Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberNokia: "Samsung'dan korktuk!"
Sponsorlu Bağlantılar
mehmettech
Üye
Konu Sahibi
hepsinin satmak için bir stratejisi var beyler takmayın kafanıza
DarkredBlue61
Üye
Bizim Köyümüzde Bir Adam Vardi Ucuz Mala Para Verecek Kadar Zengin Değilim Derdi Bende O Kanaatteyim Markadan Şaşmayın En Azından İleride Güncelleme Gelir Zaten Onların Kamera Vs Kısmı Çöp Buluşmayın Derim GM Belki
Nokia Yapabildiğini Yaptı 41 Mp 1020sini Ful HD 1520Sini Çıkardı Benden Bu Kadar Dedi Artık Top Microsofta Bakalım Kamera Konusunda Napacak Zaten Uygulamada Nokia Olmasaydı Wp Filan Kalmazdi
Elop'a başlarda kızsamda şu an iyi yapmış diyorum.Nokia androide geçseydi alırdım ama bu kadar memnun kalır mıydım açıkçası bilemiyorum.Donanım manyağı olmayan telefonlar çıkarıp bize güzel bir işletim sistemi sunduğu için memnunum.Umarım Microsoft'ta bundan sonra Nokia kadar güven kazanabilir
>Pessimistic.
Üye
Samsung'un biraz çingenelik yapıp dışardan telefonu çok iyi gösterip ulaşılabilir fiyatlara satması diğer markalar için kötü bir şey. Nokia bence zamanında android için senede 1 alt 1 orta ve 1 üst segment telefon çıkarsaydı en azından nabız yoklardı ve neler yapabileceğini görürdü.
tapatalk
Üye
Sağlamlıktan laf yapanlar one m8'in kasasını bilmiyor heralde. nokianın android cihazları berbat ötesi çöpünde çöpü