız?

Fanboyluk ile alakası yok.Bende Symbian kullanıyorum.Arkadaş yok şu şuradan çalıntı falan deyince konu buralara geldi.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
jobs amca diyor

Del Rey

Del Rey

Üye

Buz kalıbı nasıl akar bilir misin ? Yavaş yavaş. Galaxy S2 nasıl akıyor bilir misin? Buz kalıbı gibi.

Bir Lumia kullanmış ve gelecekteki telefonu da Lumia olacak birisi olarak diyorum ki Android'den WP'ye geçiş; kaplumbağa'dan pegasus'a geçiş gibi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
HaqperesT

HaqperesT

Üye
microsoft mobil alanda pazar payı istedigi gibi olacagını dusunmuyorum
ios ve android gelecegin sistemleri sanırım

papakudioflu

papakudioflu

Admin
microsoft mobil alanda pazar payı istedigi gibi olacagını dusunmuyorum
ios ve android gelecegin sistemleri sanırım
androidin kaderi birazda oracle ile olan telif hakkı davasına baglı ve dava gidişatı sürekli google aleyhine işliyor davayı kaybederse çok büyük yara alır android

Türe

Türe

Üye
Steve Jobs en başından beri Android'in çakma bir işletim sistemi olduğunu ve Android'i bu nedenle sevmediğini hatta nefret ettiğini söylemişti.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Önümüzdeki 10 yıl ios yılıdır wp ve dandikroid ne yaparsa yapsın geride kalacaktır.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Steve Jobs en başından beri Android'in çakma bir işletim sistemi olduğunu ve Android'i bu nedenle sevmediğini hatta nefret ettiğini söylemişti.

Steve jobs un bu sözünü duyduğumda bi kez daha hayran oldum.. İos a wp henüz yanaşamaz ama ilerde piyasada sadece wp ve ios kalacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt